obaf Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 Dnes okolo 10:00 sa stala dopravna nehoda na useku Vrutky-Zilina. Obetou bolo vozidlo znacky Citroen Berlingo, ktore patrilo nasej firme. Vodicka nedala prednost vozidlu prechadzajucemu krizovatkou a nasledne zachytila jeho pravu zadnu cast. Vozidlo dostalo smyk a vodic uz nezvladol riadenie, co malo za nasledok -kotrmelec cez strechu-.... Kolega vyviazol \"len\" s poranenim lavej ruky. (chvalabohu) Tak od teraz uz neverim na ceste vobec nicomu:bojim. Nebolo mi vsetko jedno, ked mi volali co sa stalo. Dalsie podrobnosti+ foto ocakavajte na buduci tyzden, ked privezu \"vrak berlinga\":( [upravil dne 20.10.2008 obaf] Citovat
maximum Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 hm.. kazda nehoda ma aj naucny charakter.. fakt na ceste sa neda nikomu verit... zivot a zdravie je vsak najdolezitejsie.. co dodat?... skoda auta Citovat
vix Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 kotoul přes střechu nepotěší, ale co potěší, že jsou všichni fajn ( v rámci možností) ... když jsem najížděl více jak 3 tkm/měs, moje jediná myšlenka byla - \"hlavně ať z toho vylezu živej a zdravej\" .. kolegu bych hodil k někomu, kdo jezdí spolehlivě na okolních (blízkých) trasách, ať si pár dní zvyká a nebojí se. ... mezi námi, po tomhle bych se bál do auta znovu sednout Citovat
obaf Odesláno 17. říjen 2008 Autor Odesláno 17. říjen 2008 Auto sa dovezie na firmu, dufame ze motor to prezil, chceme ho prehodit do druheho berlinga, to strajkovalo od novoty, a teraz uz nechce vobec rano startovat ked je zima. Kolega to zvlada celkom v pohode, volal, ze si zoberie tyzden dovolenku:D. Je to skuseny dlhorocny vodic. Na tom spominanom useku, kde sa to stalo s aneni comu cudovat. JE to doslova usek smrti, horsi na slovensku nepoznam - kto to tam pozna veri ze mam pravdu. Citovat
vix Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 ... rozumnej člověk (podle mě - bude týden oslavovat, atd.) ... dle mého, na auto kašli ... spíš se snaž dostat do pohody toho řidiče (přežít úsek smrti je umění) ..-. nic víc a nic míň ... čím dřív bude sedět vedle někoho, kdo rozváží (spolehlivě) \"místní poštu\" tím, pro všechny líp ! Citovat
Jessie Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 To je jemná plechařina... par ran kladivem slepit sklo a bude to jako nový ne sorry.. je to skoda... Citovat
PaloLM Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 no nechcel by som byť na jeho mieste, ešte že to tak skončilo:myslim Citovat
P607Olda Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 Potreboval by som molitany zo sedačiek vodiča a prípadne spolujazdca. Bolo by možné odkúpiť? Alebo celé sedačky. Citovat
Fx Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 Tak to je nemilé... A jak tak koukám, tak ta střecha dopadla podobně jako když dostal auto na střechu můj kamarád... Citovat
obaf Odesláno 20. říjen 2008 Autor Odesláno 20. říjen 2008 Původně zaslal: P607Olda Potreboval by som molitany zo sedačiek vodiča a prípadne spolujazdca. Bolo by možné odkúpiť? Alebo celé sedačky. Myslym, ze lepsie by ich bolo rovno darovat, soferova sedacka bola v dost pokrocilom stadiu...(kolega je troska tazsieho kalibru) a ani ta spolujazdcova uz za vela nestala. Uvidime, ako to este cele skonci, este sa nevyjadrili poistovaci a neviem ci sa bude dat odhlasit, s tym, ze to dame do srotu rozobrate:myslim Kazdopadne dam vediet. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.