niko555 Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 potrebujem poradiť idem meniť olej - mam 1,9 disel peugeot 205 r.v. 91 - použivam olej shel helix super 15W40 - je potrebne , dať pri vimene aj preplachový olej alebo tam preplachový nedávať a naliať nový . Niektorý hovoria že nie - že to môže uvolni karbon a potom upchať kanáliky iný že ano - predajca oleja mi to doporučil no teraz neviem ? Citovat
automale Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 ja idem menit olej zajtra - taky isty motor - no a len menim, o preplachu som nejak ani neuvazoval. len vypustit, vymenit filter a da sa novy - mozno to neni ani ten isty ale znacka a hustota je ta ista. inac tu je uz o tom myslim spravena tema, skus sa tu trosku pohrabat. Citovat
ozzy56 Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 Při používání dnešních --výrobcem doporučených--moderních motorových olejů se neproplachuje. Je-li někdo extra pedant a proplachovat chce--výrobci motorů doporučují proplachovat jen druhem oleje,který se použije při řádné výměně--tzn. koupit dvojnásobné množství doporučeného oleje. :o:o Citovat
MatrixChose Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Je-li někdo extra pedant a proplachovat chce--výrobci motorů doporučují proplachovat jen druhem oleje,který se použije při řádné výměně--tzn. koupit dvojnásobné množství doporučeného oleje. :o:o A to se u 205 opravdu vyplatí Citovat
Demo Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 Vyplachovat je blbost... pokud prechazis na jineho vyrobce oleje, tak zkrat prvni vymenu na 5 tkm..... Citovat
ozzy56 Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: ozzy1956 Je-li někdo extra pedant a proplachovat chce--výrobci motorů doporučují proplachovat jen druhem oleje,který se použije při řádné výměně--tzn. koupit dvojnásobné množství doporučeného oleje. :o:o A to se u 205 opravdu vyplatí :kdysi jsem to opravdu dělal....olej Shell zadarmo a v práci něk- dy taková nuda...:D Citovat
MatrixChose Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: ozzy1956 Je-li někdo extra pedant a proplachovat chce--výrobci motorů doporučují proplachovat jen druhem oleje,který se použije při řádné výměně--tzn. koupit dvojnásobné množství doporučeného oleje. :o:o A to se u 205 opravdu vyplatí :kdysi jsem to opravdu dělal....olej Shell zadarmo a v práci něk- dy taková nuda...:D Tak to je pak jiná, ale kupovat to.. Jinak při větším množství toho oleje bych asi spíše zúročoval Citovat
vix Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 Leju tam skoro stáčenej Mogul 10W40 a měním co 10 tkm. Proplachovat nemá cenu Jinak, 10W40 byla předepsaná jen pro některé severské země a v našich podmínkách není schválena. Takže, kdybyste chtěli přelézt na ni, je to váš risk. P.S.: Stejně ten olej je po 800 km černej jako bota Citovat
MatrixChose Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 Původně zaslal: vix P.S.: Stejně ten olej je po 800 km černej jako bota No vidíš a Titan 10W-40 CFE je černej už když se tam leje Citovat
niko555 Odesláno 9. říjen 2008 Autor Odesláno 9. říjen 2008 takže ako som tomu dobre porozumel . preplachový nedávať - a ked by som šiel so Shell na CASTROL ( ale rovnakých hodnôt 15W40 )stači skrátit interval medzi výmenami ( 5000 ) - teraz mením zhruba po 8000 km ( olej + filter ) .... Citovat
vix Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: vix P.S.: Stejně ten olej je po 800 km černej jako bota No vidíš a Titan 10W-40 CFE je černej už když se tam leje A není náhou už jednou přejetej ? Citovat
MartinR Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 U toho diesela ten olej bude po pár set kilometrech stejně černý od sazí, tak je proplach spíš otázkou do větru.Před tím to také nikdo u toho auta určitě nedělal.Je to blbost při dnešních olejích a také jeho ceně. Citovat
MartinR Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Abych nezapomněl.Stačí měnit po 10 000km.Záleží jak je rychle najedeš. Citovat
kobra Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Hlavně, aby tam byl olej nějaký. Znám spoustu lidí , co jim na měrce nevisí ani kapka. Proplachovat a použít tak dvojité množství oleje považuji za zbytečné. Pokud mi to někdo vysvětlí, že je to jinak, začnu své miláčky hýčkat. Citovat
automale Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 dotaz : dnes mi nenili ten olej. ked som ho kupoval som sa pytal kolko to tej 1.9 D ide a povedal ze 5. a pozeram dnes mi tam naliali len 4. kolko tam toho mam dat? v TP mam motor 1.8D - to toho idu len 4 alebo co? momentalne uz v tom mam zmatok - neviem uz ani aky motor tam je - predavajuci tvrdil ze je tam 1.9 a v TP 1.8. Ale ja uz vazne neviem. podla vin cisla mi vyhodilo ze je tam XUD9 ak si to dobre pamatam a to by mala byt 1.9D. mozem zistit priamo na motore co je to za objem ? Alebo ide do 1.9 a 1.8 tak isto litrov oleja? help Citovat
renm Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Původně zaslal: automale dotaz : dnes mi nenili ten olej. ked som ho kupoval som sa pytal kolko to tej 1.9 D ide a povedal ze 5. a pozeram dnes mi tam naliali len 4. kolko tam toho mam dat? v TP mam motor 1.8D - to toho idu len 4 alebo co? momentalne uz v tom mam zmatok - neviem uz ani aky motor tam je - predavajuci tvrdil ze je tam 1.9 a v TP 1.8. Ale ja uz vazne neviem. podla vin cisla mi vyhodilo ze je tam XUD9 ak si to dobre pamatam a to by mala byt 1.9D. mozem zistit priamo na motore co je to za objem ? Alebo ide do 1.9 a 1.8 tak isto litrov oleja? help XUD9 78-87 305 GLD,SRD,GRD,Diesel Est 1905 Diesel 65hp, ale klidně tam můžeš mít od doby vzniku toho auta přehozený motor.... Citovat
vix Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 4,5 Osobně tam taky leju 4, nějak to vychází na malý kanystr. Citovat
automale Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 ok a na tej omerke to ma byt ako? je nejaka taka - spiralovo zatocena a potom je jeden nieco ako vrub - to je akoze max? a potom druhy - to je akoze min? celej tej omerke som nejak nepochopil. asi potrebujem mat pekne krasne rysku s napisom Citovat
automale Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 ok a na tej omerke to ma byt ako? je nejaka taka - spiralovo zatocena a potom je jeden nieco ako vrub - to je akoze max? a potom druhy - to je akoze min? celej tej omerke som nejak nepochopil. asi potrebujem mat pekne krasne rysku s napisom Citovat
kobra Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 No , ten zářez, co je dál od toho , za co to držíš, pod to bys neměl chodit a ten druhej je max a ten ti zase muže nadělat problémy , pojedeš -li na max. otáčky. Drž to mezi ryskama Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.