BoneDaddy Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Zelená a modrej na vycházce... Plus pár novinek v útrobách modré. Co vy na to? Citovat
čakom Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 BoneDaddy: pěkně to máš na zemi;) ty bílý plasty a rozpěra se k té modre hodí povedlo se ti to. žě bych tě okopiroval Z čeho máš tu rozpěru? z 3.0 coupe? Citovat
BoneDaddy Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Původně zaslal: čakom Z čeho máš tu rozpěru? z 3.0 coupe? Díky. Ano. Viz můj profil. Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Tak první koupání po lakování předku máme za sebou a po rozvaze jsem se vrátil k čirým bočním blinkrům Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 stříkla se do modra i mřížka v narazniku , si myslim že to vypada lip , no foto nic moc Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 ještě je potřeba doleštit zbytek auta , ale není moc času na kraviny Citovat
alternativ Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Pe.Tre, to mas kolecka Dark V od Dezentu? Kurna, o nich taky uz hooodne uvazuju a s modrou vypadaji luxusne:cool: Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 jj to jsou ony ale cerne kola uz na auto nikdy nekoupim, ta cerna cast vcetne paprsku se nahovno cisti , furt je na tom videt bordel a to mm na to echt pripravky . edit : nebejt na jednom kole malej sek tak ti je za 8500 ,-necham. [upravil dne 5/4/09 Pe.Tr] Citovat
Bobo.KH Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Pekna spěra.také kombinuji modrou z bylou a trochu červený. Přemyšlel´sem že letost nastříkam bubny a třemy na bylo.Ale bojim se toho že na předku budu muset čistit každý týden:( bylo nebylo , necituj příspěvky s fotkama ,dik za dodržování pravidel fora.Pe.Tr [upravil dne 5/4/09 Pe.Tr] Citovat
alternativ Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 To Pe.Tr: za to bych mel funglovky;) Citovat
alternativ Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Promin, ja si neuvedomil, ze mas 16\":nevim Citovat
BoneDaddy Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Původně zaslal: Bobo.KH Pekna spěra.také kombinuji modrou z bylou a trochu červený. Přemyšlel´sem že letost nastříkam bubny a třemy na bylo.Ale bojim se toho že na předku budu muset čistit každý týden:( Dík. Já strašně dlouho váhal jakou barvu zvolit, jestli nechat namíchat barvu auta nebo ještě jinou. Vyhrála bílá a jsem za to rád. Ad brzdy: při příležitosti přezouvání pneu jsem vyměnil zadní kotouče a vše jsem vzal černou. Teď to je super. Bílá by byl masakr. Chtělo by to ještě něčím přelakovat a pak to mýt jedině wapkou. Citovat
Bobo.KH Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: Bobo.KH Pekna spěra.také kombinuji modrou z bylou a trochu červený. Přemyšlel´sem že letost nastříkam bubny a třemy na bylo.Ale bojim se toho že na předku budu muset čistit každý týden:( Dík. Já strašně dlouho váhal jakou barvu zvolit, jestli nechat namíchat barvu auta nebo ještě jinou. Vyhrála bílá a jsem za to rád. Ad brzdy: při příležitosti přezouvání pneu jsem vyměnil zadní kotouče a vše jsem vzal černou. Teď to je super. Bílá by byl masakr. Chtělo by to ještě něčím přelakovat a pak to mýt jedině wapkou. Furt váham,jestli tou býlou nebo obnovit znovu tu červenou.Minulí rok sem to obflák a začíná to reznout. Ale zase si říkám mám bíle sahary tak proč né bíle brzdiče,nemuselo by to být vůbec špatné. Ještě uvidim:D Citovat
čakom Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Původně zaslal: BoneDaddy vodsej- víc foto prosím. Moc pěkná. taky se ti libí ta barva? mě by zajímal interiér:myslim Citovat
MJSytic Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Původně zaslal: Pe.Tr ... ale není moc času na kraviny To říká ten pravej Jinak auto moc pěkný Dokonce už i zadní nárazník má dobrou barvu Citovat
MJSytic Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 taky se ti libí ta barva? mě by zajímal interiér:myslim Že by? Citovat
čakom Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Původně zaslal: MJSytic taky se ti libí ta barva? mě by zajímal interiér:myslim Že by? pravě proto mě to zajimá jestli je to ona nebo ne:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.