Marcel505 Odesláno 8. říjen 2008 Autor Odesláno 8. říjen 2008 Původně zaslal: Marlin MArcel, malinko nervni su, ale to bude tim nedostatkem nikotinu, protoze sem prestal kourit. Hm, tak na to ti nemůžu poradit \"Jdi si zapálit.\" Nechceš o tom založit nové téma? Já jenom, že to je divný, že jsi přestal kouřit... To jako jen tam nebo kvůli něčemu? Citovat
jarajarda Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 Původně zaslal: Marlin no zkus hadat proc sem prestal kourit Maturantko vzdávám Ti hold, Marline konečně Ti to došlo! Citovat
jarajarda Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 Původně zaslal: Marlin no zkus hadat proc sem prestal kourit Jo a vopovaž se to ještě někdy vzít do huby:bacha :bacha Citovat
maturantka Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Marlin no zkus hadat proc sem prestal kourit Maturantko vzdávám Ti hold, Marline konečně Ti to došlo! To určitě nebylo kvůli mně, ale kvůli nějaké mladé, pohledné, s velkýma... očima... Citovat
jarajarda Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 Původně zaslal: maturantka Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Marlin no zkus hadat proc sem prestal kourit Maturantko vzdávám Ti hold, Marline konečně Ti to došlo! To určitě nebylo kvůli mně, ale kvůli nějaké mladé, pohledné, s velkýma... očima... Tak to bylo rozhodně kvůli Tobě, to vím jistě, kvůli žádný jiný by to totiž Jirka nedělal:super Citovat
Marcel505 Odesláno 8. říjen 2008 Autor Odesláno 8. říjen 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Marlin no zkus hadat proc sem prestal kourit Maturantko vzdávám Ti hold, Marline konečně Ti to došlo! Jé, a já si myslel, že to je kvůli mě, protože se mi zrovna nezamlouvalo to, když na mě Marlin před spaním mluvil a byl z něho cítit kouř... Jak já si myslel a ono ne... ! Citovat
Marlin Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 MArcely, jen si nemysli. Dame si pak rande jo Citovat
Marlin Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Marlin no zkus hadat proc sem prestal kourit Jo a vopovaž se to ještě někdy vzít do huby:bacha :bacha neboj se. uz ted nadavam jak to smrdi, a jak je to z lidi citit. Se stydim ze to bylo citit i ze me. Citovat
Marlin Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 Původně zaslal: maturantka Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Marlin no zkus hadat proc sem prestal kourit Maturantko vzdávám Ti hold, Marline konečně Ti to došlo! To určitě nebylo kvůli mně, ale kvůli nějaké mladé, pohledné, s velkýma... očima... ty jo, to ten popis presne sedi Citovat
Marcel505 Odesláno 8. říjen 2008 Autor Odesláno 8. říjen 2008 Původně zaslal: Marlin MArcely, jen si nemysli. Dame si pak rande jo Tak jo, kluku jeden... Vezmeš mě do Šárky? Citovat
Marlin Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 Vezmu do Sarky a pak uvidis jaka to bude hezka vychazka a paka vecer.... az zhasne lampicka.... a vsude bude tma a ticho.... a ty budes v postylce..... si dame vodku na zdravi sezerem se jak dobytci:D:D Citovat
Marcel505 Odesláno 8. říjen 2008 Autor Odesláno 8. říjen 2008 Původně zaslal: Marlin Vezmu do Sarky a pak uvidis jaka to bude hezka vychazka a paka vecer.... az zhasne lampicka.... a vsude bude tma a ticho.... a ty budes v postylce..... si dame vodku na zdravi sezerem se jak dobytci:D:D Aha, tak to už se mi trochu svíraj... ...chodidla v pěsti. Citovat
jarajarda Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: Marlin Vezmu do Sarky a pak uvidis jaka to bude hezka vychazka a paka vecer.... az zhasne lampicka.... a vsude bude tma a ticho.... a ty budes v postylce..... si dame vodku na zdravi sezerem se jak dobytci:D:D Aha, tak to už se mi trochu svíraj... ...chodidla v pěsti. Já se tu z vás usměju :D:D:D:D:D:D:D Citovat
adraj Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 jak to tak postupně pročítám a dostal jsem se až sem,tak začínám uvažovat,že půjdu spát. Tady se to nějak zvrhává:D:D Citovat
vix Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 bych řekl normálka... hlavně ať nezvrhnou tu vodku - byla by to škoda. Citovat
Marcel505 Odesláno 9. říjen 2008 Autor Odesláno 9. říjen 2008 jarajarda: To víš, Marlin je Marlin a já tvrdohlavý, nebo jak to psal Pata... Původně zaslal: adraj jak to tak postupně pročítám a dostal jsem se až sem,tak začínám uvažovat,že půjdu spát. Tady se to nějak zvrhává:D:D To jo, ale ještě tu nepřispěla ta osoba která vždy zapříčiní jasné zvrhnutí... Citovat
kobra Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Hezký holky došly. Z kuřat zvaných granulema a polívek z pytlíku, co chcete čekat? Krev a mlíko? I to je otrávený Citovat
Marcel505 Odesláno 9. říjen 2008 Autor Odesláno 9. říjen 2008 Původně zaslal: kobra Hezký holky došly. Z kuřat zvaných granulema a polívek z pytlíku, co chcete čekat? Krev a mlíko? I to je otrávený A co dneska neni otrávený... To už bychom rovnou mohli tvrdit co je nezdravé... Všechno že... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.