Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čus,kamarád si včera koupil tohle do Seat Altea a říkal mazec,montáž bez problémů,je to nachystané,koupil si i couvací kameru,která jde připojit.Tu ještě nemá,ale jinak bez problémů,spokojen zatím :papa

Odesláno

307 teda nemám (má ji brácha), ale co tak jsem pochytil tak odhaduju že se do nich dávaly dvě různý komunikační sítě a podle popisu, že to je pro 207 a 307 bych si tipnul, že to bude spíše pro 307 po faceliftu s novějším typem sítě.

Jinak musím uznat, že takovej počin jako udělat rádio pro víceméně jeden typ vozu je docela odvaha. Mít 307 nebo 207 tak o tom rádiu pokud funguje jak slibujou bych silně uvažoval. Tváří se jako velice slušný uni nástroj do auta. Když si člověk spočítá kolik stojí navigace + rádio s Mp3 + redukce aby komunikovalo s páčkou pod volantem atd. a vezmu ještě v potaz nevzhlednou kabeláž od navigace na palubovce tak ta cena není až tak hrozná.

Odesláno

Cauko tak si sa rozhodol, na ebay to musis sledovat do poslednej minuty.

Ja som ti tam dal preto tu stranku, aby si vedel povod toho radia.

Ja som kupoval FM transmiter cez ebay a seller bol ta stranka made in china. A poviem ti ucel to splni ale kvalita :P.

Aby si nebol sklamany za tie peniaze.

Ale pevne verim ze to bude super.

Daj vediet potom ;)

Odesláno

Hlavně dejte potom vědět, jak jste spokojení s tímhle přístrojem a do čeho to jde zapojit. Také by mě zajímalo, jestli to bude komunikovat i spáčkou nebo horním displejem atd. Celkem se mě to zařízení líbí a člověk by si mohl udělat taky někdy na vánoce radost :)

Odesláno

vyrezes tu prepazku a supnes ho tam...nevidim v tom problem..a co sa tyka multiplexu tak stym neni problem...bude to fachcit na ako kazde ine radio ..myslim neoriginalne....

Původně zaslal: bittnerj

ahojky mě by zajímalo jak tu potvoru namontuju do 307 když tam mám přepážku-díra je rozdělená na dvě 1-pinový zařízení díky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...