Dakaros Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 Ahojte, tak chvilkovej klid na přední nápravě je tu tam. Račalo mi to dělat rány pří prutkym brždění a při akceleraci. Nejspíš to budou silentbloky na předních Ramenech. Trochu jsem si hrál se šrotem, co mam doma a nějak se mi nepovedlo ty starý silentbloky z těch ramen vymlátit. Neznáte na to nějaký trik, nebo je na to potřeba lis? Díky moc moc za info. Citovat
Dundee Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 Ten přední jsem na 405ce vyrazil přes trubku upravenou na soustruhu na potřebný rozměr a zadní odřezal pilkou na železo;) Citovat
Devils-night Odesláno 7. říjen 2008 Odesláno 7. říjen 2008 Původně zaslal: Dakaros Ahojte, tak chvilkovej klid na přední nápravě je tu tam. Račalo mi to dělat rány pří prutkym brždění a při akceleraci. Nejspíš to budou silentbloky na předních Ramenech. Trochu jsem si hrál se šrotem, co mam doma a nějak se mi nepovedlo ty starý silentbloky z těch ramen vymlátit. Neznáte na to nějaký trik, nebo je na to potřeba lis? Díky moc moc za info. Ja sem ty silentbloky vypalil takovym tim horakem na plynovou bombu jak se lepi IPA. a ten zeleznej krouzek co tam zbyl sem opatrne zevnitr nariz a pak vypad skoro sam.Nicmene mi to delalo taky rany pri akceleraci a brzdeni a po vymene silentbloku se nic nezmenilo.Kdyby ses nahodou rozhod menit cely ramena tak mam doma uplne novy,origo Peugeot,ja je tam davat uz nebudu. Citovat
pavloucha Odesláno 7. říjen 2008 Odesláno 7. říjen 2008 jak píše Devils-night,vyříznout gumu pak naříznout kroužek a vyklepnout,kdysi jsem to měnit na 309 a po výměně žádná změna,pořád to bouchalo,zakopanej pes bude někde jinde Citovat
Líby Odesláno 7. říjen 2008 Odesláno 7. říjen 2008 mozna by to mohli byt silentbloky na stabilizatoru,mel jsem to na 405 ce Citovat
pavloucha Odesláno 7. říjen 2008 Odesláno 7. říjen 2008 taky možnost,ale pořád mi nejdou do hlavy ty rány při akceleraci a brždění,možná by to měl majitel upřesnit odkud z toho předku ty rány slyší nebo cejtí [upravil dne 7/10/08 pavloucha] Citovat
Marcel505 Odesláno 7. říjen 2008 Odesláno 7. říjen 2008 Dakaros: A jaký tam máš ramena? Jestli jsou vymlácený silentbloky zjistíš po zvednutí zvedákem - zkus vzít za kolo jestli má vůli jako by k motoru a k tobě - pokud ano, jsou vymlácený silentbloky. Jinak - vyndat doma jedině za pomocí pilky, ale je to pakárna... A bacha abys neřezal pak do ramena... Citovat
Dakaros Odesláno 7. říjen 2008 Autor Odesláno 7. říjen 2008 Jde to zepředu někde od kol, hlavně, když hodne moc přibrzdim nebo na jedničku, když šlápnu na plyn, tak v tom lupne jako hrom a když povolim brzdu, lupne v tom taky, je to celý na pikaču, už nevim, co s tim, jako by někde šel kov na kov, ale jen při extrému. Jinak viditelá vůle, nebo vymlácenej silentblok neni vidět. Mam jednu poloosu po výměne a druhá mě čeká, protože začala taky mlátit, ale to je uplně jiný mlácení. Citovat
Marcel505 Odesláno 7. říjen 2008 Odesláno 7. říjen 2008 Dakaros: Hele to že je silentblok v rameni v háji se na silnici těžko pozná - možná na STK na těch plotnách by ti to řekli. Nejlíp zvednou a zahýbat co má vůli... A není možné třeba náhodou že to dělá ten kulatý silentblok motoru??? (Ale to by dělalo jen při zabrání motoru a ne při brždění...) Já taky nějaký sem tam rány slyším na té 305 při akceleraci - ale to už může být jedině tím silentblokem motoru a nebo stabilizátorem - ty gumičky toho stabilizátory jsem fakt nehodlal kupovat nový, protože to není zrovna za pár korun. Citovat
Dundee Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 Původně zaslal: Dakaros Jde to zepředu někde od kol, hlavně, když hodne moc přibrzdim nebo na jedničku, když šlápnu na plyn, tak v tom lupne jako hrom a když povolim brzdu, lupne v tom taky, je to celý na pikaču, už nevim, co s tim, jako by někde šel kov na kov, ale jen při extrému. Mě se podobně projevoval spodní čep. Taky jsem myslel, že je to uložení ramene, ale nakonec to byl čep totálně v háji. Ale přijít na to se nám povedlo až na STK, ale ty hejblata na to nefungovaly, pomohlo až propérovat auto a zespodu koukat a sahat na cokoliv, kde by mohly být vůle;) Citovat
Pata Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 muzou to delat taky cepy brzdovych trmenu... btw taky se chystam na vymenu ramena Citovat
Dakaros Odesláno 8. říjen 2008 Autor Odesláno 8. říjen 2008 No je pravda, že brzdy mam v prde...! Chtěl jsem teď v létě dělat menší go, že si vyměním hadičky, destičky a tak, ale zjistil jsem, že mam utržený odvzdušňováky, tak jsem se do toho radši nepouštěl. ¨Jinak ve třmenech vůli mam, tam co jsou ty pojezdy, tak v nich je vůle, ale nemyslel jsem si, že by to mohla bejt příčina. Když už jsem to tu zmínil, to se už asi opravit nedá co? Citovat
Hafity Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Kdyby bylo nejhůře, tak mám funglovku levé rameno. 600,- i s poštou.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.