Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Petr 406 2.0 HDi pěknej break;)

Devils-night:Taky pěkný mám stejný Tanami od tebe a mám stejnej interiér jako ty!vepředu ve světlech máš xenony?tak co už sis zvyknul z nafty na benzín a LPG:D

Odesláno

Charlie 1 : jj.tanami nejsou spatny,ale planuju ouragany, momentalne tam mam letni coraily a 15tky se mi zdaj maly :-/ vepredu sou cocky, a zatim sem s tim najezdil jen asi 200km,protoze jdu az dneska pro znacky, a plyn bysme meli montovat snad o vikendu ;)

Odesláno
To h4wk3y: Na srandičky si si zvolil špatné fórum... Nikto tu do teba nerýpe ani si z teba nerobí srandu. Tak nerieš svoj komplex malého pipíka či čo to máš, nedvíhaj ľuďom tlak a správaj sa slušne... Peace...

Uz je tady mnohem vic fotek, kde jsou na autech Monster samolepky a uz jsem to tu myslim i v minulosti psal, ze je to nevkusne...

A kdyz se chovas k cizim jako oni k tobe, tak bud slusny.. ja nepouzil jedine spatne slovo... takze ty zbytecne urazky? :o

Odesláno
Charlie 1 : jj.tanami nejsou spatny,ale planuju ouragany, momentalne tam mam letni coraily a 15tky se mi zdaj maly :-/ vepredu sou cocky, a zatim sem s tim najezdil jen asi 200km,protoze jdu az dneska pro znacky, a plyn bysme meli montovat snad o vikendu ;)

tyo, to je krásný kousek, můžu jen vědět, kolik stál?

shání něco podobného

Odesláno

salda:kdyby se povedlo sehnat polokuzi tak nevaham,mozna i kuzi,prece jen z ni de bordel lip dolu. jinak na tom kombiku budou jezdit tvoje pravy dvere ;) predni i zadni,barva docela sedla,trosku rozdil tam je,ale nic zasadniho ;)

Odesláno

Devil: a ty čočky jsou z čeho? při pozorném zkoumání je poznat jiný odstín předního blatníku, kapoty proti dveřím. ale vypadá fakt pěkně, o tom žádná:super

Odesláno

nic hrozného náhodou..stříbrna je hold blba v tom že zaleží hodne na lomu svetla nekdy proste se zda i noveho auta že je odstín jiny..ale ja mam taky bohužel měněné (stříkane) dveře řidiče origo barvou (hodl parkování u paneláku a důchodce co neumí couvat) a už to je videt a poznat i když je to ta sama barva a to stříkaly v peugeotu, hodne záleží na světle , na slunci to nejde vubec poznat, když je pod mrakem tak jsou dveře hold strasne tmave..ale to jsou male věci (ale i tak sháním origo dveře :aut)...

to Devil: hlavně at slouží tak jak má...jinak moc hezkej kousek, pořád si říkam proč jsem si nekoupil místo sedana kombajn, jsou to krasavci

Odesláno

Stuchy: no špatná cena to nebyla,nejdřív chtěl 1000E, původně sem to chtěl na díly,ale když sem to přivez tak se mi zalíbil a nebyl zase tak hroznej ;)

gronholmm: tak tak :-D nebo autobusem?:-D

John,Kubát: čočky jsou objednávaný z Ebaye, a dodělávaný podle Edisona ;)

jinak jsem nechával stříkat jenom zadní bok,a zbytek sehnal v barve ze dvou aut,takze v podstate je mozny ze by tam byly celkove 3 odstíny,ale na to nejezdí ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...