Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dneska při štelování volnoběhu jsem zjistil, že mám první vstřik (u rozvodu) celej vlhkej a špinavej od nafty. Koukal jsem na přepadový hadičky (zřejmě původní) a ty drží jak přibitý, zpuchřelý nejsou... V určitejch otáčkách (cca 900- 1000) mi motor začne jakoby \"zakopávat\", tak jsem myslel, že to někde přisává falešnej vzduch...

Je možný, že by se povolil přívod nafty nahoře na vstřiku nebo že by to teklo u spoje na motoru a nafta vzlínala po vstřiku nahoru?

Navíc jsem zjistil, že mám IC zespodu od oleje u přechodu hliník/ plast. Je to velkej problém?

[upravil dne 9/10/2008 Dundee]

Odesláno

Netěsní vstřik, to se stává. Pokud neteče, a je jen vlhkej, neřešil bych, jinak je třeba jej rozebrat, zaleštit, složit.

IC vyndej a podívej se, jestli není plnej oleje, to by byl problém.

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Netěsní vstřik, to se stává. Pokud neteče, a je jen vlhkej, neřešil bych, jinak je třeba jej rozebrat, zaleštit, složit.

IC vyndej a podívej se, jestli není plnej oleje, to by byl problém.

Takže na to \"zakopávání\" to nemá vliv? V tom případě neřešim, díky ;)

V IC olej není, jen zespodu na tom přechodu byla slabá vrstva oleje (ale naposledy byl IC sundaný někdy na jaře nebo v létě a nic tam nebylo)...

Odesláno

Tak už mě ten volnoběh začíná pomalu ale jistě točit:grr:grr:grr

Včera jsem ho nastavil na cca 800 ot. a dneska cestou k doktorce jsem měl jednu chvíli cca 1100 ot. (při cca 75°C) a při plně ohřátym motoru jednou 800, jindy 1000, taky ještě něco mezi apod.:bacha:bacha

Kde je zakopanej pes, že si ten mizera dělá, co chce??:roll

Odesláno

Možná blbost, jstli je tam lanko od sytiče, nemůže přitáhnout a zvednout dávku paliva? Bych jenom zkušebně povolil lanko, jestli to nedělá. Pak už nějaký zamikus s plynem, čerpadlem...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...