msoli Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 Cavte. Chcem si kupit do mojej 406ky parkovacie senzory lebo nikdy ked cuvam neviem odhadnut vzdialenost pokial este mozem.A uz som to aj parkrat oprel.Ale neviem aku znacku alebo typ.Poradte a ponuknite par stranok s niecim takymto.Diky moc Citovat
Ferry Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 doporucuji obratit se zde na foru na clena FX, zde ma vlakno, ve kterem tyto veci nabizi a ma i primo webove stranky www.dolej-olej.cz Citovat
msoli Odesláno 6. říjen 2008 Autor Odesláno 6. říjen 2008 Uz ho niekto odneho kupil?Chcel by som vediet spolahlivost a funkcnost. Citovat
Ferry Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 Původně zaslal: msoli Uz ho niekto odneho kupil?Chcel by som vediet spolahlivost a funkcnost. montoval jsem jednu sadu od FXe kamosovi na C5, spolehlivost super, da se s tim bezpecne zaparkovat na cca 20cm Citovat
mmmb Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 S fx SPOKOJENOST DODÁVKA SUPER. SENZPRY OBECNĚ NENÍ ŽÁDNÝ ZÁZRAK, BERE JEN PLOCHY KTERÉ ODRAZÍ SIGNÁM ZPÁTKY DO SENZORU, TAK TO PROSTĚ DĚLAJÍ VŠECHNY. JA MÁM O fx BYLY DOBRE A UŽ SEM SI ZVYKL Citovat
mmmb Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 ukazuje to od 2m ale pípá do 1,5m musíš couvat pomalu má to zpoždění signálu cca1s, pípák to má v displeji. ukazuje dve čidla jako paravou stranu a dve jako levou, podle zapojení do jednotky. funkčnost ok. kvalita provedení čina, ale ne špatná. prostě je rozdíl mezi senzorama za 700,- a za 3000,- Citovat
Pata Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 Původně zaslal: mmmb ukazuje to od 2m ale pípá do 1,5m musíš couvat pomalu má to zpoždění signálu cca1s, pípák to má v displeji. ukazuje dve čidla jako paravou stranu a dve jako levou, podle zapojení do jednotky. funkčnost ok. kvalita provedení čina, ale ne špatná. prostě je rozdíl mezi senzorama za 700,- a za 3000,- Neni, rozdil je jen v tom, kolik si na tom uctuje obchodnik Doporucuju cidla s displayem, montoval jsem je do VW Passat B5 a spokojenost Citovat
jaro212 Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 Cavte na mojej 406 mam parkovaci asistent Steel Mate PTS400V z displejom ukazuje od 2.0-0.3 m a mas tri druhy hlasitosti a tri druhy upozornenia bud ti hovori ale bo pipa alebo hovori a pipa ale najlepsie je ked si nastavis na pipanie a som stym spokojny rychlost je 0.08 sekundy pohladaj si ten nazov a najdes kopu na nete aj ako to vyzera ten dispej a mozes ho dat na okno alebo niekd ezacvaknut a tak...na displeji ti pekne ukazuje kde je prekazka a ako si dalejo a je to pekne prevedene v modrom podsvietene:)stoji to 4 000SK nekd enajdes aj lacnejsie a niekde zasa drahsie trreba podladat:) Citovat
msoli Odesláno 8. říjen 2008 Autor Odesláno 8. říjen 2008 Nieco uz hadam vyberiem.Ked to bude namontovane tak napisem o spokojnosti. Citovat
Edison Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 A co parkovač od Fx? Mě se to líbí a moc o tom uvažuju. Citovat
Burisek Odesláno 12. říjen 2008 Odesláno 12. říjen 2008 Mno já kupoval parkovací asistenta tady odtud - http://www.levnealarmy.cz/ a plná spokojenost....,spolehlivé,přesné. Citovat
msoli Odesláno 24. říjen 2008 Autor Odesláno 24. říjen 2008 Tak vcera som zacal s montazou parkovacich senzorou.Len som zacal az o 16.00 a s pomocou mojho otca a priatelky sa nam podarylo skoncit okolo 19.00.Takze sme skoncili uz ked bola tma.A to sme ani cele nestihli.Len sme rozobrali naraznik osadili senzory a nahodili naraznik naspet.A este sme museli upravovat vystuhu v narazniku aby nezavadzala senzorom. Takze na 406ku novy model to nieje az taka brnkacka.Senzory sme davali do listy.Teraz otazka.K akemu zdroju napetiu mam pripojit kabel?Na spiatockove svetlo? Citovat
Guest servisman Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 pripojení se provádí ke zpátečce ke světlům,kabely nalevo. Citovat
msoli Odesláno 24. říjen 2008 Autor Odesláno 24. říjen 2008 Je tam cirny a cerveny.Cerveny ide na kebel od spiatocky a cierny na kostru? Citovat
Guest servisman Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 přesně tak taky jsem to zapojoval ale schéma nemám u sebe našel jsem je to tak na 100% [upravil dne 24/10/08 honza406] Citovat
msoli Odesláno 24. říjen 2008 Autor Odesláno 24. říjen 2008 Super zajtra sa do toho dam a dokoncim to.Aspon dufam ak mi do toho nic nepride.Potom poslem aj neake foto. Citovat
Guest servisman Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 napoj to hned u zadního světla a tu krabičku dej pod světlo,jen aby nemlátila obalil jsem molitanem tak je jak v peřince ,pokud máš break.Bude tam schovaná. Citovat
msoli Odesláno 24. říjen 2008 Autor Odesláno 24. říjen 2008 Break nemam mam sedana.Uvydim kde to este dam,ale asi niekde pod to svetlo jak si pisal.A ten molitan je super vec to ma ani nenapadlo. Citovat
msoli Odesláno 25. říjen 2008 Autor Odesláno 25. říjen 2008 Tak uz mam skoro vsetko zapojene.Chcel by som dat displej pri cidlo vnutornej teploty na palubovke ale neviem kade mam do kufra viest kable.Mam rozobrat pristrojovku?Alebo poradte neake jednoduchsie riesenie.Diky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.