Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nevypada to spatne, ja jsem teda sehnal ty plasty na palubce z coupe v sede matne metalize, takze jsem neprisel o ty znaky otevreno/zavreno u vydechu a o tech rameckach kliky jsem taky premyslel ze bych je striknul do podobne barvy

Jinak o vikendu jsem nasadil predni brzdy 283 mm misto 260 a rozdil je sakra znat ( a dneska jsem je i vyuzil, kdyz si to na mne z praveho pruhu bez podivani do zrcatka zacal sunout poprve kamion s podvalnikem na bagry a podruhe dedula s C5kou, flekuje to celkem slusne, bylo to vzdycky o fous, mohl jsem mit dvakrat predek na sr..cky :bojim:grr:bacha)

[upravil dne 27/4/09 Ferry]

[upravil dne 27/4/09 Ferry]

Odesláno
Původně zaslal: Burisek

ještě až vyměním budíky tak mám ve stejné barvě i plast kolem nich tak pak to bude komplet.....

Pěkný :super dej pak fotku toho kompletu, sem na to docela zvedavej :)

Odesláno

to Mik.e jasný,ale až v pátek..... bude ještě úprava budíků a budou jiný s už funkčním otáčkoměrem a pak to sesadím dokupy a vyfotím a pošlu.... sem na forum

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Původně zaslal: Theraphosa

Přidám i tu svoji...

další brnák:)

vítej:papa

Díky, my už jsme si psali ohledně nárazníku, tak až bude trochu toho času a peněz, tak se to pokusím zrealizovat, i když bez té prostřední lišty to taky nevypadá vůbec špatně...:super

Odesláno

Přidám i tu svoji...

Díky, my už jsme si psali ohledně nárazníku, tak až bude trochu toho času a peněz, tak se to pokusím zrealizovat, i když bez té prostřední lišty to taky nevypadá vůbec špatně...:super

to je možný. ja už si psal s tolika lidma ohledně nárazníku že už si to nepamatuju:nevim

co tím myslíš prostřední líšta? myslíš masku kde je znak?

Odesláno

Přidám i tu svoji...

to je možný. ja už si psal s tolika lidma ohledně nárazníku že už si to nepamatuju:nevim

co tím myslíš prostřední líšta? myslíš masku kde je znak?

Přesně, někde tu byl peugeot \"Phase one\" (až se mi povede najít odkaz tak ho přihodím), který to měl a mě to přijde jako hodně povedená záležitost:)

Odesláno

jsem byl na vejlete u pardubic a v Tynci nad Labem :-) odkud je i tato krasna umelecka fotografie. Foceno telefonem, ale aspon neni videt ten bordel co mi na to naprsel :D

EDIT: tedka koukam, ze ani neni videt, ze vnitrek je komplet zahazenej interierem ze sierry, celnim sklem a chladicem z toho samyho auta :) az jsem se divil, co se tam vsecko vejde. Jsem si nekoupil rodinne auto, ale temer avii :D

[upravil dne 2.5.2009 švejk]

post-0-14109606594771_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: švejk

jsem byl na vejlete u pardubic a v Tynci nad Labem :-) odkud je i tato krasna umelecka fotografie. Foceno telefonem, ale aspon neni videt ten bordel co mi na to naprsel :D

EDIT: tedka koukam, ze ani neni videt, ze vnitrek je komplet zahazenej interierem ze sierry, celnim sklem a chladicem z toho samyho auta :) az jsem se divil, co se tam vsecko vejde. Jsem si nekoupil rodinne auto, ale temer avii :D

[upravil dne 2.5.2009 švejk]

a to nemáš kombajna to je teprve nákladák:potlesk:potlesk ale do 405 toho vešlo víc:mrk:mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...