Big Tommy Odesláno 7. říjen 2008 Odesláno 7. říjen 2008 Zdarec mám zas problém.nějak mi to začalo cukat.normalne si jedu a z niceho nic cukání jak prase.pak mi to chcíplo a nešlo nastartovat až asi na popátý.jakoo by se to dusilo.dal sem novej filtr benzínovej kouknul na vzduchač a na svíčky a v pohodě.neví někdo co to může bejt? 306 1.8 16V thx Citovat
RichVa Odesláno 7. říjen 2008 Odesláno 7. říjen 2008 Původně zaslal: Big Tommy Zdarec mám zas problém.nějak mi to začalo cukat.normalne si jedu a z niceho nic cukání jak prase.pak mi to chcíplo a nešlo nastartovat až asi na popátý.jakoo by se to dusilo.dal sem novej filtr benzínovej kouknul na vzduchač a na svíčky a v pohodě.neví někdo co to může bejt? 306 1.8 16V thx Že by voda v benzínu? Zkus nalejt do nádrže něco jako Velfobin Citovat
lubans Odesláno 28. prosinec 2008 Odesláno 28. prosinec 2008 ahoj, už si přišel na to čím to bylo? já mám nyní ten samý problém ale u 1,9D. Po zahřátí v zimě začne škubat a pak chcípne a nejde nastartovat. Citovat
Guest DEEP Odesláno 28. prosinec 2008 Odesláno 28. prosinec 2008 Původně zaslal: Big Tommy Zdarec mám zas problém.nějak mi to začalo cukat.normalne si jedu a z niceho nic cukání jak prase.pak mi to chcíplo a nešlo nastartovat až asi na popátý.jakoo by se to dusilo.dal sem novej filtr benzínovej kouknul na vzduchač a na svíčky a v pohodě.neví někdo co to může bejt? 306 1.8 16V thx Zkus poslechnout čerpadlo v nádrži, jestli běží pravidelně když zapneš klíček. Citovat
JohnyLBC Odesláno 28. prosinec 2008 Odesláno 28. prosinec 2008 no my jsme měli 406 ale s tim stejným motorem 1,8 16V a dvakrát jsmě měnili podtlakový ventil, jenže to auto zlobilo i když bylo studený takže to asi odpadá.... ale pokud si dobře pamatuju tak to cukalo a chcípalo.... nevim no Citovat
thomas007 Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 já mam jinej problém.... sice mi to nechcípe, ale teď jak je kosa tak mi to začlo cukat při přeřazení na vyšší stupeň.... je fakt, že zatim jen než se to zahřeje, ale neni to moc příjemný.... člověk jede a ať z 2 na 3 nebo z 4 na 5 když přeřadim a přidám plyn tak se to klepe jak .......... co s tim může bejt? Citovat
durino81 Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 Původně zaslal: thomas007 já mam jinej problém.... sice mi to nechcípe, ale teď jak je kosa tak mi to začlo cukat při přeřazení na vyšší stupeň.... je fakt, že zatim jen než se to zahřeje, ale neni to moc příjemný.... člověk jede a ať z 2 na 3 nebo z 4 na 5 když přeřadim a přidám plyn tak se to klepe jak .......... co s tim může bejt? Skus vymenit sviecky, resp. aj zapalovacie kable, ak mas. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.