Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

15 mm podložky vepředu sou tak akorát, aby se nešpinilo auto blátem :D tak nějak to řekl Blizzard, a je to pravda ;)

šalda: jsem zvědavej jak to bude vypadat, break na 17ckách sem snad ještě nespatřil :mrk

Odesláno

Majty: tak jak psali kluci, tahle výbava bude r.v. 2002 a ještě si to takhle vybral zákazník.

Ta lišta nestojí moc (cca 1200,-), ale na naše auto nejde dodělat. Je totiž nějak zasazená v nárazníku. Není to dlouho co jsem ji sháněl a nakonec jsem se na to vykašlal kvůli tomu přidělání.

Tuším paul jane měl stejný záměr a skončil stejně. :)

Odesláno

Tak jsem se dneska vrhl na barvení třmenů.

Zvedl jsem auto na malej hever pořádně nezajistil a krásně mi to padlo na kotouč a naštěstí z větší části na spodní šroub čepu uložení.Kotouč je snad v pohodě, čep asi taky-stejně pojedu na geom. ale mám promáčklej práh.Naskrz to naštěstí neni. Za blbost se platí.... Přístě už to zvedám jenom velkým heverem.

fotografie0251.jpg

Odesláno

Bostich, já teda zvedám auto vždy jen ´heveren co je u rezervy a naštěstí se mě to ještě nestalo, ale taky mám pořád strach že to spadne :)

Už asi 3 roky se chystám že si koupím ten pojízdnej hydraulickej, ale nechcu žádnou mrd.. za 500.- radši bych šel do toho co si teď koupil tuším Tom406:myslim

A přikládám taky nějakou fotečku auta:D

[upravil dne 12/5/10 Šalda]

Odesláno

Já jsem si právě koupil tu srač. za 500KČ :D Jenomže jsem byl línej si pro něj do sklepa jít...:( A jak jsem pro něj upaloval, když jsem to auto zvedal drželo to jenom na kousku....:D Nemůže se stát, že by ten kotouč časem třeba prasknul?

Konečně nějaká fotka, ale nic moc kvalita.Asi bych tě nepoznal :D

Odesláno

naslo se toho celkem dost... na blatniku takovy misto, vypadalo jako by bylo jednou lakovany a nekdo to udelal tlustou vrstvou, ale po detailnim prozkoumani to bylo nafoukly :( tak sup odrbat do cistyho kovu.. zinkosprejem dve vrstvy, pak namichanou metlou steteckem opravit 2vrstvy aby to melo slusnou barvu, a nakonec prestrikat bezbarvim akrylovim sprejem od body, a vysledky celkem slusny na to ze sem to delal poprve.. priste bude snad jeste lip.. jen na plnic sem se vy.. tak je tam z blizka videt dolicek..

Odesláno

Paul jane: Zatím to nestálo, páč jsem to neřídil já ale osoba blízká;):aut

Bostich: A kdo by se usmíval, ta osoba blízká mě řekla že ju ten blesk z radaru pěkně oslnil:D

Ještě se málem vymlela:D

Dobrmík: Jojo, teď když vím že je někde kamera nebo radar tak si automaticky sklápím clonítko:D

Ale chci ci tam dát černej pruh nahoru na čelní sklo jak to má čakom, potom už bude vidět jenom pusa a brada:D

[upravil dne 12/5/10 Šalda]

Odesláno
Původně zaslal: Šalda

bostich, tak tady ještě jedna fotečka i s popisem:D

Sice nic moc kvalita ale zas takovou fotku své 406 jen tak někdo nemá:D:aut

se pochlub za kolik je +11? a souhlasim, za volantem se tvaris jak kakabus. :D

Odesláno

Šalda: ten černej pruh je jen folie co mam na všech ostatnich sklech. ale ta je tam jen kvuli tomu aby tam tak netrčel ten zub s tim deštovim senzorem. proti radarum mam stinitka slale dole :)

už me jednou vyfotili ale nic nedošlo. asi sem nebyl vidět :D

za +11 je 1000 + 2 body

[upravil dne 12.5.2010 čakom]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...