Šalda Odesláno 20. červen 2010 Odesláno 20. červen 2010 A náhodou otcova zelená 406 tam nebyla?? Citovat
pavloucha Odesláno 22. červen 2010 Odesláno 22. červen 2010 na přání Devils-night,vkládám fotky jak vypadají šestnáctky z 406 coupe na sedanu (pneu 205/55) Citovat
paul jane Odesláno 22. červen 2010 Odesláno 22. červen 2010 2 pavloucha : pekny kousek gratulace a at slouzi. Citovat
Ericce Odesláno 22. červen 2010 Odesláno 22. červen 2010 máš to pěkny tak jak to je. ne nápisy bych tam nedával. já to mám přesne takhle jak ty i s chrom levem jen ho mám menší a líby se mit to. ale nejdůležitejší je co se libi tobě takový řeči, že po bouračce? tak to je fakt luxus to mně ješte nidko neřekl. se třeba jen vysmát takove reakci Původně zaslal: a.l.k.a jj, kvuli dirkam-dole a trochu v pravo, klasika je to tusim z 307, mam ho uz nejaky patek. mel jsem ho jeste na 205tce. par lidi mi uz reklo ze to mam jak po bouracce bez tech napisu [upravil dne 20/6/10 a.l.k.a] Citovat
Stifler Odesláno 23. červen 2010 Odesláno 23. červen 2010 Pavloucha: Pěkný kola, sedanu slušej jako Coupéčku, závidim ti. Citovat
pavloucha Odesláno 23. červen 2010 Odesláno 23. červen 2010 paul jane,Stifler a čakom: díky všem,poděkování patří Devils-night se kterým jsem je vyměnil za coraily:super Citovat
a.l.k.a Odesláno 23. červen 2010 Odesláno 23. červen 2010 taky ti ty kola pokvituju. jezdim kolem jednoho sedanu a ten je take ma v 16tce a je to moooc gut skoda ze ma v tech jen 15 jinak bych je take mel, takhle mi musi stacit pouze v 15tce, ala outback Citovat
Stifler Odesláno 27. červen 2010 Odesláno 27. červen 2010 Tak jsem dneska po dlouhé době umyl auto a trošku přeleštil interiér (přestože to na něm není moc vidět a taky záď doznala změnu, troufnu si říct, že mnohem k lepšímu. Před: a po: Omluvte kvalitu fotek - foceno za nepříznivých světelných podmínek a jen mobilem - páč digifoťák nevlastním. Citovat
pavloucha Odesláno 27. červen 2010 Odesláno 27. červen 2010 jako ze škatulky [upravil dne 27/6/10 pavloucha] Citovat
chechet Odesláno 27. červen 2010 Odesláno 27. červen 2010 co je na tom lepsiho zbavit se znaku? nechapu tento tvuj krok. Citovat
KingSpade Odesláno 27. červen 2010 Odesláno 27. červen 2010 ten znak budiž...ale dobrá práce zbavit se toho zbytku.. Citovat
Stifler Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 Původně zaslal: chechet co je na tom lepsiho zbavit se znaku? nechapu tento tvuj krok. Znaku jsem se zbvil proto, že je to prostě nemoc všech 406ek, taky to poznáš, jestli to ještě neznáš. Je tady na to i založené speciální vlákno: Vlákno Jinými slovy - měl jsem zkorodovaný a popraskaný zadní znak, tak jsem se rozhodl udělat opravu a zároveň úpravu - kupovat nový znak se mi nechtělo, protože tim opětovnýmu zkorodování nezabránim, tak jsem si od uživatele Devils-night sehnal rezervní znak - taky zkorodovaný - a začal jsem s pokusy. Nakonec to dopadlo tak, že jsem dal znak do barvy vozu, jako to tady na f=oru už několik lidí se 406kou má a jsem spokojenej. Vypadá to podle mě i líp než s origo znakem, který by nebyl zkorodovanej. Toť můj názor. Citovat
chechet Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 Původně zaslal: Stifler Znaku jsem se zbvil proto, že je to prostě nemoc všech 406ek, taky to poznáš, jestli to ještě neznáš. Je tady na to i založené speciální vlákno: Vlákno Jinými slovy - měl jsem zkorodovaný a popraskaný zadní znak, tak jsem se rozhodl udělat opravu a zároveň úpravu - kupovat nový znak se mi nechtělo, protože tim opětovnýmu zkorodování nezabránim, tak jsem si od uživatele Devils-night sehnal rezervní znak - taky zkorodovaný - a začal jsem s pokusy. Nakonec to dopadlo tak, že jsem dal znak do barvy vozu, jako to tady na f=oru už několik lidí se 406kou má a jsem spokojenej. Vypadá to podle mě i líp než s origo znakem, který by nebyl zkorodovanej. Toť můj názor. aha. tak nyni te jiz chapu, i kdyz ja bych znak zachoval. ano, zadni znak mam podobne zoxidovany, ale zatim mne to netrapi. Citovat
a.l.k.a Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 zkusil bych tam jeste dat malinkyho chromovanyho lvicka, takhle je to takovy prazny. jinak na origu lvicku staci oloupat lak a prelestit, delal jsem to na 2kusech a jsou jak novy (pravda jeden jsem trochu prolestitl) Ty samolepky kvituju velice! Citovat
atsor Odesláno 2. červenec 2010 Autor Odesláno 2. červenec 2010 stifler-taky jezdím bez klimy,pěkný fotky Citovat
Stifler Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 Původně zaslal: atsor stifler-taky jezdím bez klimy,pěkný fotky Díky díky. Bez klimy je to v tomhle počasí na prd, ale holt nic jinýho nezbejvá Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.