Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak já nemohu vybrat jiný rozměr z důvodu na co tu matraci máme, leží se na tom různě na šikmo atd. Je to matrace před televizi. Rozměr je dán, když sem si vybíral matraci do postele tak jsem vybral 2x 80x2000.

Neptám se jakou další matraci, zajímá mě výběr z těch které jsem psal, jestli pružinová je ok nebo raději vybrat jinou. Proč by na ní dávali ale 10let záruku kdyby to nebyla dobrá matrace, jde mi o technické řešení, na všech výše popsaných se nám leží dobře ale jaké technické řešení?

Odesláno

Ani jednu bych si nevybral.

Pružiny se časem unaví. Možná matrace 10 let vydrží všude stejna, takže to zas není tak hrozné vzhledem k ceně. Matraci s kokosem? Nevím jak na něj bude působit vlkho - pot nebo vylité tekutiny.

Přijde mi nejlepší volba molitan (ne líná pěna) a cenově se pohybuje podobně:super.

Odesláno

200x160 - zajímalo by mě kde za tuto cenu takovouto matraci seženeš

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

kvalitni pružinovka začína na 15.000,- to mě řekli všude kde jsem byl , netuším zda-li to byl rejpanec na moji postavu 2m a cca 140 kilo.

Tak ta pružinovka v Jysku původně stojí 7999Kč, ale dávají na to 10 let záruku.

Odesláno

to nevím kde sehnat, to k tomu snad ani nedávají, ty o tom víš víc?

Odesláno

Ještě dotaz, který s matrací nepřímo souvisí. Chci koupit na 140cm širokou postel lamelový rošt. Matraci mám taky 140cm. A nevím jestli koupit rošt taky 140cm nebo 2x 70cm. Většinou na posteli spíme ve dvou tak nevím co je lepší. Cenově to vyjde nastejno, já spíš myslím co je lepší na spaní, jeden velký rošt nebo dva menší?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...