Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Auto hezky, kola taky, aj to jak je to cisty ale proboha lidi co mate vsichni s tema lizatkama z renaultu.... Kdybyste tam dali aspon ze 607 mi ale tohle je fakt humus... Malokterymu autu to sedne.... tot muj nazor

Odesláno
Auto hezky, kola taky, aj to jak je to cisty ale proboha lidi co mate vsichni s tema lizatkama z renaultu.... Kdybyste tam dali aspon ze 607 mi ale tohle je fakt humus... Malokterymu autu to sedne.... tot muj nazor

:super

Odesláno
proboha lidi co mate vsichni s tema lizatkama z renaultu.... Kdybyste tam dali aspon ze 607 mi ale tohle je fakt humus... Malokterymu autu to sedne.... tot muj nazor

přesne tak ;)

Odesláno

jeste ze mam doma jedno nahradni z coupe a z 607, a furt nevim, ktery tam mam dat :(

Odesláno

Nech kukám na to strieborné ako chcem, ale neviem prísť na to, čo sú to tie \"lízatka\" :myslim Vysvetlí mi to niekto prosím? :P Jedine by to mohla byť tá vec pod predným nárazníkom... Guma, či plast, či čo to je... Tak? :papa

[Edited on 14/11/12 10:51 by matejgigi]

Odesláno

ano je to ten plast s těmi otvory pod předním nárazníkem.

Ps ostatním: Ano uznávám lízo z 607 je jiná liga, ale bohužel mít ty peníze navíc tak radši investuju do údržby vozu. Tohle bylo za kafe a příjde mi to lepší než tam nemít níc. Ta guma už bohužel upadla.

Odesláno

rysa : to máš pravdu V6 je celkově málo ostatních je tu mraky.A hýčkání si zaslouží.Taky se snažím svojí V6 dopřávat co si zaslouží.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...