Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

máš to pěkny tak jak to je. ne nápisy bych tam nedával. já to mám přesne takhle jak ty i s chrom levem jen ho mám menší a líby se mit to. ale nejdůležitejší je co se libi tobě ;) takový řeči, že po bouračce? :D tak to je fakt luxus :D to mně ješte nidko neřekl. se třeba jen vysmát takove reakci ;)

Původně zaslal: a.l.k.a

jj, kvuli dirkam-dole a trochu v pravo, klasika :D

je to tusim z 307, mam ho uz nejaky patek. mel jsem ho jeste na 205tce.

par lidi mi uz reklo ze to mam jak po bouracce bez tech napisu :fnuk

[upravil dne 20/6/10 a.l.k.a]

Odesláno

taky ti ty kola pokvituju. jezdim kolem jednoho sedanu a ten je take ma v 16tce a je to moooc gut :super

skoda ze ma v tech jen 15 jinak bych je take mel, takhle mi musi stacit pouze v 15tce, ala outback :)

Odesláno

Tak jsem dneska po dlouhé době umyl auto a trošku přeleštil interiér (přestože to na něm není moc vidět :D

dsc03792ql.jpg

dsc03793g.jpg

dsc03794q.jpg

dsc03799m.jpg

dsc03801r.jpg

a taky záď doznala změnu, troufnu si říct, že mnohem k lepšímu. :super

Před:

dsc03165upr.jpg

a po:

dsc03795v.jpg

dsc03796nk.jpg

dsc03797hb.jpg

dsc03798t.jpg

Omluvte kvalitu fotek - foceno za nepříznivých světelných podmínek a jen mobilem - páč digifoťák nevlastním. :mad:

Odesláno
Původně zaslal: chechet

co je na tom lepsiho zbavit se znaku? nechapu tento tvuj krok.

Znaku jsem se zbvil proto, že je to prostě nemoc všech 406ek, taky to poznáš, jestli to ještě neznáš. Je tady na to i založené speciální vlákno:

Vlákno

Jinými slovy - měl jsem zkorodovaný a popraskaný zadní znak, tak jsem se rozhodl udělat opravu a zároveň úpravu - kupovat nový znak se mi nechtělo, protože tim opětovnýmu zkorodování nezabránim, tak jsem si

od uživatele Devils-night sehnal rezervní znak - taky zkorodovaný - a začal jsem s pokusy. Nakonec to dopadlo tak, že jsem dal znak do barvy vozu, jako to tady na f=oru už několik lidí se 406kou má a jsem spokojenej. Vypadá to podle mě i líp než s origo znakem, který by nebyl zkorodovanej. Toť můj názor. :papa

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

Znaku jsem se zbvil proto, že je to prostě nemoc všech 406ek, taky to poznáš, jestli to ještě neznáš. Je tady na to i založené speciální vlákno:

Vlákno

Jinými slovy - měl jsem zkorodovaný a popraskaný zadní znak, tak jsem se rozhodl udělat opravu a zároveň úpravu - kupovat nový znak se mi nechtělo, protože tim opětovnýmu zkorodování nezabránim, tak jsem si

od uživatele Devils-night sehnal rezervní znak - taky zkorodovaný - a začal jsem s pokusy. Nakonec to dopadlo tak, že jsem dal znak do barvy vozu, jako to tady na f=oru už několik lidí se 406kou má a jsem spokojenej. Vypadá to podle mě i líp než s origo znakem, který by nebyl zkorodovanej. Toť můj názor. :papa

aha. tak nyni te jiz chapu, i kdyz ja bych znak zachoval. :)

ano, zadni znak mam podobne zoxidovany, ale zatim mne to netrapi. ;)

Odesláno

zkusil bych tam jeste dat malinkyho chromovanyho lvicka, takhle je to takovy prazny.

jinak na origu lvicku staci oloupat lak a prelestit, delal jsem to na 2kusech a jsou jak novy (pravda jeden jsem trochu prolestitl) :D

Ty samolepky kvituju velice!:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...