Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no nic proti ale americký auta jsou snad nejškaredší co znám:blicismajlik:blicismajlik ale nic proti tobě jestli se ti líbí což určitě tak je to ok:papa:potlesk

Odesláno

BURISEK, BONNEDADDY - Jojo díky hoši... jsem z toho celej nešťastnej... pořád to mám před očima.... ale dneska jsem to dovezl ke známému a říkal že to tak do 10000,- udělá... má ještě jednoho kamaráda na vrakáči takže i ty díly budou levnější... no tak za dva týdny je zpět a pošlu foto jak to dopadlo... :)

Odesláno
Původně zaslal: Ondra.fencl

Jo hochu....taky jsem to dal na letní a podívej se na vrch téhle stránky jak jsem dopadl....!!!!!!!!!!!!!!:grr

:roll videl som... tomu sa hovori nestastie....

Odesláno

hmm, este by som sa neponahlal s tymi letnymi. Aj ked uz som nad tym rozmyslal aj ja, ale napadlo teraz na Slovensku tolko snehu, ze v Oravskej lesnej musia tanky prehrnat....

Odesláno

PE.TR

juj....já myslel že jsem to tady hezky rozjel, že jsem začali lidi posílat svoje dávné bouračky a tobe se to stalo někdy teď???? Tak to mě taky mrzí??? co to odneslo??? nárazník a kapota??? a mřížka se lvíčkem?

No já si trochu poškrábal moje nové botičky.... ale odneslo to.... oba dva přední blatníky, nárazník přední i zadní, mřížka se lvem, kapota, a levé světlo + mlhovka, a zadní blaťák... kterej snad půjde vytáhnout..... ale ve 130km/h jsem to čekal mnohem horší.... je to bezpečný autí :)

Odesláno

vitr v pondeli poslal popelnici na muj cumak , jen oderky,kapota lehce zlomena ale dase to . popelnice jela cca 15 metru , nez jsem odchazel od auta vybavuju si ze tam byli popelari , asi ji spatne zajistili.

Odesláno

ty woe...... no tak to je hodně krutá daň..... nic vážného to není... ale to je přesně ono... taky mě hrozně štve když za to ani nemůže člověk.... mimochodem... když už jsme se tady potkali tak se musím zeptat.... kde jsi schrastil ty mlhovky a co za to chtějí??

Odesláno

kdysi od jednoho prekupnika za 2500,. jinak jsou to origo pro 406 old model , cena kitu v peugeotu 13500,- ale uz se nedodavaji , sem tam se objevi za 190 euro na francouzskem ebay

Odesláno

aha... hm to je škoda...... jsem rád že jsem sehnal budíky z coupéčka.... to jsem je sháněl měsíc.... tak tohle už se asi nepovede :) no nic no... co se dá dělat.... budu muset vymyslet něco jinýho :) dík za info.... a přeju brzké uzdravení tvého auta..... zatím čuzzz.....

Odesláno
Původně zaslal: Ondra.fencl

aha... hm to je škoda...... jsem rád že jsem sehnal budíky z coupéčka.... to jsem je sháněl měsíc.... tak tohle už se asi nepovede :) no nic no... co se dá dělat.... budu muset vymyslet něco jinýho :) dík za info.... a přeju brzké uzdravení tvého auta..... zatím čuzzz.....

taky mam konecne budiky z coupe.. a jsem hrozne rad. Vypadaji nadherne.. JInak sorry za :xvul Svoji kocku vyfotim az bude u nas hezky a bude na litych kolech ;)

post-0-14109605494837_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

no tak se taky pridam k ondra.fencl a scorpi , nastesti nic extra ale nasranej sem fest, moje vina to nebyla ale vinika taky nemam:grr:grr:grr

stejne jsi ji chtel lakovat ;)

ale jinak uprimnou soustrast, tohle vzdycky nasere, kdyz to neni tvou vinou a musis si to pak zacvakat

[upravil dne 26/3/09 Ferry]

Odesláno
Původně zaslal: stalmik

taky mam konecne budiky z coupe.. a jsem hrozne rad. Vypadaji nadherne.. JInak sorry za :xvul Svoji kocku vyfotim az bude u nas hezky a bude na litych kolech ;)

tak gratulace,ted jeste doresit ten teplomer oleje, co to cidlo ? dohodl ses s nim nejak ?

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

tak gratulace,ted jeste doresit ten teplomer oleje, co to cidlo ? dohodl ses s nim nejak ?

Ahoj no dohodl jsem setak ze mi rikal, ze ma coupe akorat na strese cimz padem tam dobre muze.. tak snad to klapne a budeto jenom za postu :oP Mozna bude i volant z coupe, ale nevim jak to bude s airbagem..

Odesláno

Ahoj no dohodl jsem setak ze mi rikal, ze ma coupe akorat na strese cimz padem tam dobre muze.. tak snad to klapne a budeto jenom za postu :oP Mozna bude i volant z coupe, ale nevim jak to bude s airbagem..

tak to je super, no vzhledem k tomu ze to je stary model, tak airbag je taky stejny jako mas ty a neni problem ho prehodit. Ja mam taky volant z coupe s airbagem ze sedana, rozmery a tvar jsou stejny

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...