Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec mám zas problém.nějak mi to začalo cukat.normalne si jedu a z niceho nic cukání jak prase.pak mi to chcíplo a nešlo nastartovat až asi na popátý.jakoo by se to dusilo.dal sem novej filtr benzínovej kouknul na vzduchač a na svíčky a v pohodě.neví někdo co to může bejt?

306 1.8 16V thx

Odesláno
Původně zaslal: Big Tommy

Zdarec mám zas problém.nějak mi to začalo cukat.normalne si jedu a z niceho nic cukání jak prase.pak mi to chcíplo a nešlo nastartovat až asi na popátý.jakoo by se to dusilo.dal sem novej filtr benzínovej kouknul na vzduchač a na svíčky a v pohodě.neví někdo co to může bejt?

306 1.8 16V thx

Že by voda v benzínu? Zkus nalejt do nádrže něco jako Velfobin

• O 2 měsíce později...
Odesláno

ahoj, už si přišel na to čím to bylo? já mám nyní ten samý problém ale u 1,9D. Po zahřátí v zimě začne škubat a pak chcípne a nejde nastartovat.

Odesláno
Původně zaslal: Big Tommy

306 1.8 16V thx

Zkus poslechnout čerpadlo v nádrži, jestli běží pravidelně když zapneš klíček.
Odesláno

no my jsme měli 406 ale s tim stejným motorem 1,8 16V a dvakrát jsmě měnili podtlakový ventil, jenže to auto zlobilo i když bylo studený takže to asi odpadá.... ale pokud si dobře pamatuju tak to cukalo a chcípalo....

nevim no

Odesláno

já mam jinej problém.... sice mi to nechcípe, ale teď jak je kosa tak mi to začlo cukat při přeřazení na vyšší stupeň.... je fakt, že zatim jen než se to zahřeje, ale neni to moc příjemný.... člověk jede a ať z 2 na 3 nebo z 4 na 5 když přeřadim a přidám plyn tak se to klepe jak .......... co s tim může bejt? :(:bojim

Odesláno
Původně zaslal: thomas007

já mam jinej problém.... sice mi to nechcípe, ale teď jak je kosa tak mi to začlo cukat při přeřazení na vyšší stupeň.... je fakt, že zatim jen než se to zahřeje, ale neni to moc příjemný.... člověk jede a ať z 2 na 3 nebo z 4 na 5 když přeřadim a přidám plyn tak se to klepe jak .......... co s tim může bejt? :(:bojim

Skus vymenit sviecky, resp. aj zapalovacie kable, ak mas.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...