Strejdakopec Odesláno 7. říjen 2008 Odesláno 7. říjen 2008 neví někdo jakej je problém namontovat turbo do 406 1,8 16v??moc by mi to pomohlo.výkon už není dostačující.pište na strejdakopec@seznam.cz.díky Citovat
maximum Odesláno 7. říjen 2008 Odesláno 7. říjen 2008 ak mas veeela money, tak smelo do toho... Citovat
Ferry Odesláno 7. říjen 2008 Odesláno 7. říjen 2008 uz je to tu zase, je to nesmysl, financne nerentabilni, neni to jen o tom privarit ke svodum prirubu na turbo na ktery ho pak nasroubujes, pokud ti opravdu vykon nestaci, radsi kup vetsi objem nebo lehci auto, kazdopadne na dodelavani turba zapomen Citovat
čakom Odesláno 7. říjen 2008 Odesláno 7. říjen 2008 Jak píše Ferry nemá to smysl prodej auto a kup jiný. Citovat
martinbednar Odesláno 7. říjen 2008 Odesláno 7. říjen 2008 to je ako detsky sen:D za tu investiciu by si kupil dobre auto:) Citovat
piškotek Odesláno 7. říjen 2008 Odesláno 7. říjen 2008 Původně zaslal: Strejdakopec neví někdo jakej je problém namontovat turbo do 406 1,8 16v??moc by mi to pomohlo.výkon už není dostačující.pište na strejdakopec@seznam.cz.díky Prodej to a kup si 3.0 V6 ! Citovat
foxo Odesláno 7. říjen 2008 Odesláno 7. říjen 2008 len ho nechajte, nech to vyskusa, najlepsi sa uci na cudzich chybach... Ci to cekate, az to skusim na svojem? Vlastne ja uz tam jedno mam :D:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. říjen 2008 Odesláno 7. říjen 2008 Jedinej kdo ví co je to za problem je GOD Mr.Brady, ale ten daval kompresor na třílitr v coupe, projdi si jeho přispěvky, chce to penize, čas, odvahu, nadšení, štěstí a nakonec když to doděláš tak zjistíš že je to na houby a začneš znova od začátku. Na 1,8i 16V je to zbytečná investice a pak musel by jsi překopat ještě zbytek auta, např brzdy atd. Takže klidně to prodej a kup třílitr a máš výkonu habakuk Citovat
foxo Odesláno 7. říjen 2008 Odesláno 7. říjen 2008 a keby mu bol aj ten 3.0 malo, sef predava SCANIU R580. To uz by malo stacit :D:D Citovat
Miku Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 jak zde uvádějí ostatní ,je to marné jinak jediná origo benzín 406 v turbu je dvoulitr osmi ventil (108 KW , 235Nm/2500ot.) - mám ji prostě peugeot nějak zaspal při benzínových motorech (poslední \"motor\" měla 405 T 16 - ale zase je hodně průserový) takže prodat a koupit už v základu něco živějšího - levnější varianta já na rozdíl od ostatních zde v klubu nechci BMW ale Volvo ( V70 R ) Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 skoda toho osmiventilu, kroutak 235? Jsem od turba cekal vetsi :-) Citovat
Miku Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 ten motor (turbo) je \"uškrcený\" , fouká jen 0,9 pak ho zastaví regulace turba ( T16 fouká 1,3 ) - prostě je dělaný na životnost a ne výkon. (když vyřadíš regulaci a necháš foukat naplno - to se dějí věci , je to velký rozdíl , já dávám přednost životnosti před výkonem ) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.