Burisek Odesláno 27. duben 2009 Odesláno 27. duben 2009 tak zase malá úprava interiéru klasika [upravil dne 27/4/09 Burisek] Citovat
Burisek Odesláno 27. duben 2009 Odesláno 27. duben 2009 a po v barvě lesklý titan [upravil dne 27/4/09 Burisek] Citovat
Burisek Odesláno 27. duben 2009 Odesláno 27. duben 2009 a plast okolo klik..... klasika [upravil dne 27/4/09 Burisek] Citovat
Burisek Odesláno 27. duben 2009 Odesláno 27. duben 2009 a v titanové barvě.... [upravil dne 27/4/09 Burisek] Citovat
Burisek Odesláno 27. duben 2009 Odesláno 27. duben 2009 jj taky si myslím..... na Mělníku ještě až vyměním budíky tak mám ve stejné barvě i plast kolem nich tak pak to bude komplet..... Citovat
Ferry Odesláno 27. duben 2009 Odesláno 27. duben 2009 nevypada to spatne, ja jsem teda sehnal ty plasty na palubce z coupe v sede matne metalize, takze jsem neprisel o ty znaky otevreno/zavreno u vydechu a o tech rameckach kliky jsem taky premyslel ze bych je striknul do podobne barvy Jinak o vikendu jsem nasadil predni brzdy 283 mm misto 260 a rozdil je sakra znat ( a dneska jsem je i vyuzil, kdyz si to na mne z praveho pruhu bez podivani do zrcatka zacal sunout poprve kamion s podvalnikem na bagry a podruhe dedula s C5kou, flekuje to celkem slusne, bylo to vzdycky o fous, mohl jsem mit dvakrat predek na sr..cky :bacha) [upravil dne 27/4/09 Ferry] [upravil dne 27/4/09 Ferry] Citovat
Mik.e Odesláno 27. duben 2009 Odesláno 27. duben 2009 Původně zaslal: Burisek ještě až vyměním budíky tak mám ve stejné barvě i plast kolem nich tak pak to bude komplet..... Pěkný dej pak fotku toho kompletu, sem na to docela zvedavej Citovat
Burisek Odesláno 27. duben 2009 Odesláno 27. duben 2009 to Mik.e jasný,ale až v pátek..... bude ještě úprava budíků a budou jiný s už funkčním otáčkoměrem a pak to sesadím dokupy a vyfotím a pošlu.... sem na forum Citovat
Šalda Odesláno 27. duben 2009 Odesláno 27. duben 2009 Nevypadá to špatně,ale co třeba sehnat ty stříbrný kliky? z novějšího modelu;) jinak pěkná práce Citovat
čakom Odesláno 1. květen 2009 Odesláno 1. květen 2009 Původně zaslal: Theraphosa Přidám i tu svoji... další brnák:) vítej:papa Citovat
Theraphosa Odesláno 1. květen 2009 Odesláno 1. květen 2009 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Theraphosa Přidám i tu svoji... další brnák:) vítej:papa Díky, my už jsme si psali ohledně nárazníku, tak až bude trochu toho času a peněz, tak se to pokusím zrealizovat, i když bez té prostřední lišty to taky nevypadá vůbec špatně... Citovat
čakom Odesláno 1. květen 2009 Odesláno 1. květen 2009 Původně zaslal: Theraphosa Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Theraphosa Přidám i tu svoji... další brnák:) vítej:papa Díky, my už jsme si psali ohledně nárazníku, tak až bude trochu toho času a peněz, tak se to pokusím zrealizovat, i když bez té prostřední lišty to taky nevypadá vůbec špatně... to je možný. ja už si psal s tolika lidma ohledně nárazníku že už si to nepamatuju:nevim co tím myslíš prostřední líšta? myslíš masku kde je znak? Citovat
Theraphosa Odesláno 1. květen 2009 Odesláno 1. květen 2009 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Theraphosa Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Theraphosa Přidám i tu svoji... další brnák:) vítej:papa Díky, my už jsme si psali ohledně nárazníku, tak až bude trochu toho času a peněz, tak se to pokusím zrealizovat, i když bez té prostřední lišty to taky nevypadá vůbec špatně... to je možný. ja už si psal s tolika lidma ohledně nárazníku že už si to nepamatuju:nevim co tím myslíš prostřední líšta? myslíš masku kde je znak? Přesně, někde tu byl peugeot \"Phase one\" (až se mi povede najít odkaz tak ho přihodím), který to měl a mě to přijde jako hodně povedená záležitost:) Citovat
švejk Odesláno 2. květen 2009 Odesláno 2. květen 2009 jsem byl na vejlete u pardubic a v Tynci nad Labem :-) odkud je i tato krasna umelecka fotografie. Foceno telefonem, ale aspon neni videt ten bordel co mi na to naprsel EDIT: tedka koukam, ze ani neni videt, ze vnitrek je komplet zahazenej interierem ze sierry, celnim sklem a chladicem z toho samyho auta az jsem se divil, co se tam vsecko vejde. Jsem si nekoupil rodinne auto, ale temer avii [upravil dne 2.5.2009 švejk] Citovat
zzipCZ Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 Původně zaslal: švejk jsem byl na vejlete u pardubic a v Tynci nad Labem :-) odkud je i tato krasna umelecka fotografie. Foceno telefonem, ale aspon neni videt ten bordel co mi na to naprsel EDIT: tedka koukam, ze ani neni videt, ze vnitrek je komplet zahazenej interierem ze sierry, celnim sklem a chladicem z toho samyho auta az jsem se divil, co se tam vsecko vejde. Jsem si nekoupil rodinne auto, ale temer avii [upravil dne 2.5.2009 švejk] a to nemáš kombajna to je teprve nákladák:potlesk:potlesk ale do 405 toho vešlo víc:mrk:mrk Citovat
Guest Lukas4469 Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 tady jedna aktuální [upravil dne 4.5.2009 Lukas4469] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.