bahrajn Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 Ahojte, nemáte někdo v 307 tovární navigaci RT4 s pevným diskem a s barevným displayem? Měla by v sobě mít zabudovaný rovnou i telefon s tím že si do ní vložíte SIM kartu. Chci se ale zeptat, jestli tato navigace podporuje také bluetooth handsfree pro normální telefon nebo je to jiné dodatečné zařízení? Citovat
Milhaus65 Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 RT3 ani RT4 nemá BTooth. Na RT4 jsou nové mapové data. [upravil dne 6.10.2008 Milhaus65] Citovat
bahrajn Odesláno 6. říjen 2008 Autor Odesláno 6. říjen 2008 dík za info, dá se to bluetooth domontovat? nevíte někdo kolik by to mohlo stát? Citovat
brasil Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 dá se domontovat záleží na founu a zařízení cca 4.000 až 6.000,-s montáží Citovat
bahrajn Odesláno 7. říjen 2008 Autor Odesláno 7. říjen 2008 Bluetooth handsfree si myslím že je univerzální rozhraní, takže na mobilu by asi až tak záležet nemělo. Díval jsem se jestě dodatečně podrobněji do českého ceníku pro Peugeot 307 a všiml si poznámky, že pokud se volí výbava navigace RT4 tak již není možno instalovat doplňek handsfree bluetooth. Což mi připadá že je taky trochu odpověď na moji otázku ... Chápu to tak že autorádio (audiosystém) má určitý vstup pro telefon, který je ale už zabraný tím vestavěným v navigaci. Navíc by to asi vyžadovalo např. další mikrofon v kabině že? Citovat
brasil Odesláno 7. říjen 2008 Odesláno 7. říjen 2008 promiň špatně jsem se vyjádřil myslel jsem typ zařízení třeba parrot nebo nokia apod. Já myslel to, že pokud máš vyhraněný typ founu třeba nokačka, tak je asi lepší vzit Bluetooth od nokie kvůli komunikaci. Pokud měníš značky tak je lepší parrot. Jinak je to tak RT4 není kopmpatibilní s doplňkem HF bluetooth, zakže jedině solo zařízení Citovat
brasil Odesláno 7. říjen 2008 Odesláno 7. říjen 2008 není zač, omlouvám se za překlepy, už to po sobě nečtu Citovat
Orzina Odesláno 7. prosinec 2015 Odesláno 7. prosinec 2015 Ahoj, měla bych dotaz na někoho kdo má v autě model RT3ev - je to asi nějaký snad mezityp, ale vypadá a má menu už jako RT4, mám ho nyní již přeložené v češtině a i nové mapy doinstalované, ale nikde nemůžu najít to co je na obrázku, nebylo to tam ani předtím, když to bylo v angličtině, takže se ptám kde to hledat přesně a nebo jestli to tam u 307 není a nebo se to musí přes dia nějak odblokovat. Obrázek jsem našla na netu jen pro info. Díky za ínfo Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 7. prosinec 2015 Odesláno 7. prosinec 2015 no rekneme ze zalezi na vybave vozuale parkovaci asistent a ESP asi nemas Citovat
MJSytic Odesláno 7. prosinec 2015 Odesláno 7. prosinec 2015 On to asi myslel tak, že její 307 není vybavena ESP a parkovacím asistentem - proto se tam ta volba nezobrazuje??? Citovat
Agrafik Odesláno 7. prosinec 2015 Odesláno 7. prosinec 2015 Na základní obrazovce např. měření spotřeby zmáčknout středový otočný knoflík a vybrat stav funkcí. Citovat
Přema Odesláno 7. prosinec 2015 Odesláno 7. prosinec 2015 307 mívá běžně ESP i Parkáče u CC je to skoro standardem Citovat
MJSytic Odesláno 7. prosinec 2015 Odesláno 7. prosinec 2015 No mluvit u F auta o nějakém standardu ... Každopádně nevím, jak ESP, ale s tím "parkáčem" to zase až taková hitparáda myslím nebude. Určitě jsou CC i bez něj (třeba po bouračce ) Citovat
Přema Odesláno 7. prosinec 2015 Odesláno 7. prosinec 2015 to určitě jo ale moc jich nebude..... ;) Citovat
Orzina Odesláno 7. prosinec 2015 Odesláno 7. prosinec 2015 Tak pánové parkáče mám i ESP a to ESP jde vypnou na palubovce hned vedle Alarmu pokud se nepletu je to nahoře Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 7. prosinec 2015 Odesláno 7. prosinec 2015 tak bych asi skusil diagnostiku jestli to nejde zobrazit v NAVIale nedelej si nadeje Citovat
Orzina Odesláno 7. prosinec 2015 Odesláno 7. prosinec 2015 Jojo tohle mi už Přema říkal, vše funguje jak má, jen prostě tohle jsem zrovna nemohla dohledat, ale jinak ten obrázek je samozřejmě stahnuty Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 7. prosinec 2015 Odesláno 7. prosinec 2015 jo z 807 dle budiku okolo display Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.