jaro212 Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 Zdravim nevedel by mi niekto poradit v cm je chyba??predtym mi to spravilo len par krat idem nastartovat a pocut iba cvakanie a vtedy mi pomohlo bud som auto trochu pohol a dal jednotku a nech pohne trochu snim a potom som normalne sa dalo startovat vacsinou to robilo pri dazdovom pocasi ked bolo mokro no niekedy nepomohlo ani to cuknugie tak som musel roztlacit auto ako aj dnes a dnes uz vobec nejde iba stale to cvakanie.Baterka je dobra.Ale hlavne co by som potreboval nemozem najst ten starter mal som auto aj na dvihaku no neviem nevidel som ho kde je ulzeny viete mi niekto povedat kde je ulozeny starter na P406 3.0 V6 152kw?????SUURNE !!!!!!!!!!!!!!! Citovat
Neon Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 1) startér 2) relátko u řídící jednotky (jestli ho V6 má) 3) nějaká špatná kostra Bohužel, kde má V6 starter nevim, ale dvoulitr ho má na spodním bloku motoru vedle převodovky ... Citovat
Ferry Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 no starter bude tam, kde dosahne na setrvacnik motoru, takze nekde prisroubovanej na prevodovce, nejspis pak z predni strany pod sanim vzduchu videl bych to na spatne uhliky starteru, az ho lokalizujes, zkus ho trochu poklepat kladivkem nebo treba klicem na kola, pokud zacne tocit, pak je vse jasne a ceka te vymena uhliku za cca 350Kc Citovat
jaro212 Odesláno 6. říjen 2008 Autor Odesláno 6. říjen 2008 no to jsem si myslel ze to bude pod sanim ale nikde som ho tam nevidel no to bude prplacka dat dole cele sanie lebo ked mas V6 tak mas problem vymenit ziarovku a nie to vybrat starter no uvidime co z toho bude zatim diiik kdyz se dozvym co stim bylo daam vedet. Citovat
foxo Odesláno 7. říjen 2008 Odesláno 7. říjen 2008 a ked uz budes zufaly od hladania toho starteru, daj pod motor dinamit, on sa previt urcite ukaze :D:D Citovat
kajk Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 Měl jsem stejný problém. Tak jsem nechal vyměnit uhlíky. Při demontáži technik zjistil, že přívodní kabel od spínačky je na místě upevnění ke startéru úplně opálený. Tak vyčistil drát i kontakty a rázem auto začalo startovat, jako nikdy před tím. Citovat
jaro212 Odesláno 8. říjen 2008 Autor Odesláno 8. říjen 2008 No tak nakonec to byli uhliky....vymienil je za nove a auto uz s radosti jede :)Ale vite kde ma V6 az v prdeli ten starter az za katalizatorem ten musel dolu a az tam vzadu byl na prevodovce Citovat
jaro212 Odesláno 8. říjen 2008 Autor Odesláno 8. říjen 2008 myslim ten kaatalyzator co je pri chladici tak ten musel dolu a zanim bol starter no to uzasny vubec nebil vydet ale hlavne ze uz je to ok:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.