Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

rád bych se taky pochlubil se svym plechovym mazlíčkem, včera sem natíral třmeny, tak by mě zajímalo, jestli se vám to líbí.. :cool: jen nevim jak sem vložit foto, tak abych to nemusel zmenšovat v malování.. pomůžete mi někdo? díky!

Odesláno

zemlyk: pohledej tady na fóru, je tu takový speciální vlákno s návodem, jak na to. Založil ho Radek Hurvajz...

Tak jsem ti ho našel. Způsob je u všeho stejný - u avataru i podpisu nebo vkládání fotek do vláken. ;) Tady je:

Odesláno
rád bych se taky pochlubil se svym plechovym mazlíčkem, včera sem natíral třmeny, tak by mě zajímalo, jestli se vám to líbí.. :cool: jen nevim jak sem vložit foto, tak abych to nemusel zmenšovat v malování.. pomůžete mi někdo? díky!

Stáhni si tohle: http://download.microsoft.com/download/whistler/Install/2/WXP/EN-US/ImageResizerPowertoySetup.exe pak ukážeš myší na obrázek pravým tlačítkem a dáš Resize pictures

[upravil dne 3/4/11 13:21 koblih69]

Odesláno
osobne jsem pro nenapadne veci takze bych se do cerne ale jinak kola se me moc libi

taky sem z toho měl obavy, ale nakonec jsem osobně nadmíru spokojenej..;) ještě shánim nějakou koncovku výfuku... asi hranatou.. nemáte někdo navíc?:D

Odesláno

DuFyS: věř že s photoshopem neumím vubec ;) jediný co zvladnu je zadelat spz v malovani :D

tady další když nevěříš ;) ale je to mobilem :(

post-8634-14109616461847_thumb.jpg

[upravil dne 3.4.2011 17:17 čakom]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...