Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tak sme dnes prisli o jedno neznicitelne auto + FOTO

Recommended Posts

Odesláno

Dnes okolo 10:00 sa stala dopravna nehoda na useku Vrutky-Zilina.

Obetou bolo vozidlo znacky Citroen Berlingo, ktore patrilo nasej firme.

Vodicka nedala prednost vozidlu prechadzajucemu krizovatkou a nasledne zachytila jeho pravu zadnu cast. Vozidlo dostalo smyk a vodic uz nezvladol riadenie, co malo za nasledok -kotrmelec cez strechu-....

Kolega vyviazol \"len\" s poranenim lavej ruky. (chvalabohu)

Tak od teraz uz neverim na ceste vobec nicomu:bojim.

Nebolo mi vsetko jedno, ked mi volali co sa stalo.

Dalsie podrobnosti+ foto ocakavajte na buduci tyzden, ked privezu \"vrak berlinga\":(

[upravil dne 20.10.2008 obaf]

Odesláno

kotoul přes střechu nepotěší, ale co potěší, že jsou všichni fajn ( v rámci možností) ;)

... když jsem najížděl více jak 3 tkm/měs, moje jediná myšlenka byla - \"hlavně ať z toho vylezu živej a zdravej\"

.. kolegu bych hodil k někomu, kdo jezdí spolehlivě na okolních (blízkých) trasách, ať si pár dní zvyká a nebojí se.

... mezi námi, po tomhle bych se bál do auta znovu sednout :(

Odesláno

Auto sa dovezie na firmu, dufame ze motor to prezil, chceme ho prehodit do druheho berlinga, to strajkovalo od novoty, a teraz uz nechce vobec rano startovat ked je zima.

Kolega to zvlada celkom v pohode, volal, ze si zoberie tyzden dovolenku:D. Je to skuseny dlhorocny vodic.

Na tom spominanom useku, kde sa to stalo s aneni comu cudovat. JE to doslova usek smrti, horsi na slovensku nepoznam - kto to tam pozna veri ze mam pravdu.

Odesláno

... rozumnej člověk (podle mě - bude týden oslavovat, atd.)

... dle mého, na auto kašli ... spíš se snaž dostat do pohody toho řidiče (přežít úsek smrti je umění) ..-. nic víc a nic míň :)

... čím dřív bude sedět vedle někoho, kdo rozváží (spolehlivě) \"místní poštu\" tím, pro všechny líp !

Odesláno

Tak to je nemilé... A jak tak koukám, tak ta střecha dopadla podobně jako když dostal auto na střechu můj kamarád...

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Potreboval by som molitany zo sedačiek vodiča a prípadne spolujazdca. Bolo by možné odkúpiť? Alebo celé sedačky.

Myslym, ze lepsie by ich bolo rovno darovat, soferova sedacka bola v dost pokrocilom stadiu...(kolega je troska tazsieho kalibru) a ani ta spolujazdcova uz za vela nestala.

Uvidime, ako to este cele skonci, este sa nevyjadrili poistovaci a neviem ci sa bude dat odhlasit, s tym, ze to dame do srotu rozobrate:myslim

Kazdopadne dam vediet.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...