Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Líp to sedělo s těma 16kama. Můžu si troufnout to říct, protože 15ky jsem tam měl předtím v podobě plecháčů, co máš na zimu a na hliníkách to bylo stabilnější. ;)

jenže ty 16ky, co tam teď byly tak hučely. A pak někoho narvu a neuznají mi to, protože na tom budu mít 16ky.

Odesláno

hučely gumy a né kola ;) Pokud si ale na auto seženeš 15ky, tak zpravidla stejně nebudou odpovídat záznamu ve velkém TP, protože se málo pravděpodobně stane, že trefíš velikost disku, šířku ráfku a velikost ET současně ;)

Odesláno

a taky protože pravidelně neměníš brzdovku, jedna žárovka svítila mírně vlevo a oslňovala nebo jako se stalo mně: neseštelovatelné mlhovky jsou rozštelované....... Kdybych se takhle bál všeho, tak ani nevyjedu

Odesláno

ja u obouch 406 mám v papírech

6x15 ET 18

6,5x15 ET 20

6,5x16 ET 20

+rozměry gum!

Dej to Stifleroj at to nechá dopsat!!s tím černým interiérem budeš dlouho shánět...i když já ted v garáži černý se stříbrnou lištou a palubkou mám...:aut

co tam chceš dát za 15?origo Peugeot?

[upravil dne 3/3/12 21:44 od Charlie 1]

Odesláno

ja si myslim ze ty 16 tky maji az od posledni modernizace 2002 a nahoru ne? aspon by to tak odpovidalo. ja jsem taky premyslel ze bych dal na leto 15tky je to pohodlnejsi a jsou levnejsi gumy navic ja ty moje 16 alu mam porad odrene :grr

[upravil dne 3/3/12 21:55 od Vítek1]

Odesláno

kamarád má 1999 a má tam 14,15,16,ale je to dotažený a když někdo dělal čistopis tak tam nechal zrovna napsat všechny alternativní rozměry pro 406:papa

je pravda,že na zimu mám 15 a je to takový měkčí na léto 16 jsou tvrdší,ale líp sedí a auto líp vypadá....17 bych nechtěl nemám je v TP a musí to být na nich tvrdý a odchází věci podvozku a jsou drahý gumy.....:D

[upravil dne 3/3/12 22:02 od Charlie 1]

Odesláno
kamarád má 1999 a má tam 14,15,16,ale je to dotažený a když někdo dělal čistopis tak tam nechal zrovna napsat všechny alternativní rozměry pro 406:papa

je pravda,že na zimu mám 15 a je to takový měkčí na léto 16 jsou tvrdší,ale líp sedí a auto líp vypadá....17 bych nechtěl nemám je v TP a musí to být na nich tvrdý a odchází věci podvozku a jsou drahý gumy.....:D

[upravil dne 3/3/12 22:02 od Charlie 1]

no, tak třeba zůstanu u těch 16tek. muž rozhodne. já mu do toho mluvit nebudu. :D

jen trošku... :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...