domil Odesláno 11. říjen 2008 Odesláno 11. říjen 2008 Přestalo hrát origo-radio i přehrávač kazet,prostě bez zvuku.Rádio jsem vytáhl,konektory jsou v pořádku zasunuté. 3lidi,nezávisle,že to asi bude vadný výstup rádia.Koupil jsem nový Sencor na CD,zapojím a jsem zase bez zvuku,nejdou ani přední,ani zadní repro.co s tím je? Citovat
Stifler Odesláno 11. říjen 2008 Odesláno 11. říjen 2008 Můžou bejt někde poškozený kabely \"cestou\" k reprákům, ale to se ti asi bude obtížně zjišťovat. Jedině zkus přes zkoušečku, bude-li to proveditelné, zjistit, jestli od jednoho konce každýho kabelu k druhému konci prochází proud. Víc mě teď nenapadá. Citovat
pastorek Odesláno 11. říjen 2008 Odesláno 11. říjen 2008 Zdá sa mi málo pravdepodobné aby odišli všetky káble. Skôr by som špekuloval nad funkciou MUTE. Je to jeden káblik v ISOkonektore a má slúžiť na stíšenie rádia pri telefonovaní. Prípadne Line-In. Pri pripojení externého vstupu sa automaticky prepne naň. Oplatilo by sa zistiť či tie rádiá hrajú v inom aute alebo na stole. Podľa toho zistíš či ide o chybu rádia alebo auta. Teoreticky je možný skrat na kábloch k reproduktorom ktorý odpíše výstup z rádia. V tom prípade by pomohlo premeranie káblov ako radí Stifler. Citovat
domil Odesláno 22. říjen 2008 Autor Odesláno 22. říjen 2008 Tak jsem na to přišel,ale náhodou.Vybavenej,zkoušečkou kabelama atd.,zapojím rádio....a zvuk JDE!!!Tak jsem ho namontoval,vesele jezdím poslouchám,pár dní.Dneska ráno vyjedu,hraju.pak naložím věci do kufru,pustím rádio a ......nic.Napadlo mě otevřít pátý dveře a ....hraje-takže nalomenej kabel,ALE copak jsou repráky zapojený do série?Když upadne jeden drát tak nehraje nic?Divný ne? Citovat
luky106rolandgaros Odesláno 22. říjen 2008 Odesláno 22. říjen 2008 dával jsi tam nový iso konektor a zapojil kablík jsi mute? (na telefon) nevím tet přesně barvu asi...bílá ale to máš v manualu od rádia nevím tak jestly ho máš zapojenej tak ho odstřihni..... jestly teda se ti rádio zapne... a vubec ti nešumí repráky i když dáš volumě na plno? Citovat
Dave_k Odesláno 22. říjen 2008 Odesláno 22. říjen 2008 Podobnou záhadu jsem řešil u Alušky v 306. Má tam starýho neorigo blaupunkta, kterej hraje bezproblémů. Když jsem navrhl vyměnit jej za něco lepšího tak jsem se dozvěděl, že se to už zkoušelo, ale po výměně to jiné rádio fungovalo, ale nehrálo a když se vrátil blaupunkt tak to zase hrálo. Zdálo se mi to divné tak jsem tam vrazil VDO a opravdu nic nehrálo. Nakonec jsem rozdělal repra ve dveřích a u řidiče byl zaoxidovanej konektor jako p...e. Po očištění a znovuzapojení najednou hrálo vše jak má. Pořád mi stejně nejde do hlavy jaktože ten blaupunkt tam hrál a ostatním rádiům to vadilo. [upravil dne 22/10/08 Dave_k] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.