Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem Lucky

tyyyyy voleeee, to mas aspon 2 kvalty i dozadu ne? nebo te nekdo tlacil?

Nezvlad zatacku a uz sem se motal. Pak me zastavil strom. :(

Odesláno

Luger: GTI má jiné těhlice, než diesel, taky jiné poloosy.

Murdoc: telefon je vlevo pod nickem, po internetu se nic nevyřeší, je třeba to vidět. Ale zázraky nečekej...

Odesláno
Napsán autorem oddie

Luger: GTI má jiné těhlice, než diesel, taky jiné poloosy.

Murdoc: telefon je vlevo pod nickem, po internetu se nic nevyřeší, je třeba to vidět. Ale zázraky nečekej...

No já si to myslel... prostě to bude o něco dražší no... :(

Odesláno
Napsán autorem Luger

Tak už to mám :(

Svůj motor jsem krom jiného našel tady Nevěřící Tomášové mrkněte na to, je to XU9J1 - 1.9 GTi / 102 poníků pouhých. :papa

No jo, ale to ti teda potom asi nesouhlasi s VINem - tam mas CDF a ne DFZ, ale je pravda, ze XU9J1 je oboji. Jooo, holt Frantici zase chlastali, kdyz to davali dokopy :D

Odesláno
Napsán autorem Lucky

Napsán autorem Luger

Tak už to mám :(

Svůj motor jsem krom jiného našel tady Nevěřící Tomášové mrkněte na to, je to XU9J1 - 1.9 GTi / 102 poníků pouhých. :papa

No jo, ale to ti teda potom asi nesouhlasi s VINem - tam mas CDF a ne DFZ, ale je pravda, ze XU9J1 je oboji. Jooo, holt Frantici zase chlastali, kdyz to davali dokopy :D

DFZ je typ motoru, s VINem (c typem kastle a auta) nema nic spolecneho.

Odesláno

Ve VINu je sice kód motoru, ale poněkud jinak, než si představujete. Motor CDF neexistuje. To \"C\" je typ karoserie - 3-dv. hatch (\"A\" je 5-dv. hatch, \"B\" 5-dv. sedan, \"E\" 5-dv combi). Motor je ukryt pod tím \"DF2\" = typ motoru DFZ (na štítku). Když tam bude DK2, bude motor DKZ, když tam bude DJ2 (diesel), motor bude DJZ. Aby se to nepletlo, tak D92 (diesel) je motor 162 (u starších 309), nebo D9B (u 405). Moc to nezkoumejte, to značení je spíš pro zlost.

Odesláno

Já jsem na netu našel asi troje různé tabulky a všechny byly koncipovány jako vztah 6. 7. a 8. číslice k typu motoru.

Na druhou stranu už vím, že co řekneš o Pažoutech Ty, je prostě pravda :) Takže asi teda yo...

PS: Kdyby se tak do dvou týdnů objevila nějaká těhlice, rád se u Tebe zastavím. Za 14 dní s tím jedu k Vašendům... :papa

Vašenda RULEZ

Odesláno

Jo, vony ty tabulky jsou koncipovány jako soupisy - takže je to třeba pro ten disel ve 405: ED92 = BD92 = XUD9 - a ve skutečnosti je ten motor označen na štítku jako D9B, a má 51kW, jen je jednou v kombíku a podruhé v sedanu. Kdežto existuje ještě jedna varianta, EDJ2 = BDJ2 = auch XUD9, jenže to je motór se 47kW a označením DJZ. No, a v tom se prase vyznej, že... fakt je, že o tom motoru rozhodujou ty dva znaky, a ta dvojky za nimi je asi pokaždé...

Odesláno

Oddie: Podle toho, co jsi rekl, by tedy znamenalo ze mam motor BDZ, protoze na vinu mam VF320CBD2xxxxxxx ale pravdou je, ze mam BDY a za to dam do ruky ohen (teda opacne) :) Takze Francouzskej gulas je nase nejoblibenejsi jidlo.

Apropo: existuje vubec takovej gulas?

Odesláno

Ne, ta dvojka nemusí znamenat \"Z\". Dokonce jsem i věděl, co znamená, ale teď vážně nevim - leda dvojka vína, a že jich ten Francouz v sobě musel mít, když to značení vymýšlel...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...