Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

BoneDaddy: pěkně to máš na zemi;) ty bílý plasty a rozpěra se k té modre hodí:super povedlo se ti to.

žě bych tě okopiroval :D

Z čeho máš tu rozpěru? z 3.0 coupe?

Odesláno

jj to jsou ony ale cerne kola uz na auto nikdy nekoupim, ta cerna cast vcetne paprsku se nahovno cisti , furt je na tom videt bordel a to mm na to echt pripravky .

edit : nebejt na jednom kole malej sek tak ti je za 8500 ,-necham.

[upravil dne 5/4/09 Pe.Tr]

Odesláno

Pekna spěra.také kombinuji modrou z bylou a trochu červený.

Přemyšlel´sem že letost nastříkam bubny a třemy na bylo.Ale bojim se toho že na předku budu muset čistit každý týden:(

bylo nebylo , necituj příspěvky s fotkama ,dik za dodržování pravidel fora.Pe.Tr

[upravil dne 5/4/09 Pe.Tr]

Odesláno
Původně zaslal: Bobo.KH

Přemyšlel´sem že letost nastříkam bubny a třemy na bylo.Ale bojim se toho že na předku budu muset čistit každý týden:(

Dík. Já strašně dlouho váhal jakou barvu zvolit, jestli nechat namíchat barvu auta nebo ještě jinou. Vyhrála bílá a jsem za to rád.

Ad brzdy: při příležitosti přezouvání pneu jsem vyměnil zadní kotouče a vše jsem vzal černou. Teď to je super.

Bílá by byl masakr. Chtělo by to ještě něčím přelakovat a pak to mýt jedině wapkou.

:)

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Původně zaslal: Bobo.KH

Dík. Já strašně dlouho váhal jakou barvu zvolit, jestli nechat namíchat barvu auta nebo ještě jinou. Vyhrála bílá a jsem za to rád.

Ad brzdy: při příležitosti přezouvání pneu jsem vyměnil zadní kotouče a vše jsem vzal černou. Teď to je super.

Bílá by byl masakr. Chtělo by to ještě něčím přelakovat a pak to mýt jedině wapkou.

:)

Furt váham,jestli tou býlou nebo obnovit znovu tu červenou.Minulí rok sem to obflák a začíná to reznout.

Ale zase si říkám mám bíle sahary tak proč né bíle brzdiče,nemuselo by to být vůbec špatné.

Ještě uvidim:D

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

... ale není moc času na kraviny :D

To říká ten pravej :aut

Jinak auto moc pěkný :super Dokonce už i zadní nárazník má dobrou barvu :D

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

taky se ti libí ta barva?:aut

mě by zajímal interiér:myslim

Že by? :myslim:D

pravě proto mě to zajimá:D jestli je to ona nebo ne:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...