Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dlouho jsem nad tím přemýšle, a pár nocí nespal:D ale nakonec jsem se rozhodl koupit si další Míčko. Vim že teď už budu 100% za magor, ale tomuhle se prostě nedalo odolat. Byla to láska na první pohle. Autíčko je celkem pěkně opečovávané a hlavně rukou tunera takřka nedotčené (jen přední lízátko a koncovka výfuku) Má dokonce ještě původní reproduktoru které hrajou perfektně a původní rádio. Jen je takové oproti mé černé Mi16 tak trošku línější. Má pár defektů v elektroinstalaci v interéru, ale to se časem opraví. Po technické stránce bych řekl že je naprosto v pořádku. Jen doufám, že se mi nezačne sypat podrukama závratnou rychlostí jako ta první.

Přikládám pár fotek ještě z bazru. Průběkem času dodám vlastní;)

post-0-14109602562273_thumb.jpg

Odesláno

Blahopřeji ti a ať ti ke spokojenosti slouží:super:potlesk :potleska ukážeš se sním na nějakém srazu v Týně. A hlavně, je vše po stránce legislativy v pořádku. A co RZ, tu si necháš? A co se týká toho ,,lízátka\", tak není problém jej odmontovat;). A co nějaké fotky z interieru?? A pokud je ,,línější\", tak věřím, že tu lenoru z něj brzy vyzeneš:D!!! A copak má za bolítsky v elektrice:bacha? A co klimatizace? Ta je v pořádku??

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

John to prodal??..:D pekna, at slouzi ;)

John má starý model, tohle je nový;)

Mef: Opravdu seš magor, ale přeju ti, ať je spolehlivější, než černá bestie;)

Odesláno

Jsem rád,že jí někdo koupil z clubu.V tom bazaru jsem o ní věděl delší dobu ale nakonec to tu co si pamatuju někdo dával,že doufá,že si jí někdo koupí :)

Tak snad to nebude taková kasička jako ta tvoje černá a najezdí víc km...

2All... Ne moje to fakt není... myslím,že až mi někdy prdne v kebuli (pokud někdy) a budu jí chtít prodat tak první pujde na club...i když co ja vím.

A většina to moje provařený auto pozná za ty roky na 100honů :D

Odesláno

Mefisto: No pěkný, ale na sluníčku se naleštěná fialka bude myslím blýskat jako blázen... Původní lak?

Dundee: Myslím, že to není jediný magor zde...

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Původně zaslal: Marcel505

Dundee: Myslím, že to není jediný magor zde...

To je fakt, máš na mysli někoho konkrétního?:D

Radši bych sem jeho jméno nepsal, mám rád svoje gumy... :D

Odesláno

Díky všem, už se těším až jí pořádně protáhnu. Teď zatím čekám na vyřízení papírů.

OK406: Klima nefunguje, ale na jařen se snad opraví. Má to nějaký šlusy v elektrice, takže třeba nefunguje vyhřívání zadního okna, nejde pravej blinkr dokud nepodržíš páčku, nefunguje elektrické naklápění světel a tak napůl svítí kontrolka zapnutých zadních mlhovek ač zapnuté nejsou. Ještě se tomu zadrhává LZ okýnko. Ale tohle jsou řekl bych maličkosti který se daj brzo dohromady.

Marcel: Na sluníčku je nádherná. Lak bych řekl že je podle všeho původní a bylo o něj dobře pečováno, protože to neměl žádnej Mr. kurvítko:D předchozí dva majitelé byly ročníky 1953 a 1962. Ten první měl auto pět let a druhej tři roky;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...