Maverick Odesláno 15. říjen 2008 Odesláno 15. říjen 2008 Dlouho jsem nad tím přemýšle, a pár nocí nespal:D ale nakonec jsem se rozhodl koupit si další Míčko. Vim že teď už budu 100% za magor, ale tomuhle se prostě nedalo odolat. Byla to láska na první pohle. Autíčko je celkem pěkně opečovávané a hlavně rukou tunera takřka nedotčené (jen přední lízátko a koncovka výfuku) Má dokonce ještě původní reproduktoru které hrajou perfektně a původní rádio. Jen je takové oproti mé černé Mi16 tak trošku línější. Má pár defektů v elektroinstalaci v interéru, ale to se časem opraví. Po technické stránce bych řekl že je naprosto v pořádku. Jen doufám, že se mi nezačne sypat podrukama závratnou rychlostí jako ta první. Přikládám pár fotek ještě z bazru. Průběkem času dodám vlastní Citovat
Whitetiger Odesláno 15. říjen 2008 Odesláno 15. říjen 2008 pekna je- az na to lizatko. a phaseII. Citovat
OK406 Odesláno 15. říjen 2008 Odesláno 15. říjen 2008 Blahopřeji ti a ať ti ke spokojenosti slouží:potlesk :potleska ukážeš se sním na nějakém srazu v Týně. A hlavně, je vše po stránce legislativy v pořádku. A co RZ, tu si necháš? A co se týká toho ,,lízátka\", tak není problém jej odmontovat;). A co nějaké fotky z interieru?? A pokud je ,,línější\", tak věřím, že tu lenoru z něj brzy vyzeneš!!! A copak má za bolítsky v elektrice:bacha? A co klimatizace? Ta je v pořádku?? Citovat
Vvitty Odesláno 15. říjen 2008 Odesláno 15. říjen 2008 magor tak at slouzi a nesype se jak tecko... Citovat
Dundee Odesláno 15. říjen 2008 Odesláno 15. říjen 2008 Původně zaslal: Béďa John to prodal??.. pekna, at slouzi John má starý model, tohle je nový Mef: Opravdu seš magor, ale přeju ti, ať je spolehlivější, než černá bestie;) Citovat
Béďa Odesláno 15. říjen 2008 Odesláno 15. říjen 2008 Původně zaslal: Dundee John má starý model, tohle je nový vim, ma 16ky nema to hrozny lizo a potah volantu atd.. [upravil dne 15/10/2008 Béďa] Citovat
John Odesláno 15. říjen 2008 Odesláno 15. říjen 2008 Jsem rád,že jí někdo koupil z clubu.V tom bazaru jsem o ní věděl delší dobu ale nakonec to tu co si pamatuju někdo dával,že doufá,že si jí někdo koupí Tak snad to nebude taková kasička jako ta tvoje černá a najezdí víc km... 2All... Ne moje to fakt není... myslím,že až mi někdy prdne v kebuli (pokud někdy) a budu jí chtít prodat tak první pujde na club...i když co ja vím. A většina to moje provařený auto pozná za ty roky na 100honů Citovat
King Odesláno 15. říjen 2008 Odesláno 15. říjen 2008 tyo at\' jezdí, at\' dělá radost ..člověk si musí dělat radost.. Citovat
Marcel505 Odesláno 15. říjen 2008 Odesláno 15. říjen 2008 Mefisto: No pěkný, ale na sluníčku se naleštěná fialka bude myslím blýskat jako blázen... Původní lak? Dundee: Myslím, že to není jediný magor zde... Citovat
Dundee Odesláno 15. říjen 2008 Odesláno 15. říjen 2008 Původně zaslal: Marcel505 Dundee: Myslím, že to není jediný magor zde... To je fakt, máš na mysli někoho konkrétního? Citovat
Marcel505 Odesláno 15. říjen 2008 Odesláno 15. říjen 2008 Původně zaslal: Dundee Původně zaslal: Marcel505 Dundee: Myslím, že to není jediný magor zde... To je fakt, máš na mysli někoho konkrétního? Radši bych sem jeho jméno nepsal, mám rád svoje gumy... Citovat
Maverick Odesláno 16. říjen 2008 Autor Odesláno 16. říjen 2008 Díky všem, už se těším až jí pořádně protáhnu. Teď zatím čekám na vyřízení papírů. OK406: Klima nefunguje, ale na jařen se snad opraví. Má to nějaký šlusy v elektrice, takže třeba nefunguje vyhřívání zadního okna, nejde pravej blinkr dokud nepodržíš páčku, nefunguje elektrické naklápění světel a tak napůl svítí kontrolka zapnutých zadních mlhovek ač zapnuté nejsou. Ještě se tomu zadrhává LZ okýnko. Ale tohle jsou řekl bych maličkosti který se daj brzo dohromady. Marcel: Na sluníčku je nádherná. Lak bych řekl že je podle všeho původní a bylo o něj dobře pečováno, protože to neměl žádnej Mr. kurvítko:D předchozí dva majitelé byly ročníky 1953 a 1962. Ten první měl auto pět let a druhej tři roky;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.