Mugatu Odesláno 12. říjen 2008 Odesláno 12. říjen 2008 Zdaravim. Akorat ted jsem vymenil spojku na sve 306 1.9 TD Vse ok. nez jsem vyjel z garaze!! Najednou ma spojka v puli pedalu pri seslapnuti tuzsi chod nez po cele delce neco tam jako lupe. Tak nevim jestly je mozne ze by to byl samostel na lanku spojky.? jestly ma snahu dopnout nebo naopak nedrzi a je v pr... Citovat
Escaper Odesláno 12. říjen 2008 Odesláno 12. říjen 2008 a co jsi vsehno menil, jen oblozeni nebo i lozisko? Citovat
Martin.405 Odesláno 12. říjen 2008 Odesláno 12. říjen 2008 nevim přesně jak vypadá spojka na 306tce, ale na 405 je takovej komínek s guferem po kterým chodí spojkový ložisko a doporučuje se měnit zároveň se spojkou... jestli ho 306ka má a nevyměnil si ho, tak je možný že už je vydřenej a ložisko tam zadrhává... no a jestli ho nemá tak nevim já sem při výměně všechno co se hýbe mazal ložiskovou vazelínou a spojka jde krásně lehko, ale je pravda že na lanka se samoštelama každej nadává jak dou ztuha takže to klidně může být tím... ale to zjistíš jenom výměnou za obyč lanko Citovat
pastorek Odesláno 12. říjen 2008 Odesláno 12. říjen 2008 To Martin.405 Ten komínek s guferom je na každej prevodovke lebo slúži ako vodítko ložiska. To Mugatu. To že ide časť dráhy ľahko a časť ťažko by mohlo byť nastavením vôle. To pukanie by tam ale nemalo byť a zrejme sa bude jednať o samoštel na lanku. Po výmene lamely je inak umiestnená vypínacia páka a lanko to nieje schopné doladiť. Citovat
Martin.405 Odesláno 12. říjen 2008 Odesláno 12. říjen 2008 já vycházim z toho, že sem zatím dělal spojku akorát na favoritu a na 405tce, a na favoritu ten komínek nebyl takže moje vědomosti v tomhle směru nejsou nijak hluboký... Citovat
pastorek Odesláno 13. říjen 2008 Odesláno 13. říjen 2008 Původně zaslal: Martin.405 já vycházim z toho, že sem zatím dělal spojku akorát na favoritu a na 405tce, a na favoritu ten komínek nebyl takže moje vědomosti v tomhle směru nejsou nijak hluboký... Nepochopil som ten Tú moju poznámku na teba neber ako výčitku alebo dehonestáciu tvojho príspevku. Kedže si mal pochybnosti, tak som ti povedal že ten komínek majú všetky s výtlačným ložiskom. Dokonca máš pravdu i v tom že môže viaznuť a spôsobovať \"poskočenie\" ložiska pri vysúvaní, no je to veľmi ojedinelé. Citovat
Mugatu Odesláno 13. říjen 2008 Autor Odesláno 13. říjen 2008 Tak jsem se na to dival ted za svetla a lanko se seka v samostelu furt sice nevim jestly se snazi vymezit vuli a nebo je v pr.. a neudrzi tlak paprsku pritlacaku a povoli ?? Tod otazka v kazdym pripade valim koupit novy lanko a uvidi se: Citovat
Jindras Odesláno 13. říjen 2008 Odesláno 13. říjen 2008 Opravdu ty samoštely na lanku zlobí-objednej si přez auto kelly lanko Ate-original-cena kolem 1200,hlavně neber jiné bez samoštelu-mě to šlo ztuha taky-dal jsem tam Ate,což mi radil automechanik z Peugotu-říkal nic jiného a O.K!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.