Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

uz je to tu zase, je to nesmysl, financne nerentabilni, neni to jen o tom privarit ke svodum prirubu na turbo na ktery ho pak nasroubujes, pokud ti opravdu vykon nestaci, radsi kup vetsi objem nebo lehci auto, kazdopadne na dodelavani turba zapomen

Odesláno
Původně zaslal: Strejdakopec

neví někdo jakej je problém namontovat turbo do 406 1,8 16v??moc by mi to pomohlo.výkon už není dostačující.pište na strejdakopec@seznam.cz.díky

Prodej to a kup si 3.0 V6 !

Odesláno

Jedinej kdo ví co je to za problem je GOD Mr.Brady, ale ten daval kompresor na třílitr v coupe, projdi si jeho přispěvky, chce to penize, čas, odvahu, nadšení, štěstí a nakonec když to doděláš tak zjistíš že je to na houby a začneš znova od začátku. Na 1,8i 16V je to zbytečná investice a pak musel by jsi překopat ještě zbytek auta, např brzdy atd. Takže klidně to prodej a kup třílitr a máš výkonu habakuk

Odesláno

jak zde uvádějí ostatní ,je to marné :bojim

jinak jediná origo benzín 406 v turbu je dvoulitr osmi ventil (108 KW , 235Nm/2500ot.) - mám ji

prostě peugeot nějak zaspal při benzínových motorech (poslední \"motor\" měla 405 T 16 - ale zase je hodně průserový)

takže prodat a koupit už v základu něco živějšího - levnější varianta :super

já na rozdíl od ostatních zde v klubu nechci BMW ale Volvo ( V70 R ):roker

Odesláno

skoda toho osmiventilu, kroutak 235? Jsem od turba cekal vetsi :-)

Odesláno

ten motor (turbo) je \"uškrcený\" , fouká jen 0,9 pak ho zastaví regulace turba ( T16 fouká 1,3 ) - prostě je dělaný na životnost a ne výkon. (když vyřadíš regulaci a necháš foukat naplno - to se dějí věci :D , je to velký rozdíl , já dávám přednost životnosti před výkonem :cool:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...