Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte,

nemáte někdo v 307 tovární navigaci RT4 s pevným diskem a s barevným displayem? Měla by v sobě mít zabudovaný rovnou i telefon s tím že si do ní vložíte SIM kartu.

Chci se ale zeptat, jestli tato navigace podporuje také bluetooth handsfree pro normální telefon nebo je to jiné dodatečné zařízení?

Odesláno

Bluetooth handsfree si myslím že je univerzální rozhraní, takže na mobilu by asi až tak záležet nemělo.

Díval jsem se jestě dodatečně podrobněji do českého ceníku pro Peugeot 307 a všiml si poznámky, že pokud se volí výbava navigace RT4 tak již není možno instalovat doplňek handsfree bluetooth.

Což mi připadá že je taky trochu odpověď na moji otázku ...

Chápu to tak že autorádio (audiosystém) má určitý vstup pro telefon, který je ale už zabraný tím vestavěným v navigaci. Navíc by to asi vyžadovalo např. další mikrofon v kabině že?

Odesláno

promiň špatně jsem se vyjádřil myslel jsem typ zařízení třeba parrot nebo nokia apod. Já myslel to, že pokud máš vyhraněný typ founu třeba nokačka, tak je asi lepší vzit Bluetooth od nokie kvůli komunikaci. Pokud měníš značky tak je lepší parrot.

Jinak je to tak RT4 není kopmpatibilní s doplňkem HF bluetooth, zakže jedině solo zařízení

• O 7 let později...
Odesláno

Ahoj, měla bych dotaz na někoho kdo má v autě model RT3ev - je to asi nějaký snad mezityp, ale vypadá a má menu už jako RT4, mám ho nyní již přeložené v češtině a i nové mapy doinstalované, ale nikde nemůžu najít to co je na obrázku, nebylo to tam ani předtím, když to bylo v angličtině, takže se ptám kde to hledat přesně a nebo jestli to tam u 307 není a nebo se to musí přes dia nějak odblokovat. Obrázek jsem našla na netu jen pro info. Díky za ínfo

post-53337-0-59977100-1447612161_thumb.j
Odesláno

On to asi myslel tak, že její 307 není vybavena ESP a parkovacím asistentem - proto se tam ta volba nezobrazuje??? :myslim

Odesláno

No mluvit u F auta o nějakém standardu ...  :aut:D Každopádně nevím, jak ESP, ale s tím "parkáčem" to zase až taková hitparáda myslím nebude. Určitě jsou CC i bez něj (třeba po bouračce :D:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...