Burisek Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 nj škoda jí byla hezká,taková stříbrná..... v kombajnu..... Citovat
zzipCZ Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 no nic proti ale americký auta jsou snad nejškaredší co znám:blicismajlik:blicismajlik ale nic proti tobě jestli se ti líbí což určitě tak je to ok:papa:potlesk Citovat
mxread Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 tak pridam aj ja fotecku do albumu a dnes uz na letnych:super Citovat
Ondra.fencl Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 BURISEK, BONNEDADDY - Jojo díky hoši... jsem z toho celej nešťastnej... pořád to mám před očima.... ale dneska jsem to dovezl ke známému a říkal že to tak do 10000,- udělá... má ještě jednoho kamaráda na vrakáči takže i ty díly budou levnější... no tak za dva týdny je zpět a pošlu foto jak to dopadlo... Citovat
Ondra.fencl Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 Původně zaslal: mxread tak pridam aj ja fotecku do albumu a dnes uz na letnych:super Jo hochu....taky jsem to dal na letní a podívej se na vrch téhle stránky jak jsem dopadl....!!!!!!!!!!!!!! Citovat
mxread Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 Původně zaslal: Ondra.fencl Jo hochu....taky jsem to dal na letní a podívej se na vrch téhle stránky jak jsem dopadl....!!!!!!!!!!!!!! videl som... tomu sa hovori nestastie.... Citovat
Ondra.fencl Odesláno 25. březen 2009 Odesláno 25. březen 2009 no to teda.... tak si dej pozor na silnicích ať nedopadneš stejně jak já.... ne-li hůře..... Citovat
El-Chio Odesláno 25. březen 2009 Odesláno 25. březen 2009 hmm, este by som sa neponahlal s tymi letnymi. Aj ked uz som nad tym rozmyslal aj ja, ale napadlo teraz na Slovensku tolko snehu, ze v Oravskej lesnej musia tanky prehrnat.... Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. březen 2009 Odesláno 25. březen 2009 no tak se taky pridam k ondra.fencl a scorpi , nastesti nic extra ale nasranej sem fest, moje vina to nebyla ale vinika taky nemam:grr:grr:grr Citovat
Ondra.fencl Odesláno 25. březen 2009 Odesláno 25. březen 2009 PE.TR juj....já myslel že jsem to tady hezky rozjel, že jsem začali lidi posílat svoje dávné bouračky a tobe se to stalo někdy teď???? Tak to mě taky mrzí??? co to odneslo??? nárazník a kapota??? a mřížka se lvíčkem? No já si trochu poškrábal moje nové botičky.... ale odneslo to.... oba dva přední blatníky, nárazník přední i zadní, mřížka se lvem, kapota, a levé světlo + mlhovka, a zadní blaťák... kterej snad půjde vytáhnout..... ale ve 130km/h jsem to čekal mnohem horší.... je to bezpečný autí Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. březen 2009 Odesláno 25. březen 2009 vitr v pondeli poslal popelnici na muj cumak , jen oderky,kapota lehce zlomena ale dase to . popelnice jela cca 15 metru , nez jsem odchazel od auta vybavuju si ze tam byli popelari , asi ji spatne zajistili. Citovat
Ondra.fencl Odesláno 25. březen 2009 Odesláno 25. březen 2009 ty woe...... no tak to je hodně krutá daň..... nic vážného to není... ale to je přesně ono... taky mě hrozně štve když za to ani nemůže člověk.... mimochodem... když už jsme se tady potkali tak se musím zeptat.... kde jsi schrastil ty mlhovky a co za to chtějí?? Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. březen 2009 Odesláno 25. březen 2009 kdysi od jednoho prekupnika za 2500,. jinak jsou to origo pro 406 old model , cena kitu v peugeotu 13500,- ale uz se nedodavaji , sem tam se objevi za 190 euro na francouzskem ebay Citovat
Ondra.fencl Odesláno 25. březen 2009 Odesláno 25. březen 2009 aha... hm to je škoda...... jsem rád že jsem sehnal budíky z coupéčka.... to jsem je sháněl měsíc.... tak tohle už se asi nepovede no nic no... co se dá dělat.... budu muset vymyslet něco jinýho dík za info.... a přeju brzké uzdravení tvého auta..... zatím čuzzz..... Citovat
stalmik Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 Původně zaslal: Ondra.fencl aha... hm to je škoda...... jsem rád že jsem sehnal budíky z coupéčka.... to jsem je sháněl měsíc.... tak tohle už se asi nepovede no nic no... co se dá dělat.... budu muset vymyslet něco jinýho dík za info.... a přeju brzké uzdravení tvého auta..... zatím čuzzz..... taky mam konecne budiky z coupe.. a jsem hrozne rad. Vypadaji nadherne.. JInak sorry za Svoji kocku vyfotim az bude u nas hezky a bude na litych kolech Citovat
Ferry Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 Původně zaslal: Pe.Tr no tak se taky pridam k ondra.fencl a scorpi , nastesti nic extra ale nasranej sem fest, moje vina to nebyla ale vinika taky nemam:grr:grr:grr stejne jsi ji chtel lakovat ale jinak uprimnou soustrast, tohle vzdycky nasere, kdyz to neni tvou vinou a musis si to pak zacvakat [upravil dne 26/3/09 Ferry] Citovat
Ferry Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 Původně zaslal: stalmik taky mam konecne budiky z coupe.. a jsem hrozne rad. Vypadaji nadherne.. JInak sorry za Svoji kocku vyfotim az bude u nas hezky a bude na litych kolech tak gratulace,ted jeste doresit ten teplomer oleje, co to cidlo ? dohodl ses s nim nejak ? Citovat
stalmik Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: stalmik taky mam konecne budiky z coupe.. a jsem hrozne rad. Vypadaji nadherne.. JInak sorry za Svoji kocku vyfotim az bude u nas hezky a bude na litych kolech tak gratulace,ted jeste doresit ten teplomer oleje, co to cidlo ? dohodl ses s nim nejak ? Ahoj no dohodl jsem setak ze mi rikal, ze ma coupe akorat na strese cimz padem tam dobre muze.. tak snad to klapne a budeto jenom za postu :oP Mozna bude i volant z coupe, ale nevim jak to bude s airbagem.. Citovat
Ferry Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 Původně zaslal: stalmik Ahoj no dohodl jsem setak ze mi rikal, ze ma coupe akorat na strese cimz padem tam dobre muze.. tak snad to klapne a budeto jenom za postu :oP Mozna bude i volant z coupe, ale nevim jak to bude s airbagem.. tak to je super, no vzhledem k tomu ze to je stary model, tak airbag je taky stejny jako mas ty a neni problem ho prehodit. Ja mam taky volant z coupe s airbagem ze sedana, rozmery a tvar jsou stejny Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.