Charlie 1 Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 Petr 406 2.0 HDi pěknej break;) Devils-night:Taky pěkný mám stejný Tanami od tebe a mám stejnej interiér jako ty!vepředu ve světlech máš xenony?tak co už sis zvyknul z nafty na benzín a LPG:D Citovat
Devils-night Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 Charlie 1 : jj.tanami nejsou spatny,ale planuju ouragany, momentalne tam mam letni coraily a 15tky se mi zdaj maly :-/ vepredu sou cocky, a zatim sem s tim najezdil jen asi 200km,protoze jdu az dneska pro znacky, a plyn bysme meli montovat snad o vikendu Citovat
h4wk3y Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 To h4wk3y: Na srandičky si si zvolil špatné fórum... Nikto tu do teba nerýpe ani si z teba nerobí srandu. Tak nerieš svoj komplex malého pipíka či čo to máš, nedvíhaj ľuďom tlak a správaj sa slušne... Peace... Uz je tady mnohem vic fotek, kde jsou na autech Monster samolepky a uz jsem to tu myslim i v minulosti psal, ze je to nevkusne... A kdyz se chovas k cizim jako oni k tobe, tak bud slusny.. ja nepouzil jedine spatne slovo... takze ty zbytecne urazky? Citovat
Kubát Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 Charlie 1 : jj.tanami nejsou spatny,ale planuju ouragany, momentalne tam mam letni coraily a 15tky se mi zdaj maly :-/ vepredu sou cocky, a zatim sem s tim najezdil jen asi 200km,protoze jdu az dneska pro znacky, a plyn bysme meli montovat snad o vikendu tyo, to je krásný kousek, můžu jen vědět, kolik stál? shání něco podobného Citovat
Devils-night Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 Kubát: dal sem za něj 800Euro,ale byl to takovej obouchanej a špinavej chudák.takže k tomu ještě nějaká investice a pár hodin v garáži. Citovat
Šalda Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 Devils, pěknej kousek, i interiér, ten stejnej jsem měl, až na aut. klimu. Nejhezčí interiér po polokůži;) Citovat
Devils-night Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 salda:kdyby se povedlo sehnat polokuzi tak nevaham,mozna i kuzi,prece jen z ni de bordel lip dolu. jinak na tom kombiku budou jezdit tvoje pravy dvere predni i zadni,barva docela sedla,trosku rozdil tam je,ale nic zasadniho Citovat
Šalda Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 Tak ať dveře slouží Aspoň budou k užitku:D Citovat
gronholmm Odesláno 13. duben 2012 Odesláno 13. duben 2012 Zaplaťpánbůh že bylo za 800 Eur - jinak bych dneska do práce jel Favoritem Devils - viděl jsem ho naživo - ale i tak musím potvrdit že je fakt pěkný Citovat
John Odesláno 13. duben 2012 Odesláno 13. duben 2012 Devils: pěkný kombík ty čočky jsou supr.. mít obyč 406 taky bych jedině ty čočky vypadá to krásně... Citovat
Kubát Odesláno 13. duben 2012 Odesláno 13. duben 2012 Devil: a ty čočky jsou z čeho? při pozorném zkoumání je poznat jiný odstín předního blatníku, kapoty proti dveřím. ale vypadá fakt pěkně, o tom žádná Citovat
Fortune88 Odesláno 13. duben 2012 Odesláno 13. duben 2012 nic hrozného náhodou..stříbrna je hold blba v tom že zaleží hodne na lomu svetla nekdy proste se zda i noveho auta že je odstín jiny..ale ja mam taky bohužel měněné (stříkane) dveře řidiče origo barvou (hodl parkování u paneláku a důchodce co neumí couvat) a už to je videt a poznat i když je to ta sama barva a to stříkaly v peugeotu, hodne záleží na světle , na slunci to nejde vubec poznat, když je pod mrakem tak jsou dveře hold strasne tmave..ale to jsou male věci (ale i tak sháním origo dveře )... to Devil: hlavně at slouží tak jak má...jinak moc hezkej kousek, pořád si říkam proč jsem si nekoupil místo sedana kombajn, jsou to krasavci Citovat
Devils-night Odesláno 13. duben 2012 Odesláno 13. duben 2012 Stuchy: no špatná cena to nebyla,nejdřív chtěl 1000E, původně sem to chtěl na díly,ale když sem to přivez tak se mi zalíbil a nebyl zase tak hroznej gronholmm: tak tak :-D nebo autobusem?:-D John,Kubát: čočky jsou objednávaný z Ebaye, a dodělávaný podle Edisona jinak jsem nechával stříkat jenom zadní bok,a zbytek sehnal v barve ze dvou aut,takze v podstate je mozny ze by tam byly celkove 3 odstíny,ale na to nejezdí Citovat
John Odesláno 14. duben 2012 Odesláno 14. duben 2012 Devils: fakt k tomu sednou škoda,že už je tam nedělali originál jak na coupé... Citovat
Reff21 Odesláno 18. duben 2012 Odesláno 18. duben 2012 pomoc, potřebuji sehnat číslo..resp. písmena barvy takové, co má na autě Strejdakopec. pomůže mi někdo?? nejsem stavu někde sehnat ten kod...:( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.