Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Přestalo hrát origo-radio i přehrávač kazet,prostě bez zvuku.Rádio jsem vytáhl,konektory jsou v pořádku zasunuté. 3lidi,nezávisle,že to asi bude vadný výstup rádia.Koupil jsem nový Sencor na CD,zapojím a jsem zase bez zvuku,nejdou ani přední,ani zadní repro.co s tím je?

Odesláno

Můžou bejt někde poškozený kabely \"cestou\" k reprákům, ale to se ti asi bude obtížně zjišťovat. Jedině zkus přes zkoušečku, bude-li to proveditelné, zjistit, jestli od jednoho konce každýho kabelu k druhému konci prochází proud. Víc mě teď nenapadá. :myslim

Odesláno

Zdá sa mi málo pravdepodobné aby odišli všetky káble. Skôr by som špekuloval nad funkciou MUTE. Je to jeden káblik v ISOkonektore a má slúžiť na stíšenie rádia pri telefonovaní. Prípadne Line-In. Pri pripojení externého vstupu sa automaticky prepne naň.

Oplatilo by sa zistiť či tie rádiá hrajú v inom aute alebo na stole. Podľa toho zistíš či ide o chybu rádia alebo auta. Teoreticky je možný skrat na kábloch k reproduktorom ktorý odpíše výstup z rádia. V tom prípade by pomohlo premeranie káblov ako radí Stifler.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak jsem na to přišel,ale náhodou.Vybavenej,zkoušečkou kabelama atd.,zapojím rádio....a zvuk JDE!!!Tak jsem ho namontoval,vesele jezdím poslouchám,pár dní.Dneska ráno vyjedu,hraju.pak naložím věci do kufru,pustím rádio a ......nic.Napadlo mě otevřít pátý dveře a ....hraje-takže nalomenej kabel,ALE copak jsou repráky zapojený do série?Když upadne jeden drát tak nehraje nic?Divný ne?

Odesláno

dával jsi tam nový iso konektor a zapojil kablík jsi mute? (na telefon) nevím tet přesně barvu asi...bílá ale to máš v manualu od rádia nevím tak jestly ho máš zapojenej tak ho odstřihni..... jestly teda se ti rádio zapne... a vubec ti nešumí repráky i když dáš volumě na plno?

Odesláno

Podobnou záhadu jsem řešil u Alušky v 306. Má tam starýho neorigo blaupunkta, kterej hraje bezproblémů. Když jsem navrhl vyměnit jej za něco lepšího tak jsem se dozvěděl, že se to už zkoušelo, ale po výměně to jiné rádio fungovalo, ale nehrálo a když se vrátil blaupunkt tak to zase hrálo. Zdálo se mi to divné tak jsem tam vrazil VDO a opravdu nic nehrálo. Nakonec jsem rozdělal repra ve dveřích a u řidiče byl zaoxidovanej konektor jako p...e. Po očištění a znovuzapojení najednou hrálo vše jak má. :roker

Pořád mi stejně nejde do hlavy jaktože ten blaupunkt tam hrál a ostatním rádiům to vadilo. :myslim

[upravil dne 22/10/08 Dave_k]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...