Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest PazoutUL
Odesláno

atsor: díky:)... příští mesic budou kolesa, tak ty to snad zmeni..ale nevim co na to obout...kazdopadne 205, ale nevim jestli je lepsi dat profil pneu 40 nebo 45 na 17 rafek..:myslim

Odesláno

Jenže čakom může, ten má ještě starej model a 1.8 tam jsou sériově 185/65/14 takže mu to vychází. Na novym modelu už jsou sériově 195/65 R15 tam vychází 205/50 R17. 205/40 R17 je na 206ku

Odesláno

Taky jdu na 17\" na 205/50, když dáš nižší profil gumy, bude to vypadat hrozně, protože auto bude mít moc velkou mezeru mezi kolama a autem, musel bys to potom snížit;)

Odesláno

tady jedna fotka s 205/40/17 sniženi 60/40 kouknite na ty díry před a za kolem a kdyby tam byl seriovej podvozek tak tam bude šilena dira i nad kolem. koukni te na benedaddyho ten mel 20/40/17 na seriovým podvozku

fotka je bohužel z mobilu:(

Odesláno

Šalda :možná mi to jenom uniklo, ale nikde jsem tu neviděl fotky tvojí 406 na těch challengerech....jsem na to docela zvědavej:)

Odesláno

Bostich, tak to Ti neuniklo, neboj:D

Dával jsem sem fotku asi o 5 - 8 stran zpět jak to bude asi vypadat, ale zatím jezdím jezdím na koloběžkách 15\":D:D

Potřebuju ještě koupit nový gumy a pořád se rozhoduju mezi velikostí podložek, kolikátka jsi použil Ty?? A dej sakra víc fotek;)

Hlavně přesně z boku a potom ještě prosím jak ty kola lícují s autem. Děkujíííí:D:D

Jsem se chystal Ti napsat SZ ale když ses už ozval sám:D

Odesláno

Šaldo, tu jsem tuším viděl.Co tam půjde za gumy?Podložky mám tam vzadu 25, v předu 20 obyč. pruchozí.Včera mě slovili dopraváci a moc se jim nelíbily....:mad::D

Fotek je málo, já vím.Jestli se o víkendu nějak oteplí, naleštím a něco nafotím:)

Jen tak mimo:co mi zbyly 15\" , budu je prodávat, tak kdyby měl někdo zájem....:D

Odesláno

Bostich: Já bych chtěl dopředu 15mm a dozadu 25mm, oboje obyč. průchozí, jinak gumy budu dávat jak jinak než Barum bravuris 2 FR XL 205/50/17 93V;)

A dej hned o víkendu fota, sem moc zvědavej:mrk

Odesláno

Na kolik vyjdou ty gumy? je to celkem atyp.V sobotu mám ještě denní:P v neděli noční, tak snad bude hezky :)

A asi pujdou ty třmeny na stříbrno...:D

Odesláno

Gumy vyjdou na 1685.- kus, což je super, ale dají se sehnat ty stejný i za 2800.- :D

Atyp to možná je,ale 215/45/17 Barum jsou od 2200.- vejš, takže proto 205/50/17, a nebude to tak tvrdý :myslim:aut

Taky se chystám na brzdy na stříbrno, žádná jiná barva mě nenapadá:)

[upravil dne 5/5/10 Šalda]

Odesláno

Musim říct,že jsem rozdíl mezi 65 a 50 nepoznal :) mě se povedlo sehnat ty goodride 205/50\"17 za 1100Kč :)

Tak potom hlavně nezapomeň taky nafotit:)

BTW ty dopraváci : tak pane řidiči, jestli pak víte, co všechno je na tom autě špatně....:D

Odesláno
Původně zaslal: bostich

BTW ty dopraváci : tak pane řidiči, jestli pak víte, co všechno je na tom autě špatně....:D

a řekl jsi: chybí mi nálepka peugeot clubu :D:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...