Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no ja len dodam, ze mi motor naskocil vzdy po 4. otacke. Zacal sem pouzivat VIF aditivum do nafty, a teraz vzdy naskoci po 3. Je to srandovne, ale je to tak. Teraz uz mam v nadrzi iba naftu bez aditiva, a naskoci tiez vzdy po 3.otacke. Asi sa precistili vstreky alebo co. Ale urcite ti nenaskoci hned na prvu. Je to urcite tak nastavene, preco inac vzdy po 3. otacke?.. ci je teply alebo studeny, ci dlho stal, alebo nie... vzdy po 3. otacke... Aspon sa to trochu premaze bez tlaku na klukovku...

Odesláno
Původně zaslal: Kuča

ještě dotaz když se mi v létě motor ohřeje tak musím točit déééle co by to mohlo bejt?:myslim

To mě dělá taky. V těchto dnech ráno se otočí kolikrát i jen 2x a ohřátý 4x. Prej komprese na ****

Odesláno

Já myslím že to vyřešíš,teď jsem taky řešil starty,pažout chytal čim dál dýl,přisuzoval jsem to k špatné naftě,ale i po natankování jinde se starty nezlepšily,vyndal jsem teda vstřiky a dovezl je do Měřína k firmě Diamos,kde prováději čištění vstřiků ultrazvukem a repasujou čerpadla,počkal jsem si 2,5 hod a výsledek 2 vstřiky přicpaný,měnily v nich nějaké kroužky byly popraskané a 2 dobrý,vyčistily je,na stolici odzkoušeli a paráda pažout chytá na 3 otočení oprava za 850kč,myslim,že to nebude jediná firma co tohle provádí,ale musim je chválit,solidni jednání a ceny taky příznivé,kdyby někdo měl zájem tady je číslo 566 521 023 p. Švarc.:super

Odesláno

tak tak, za vsetkym hledaj vsteky.. teda skoro zavsetkym. Casto sa pripu, ale ja sa spoleham na aditiva. Sak oni maju za ulohy cistit tie vsteky... Takze radsej ich lecim, nez bych ich dal na operaciu..:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: foxo

tak tak, za vsetkym hledaj vsteky.. teda skoro zavsetkym. Casto sa pripu, ale ja sa spoleham na aditiva. Sak oni maju za ulohy cistit tie vsteky... Takze radsej ich lecim, nez bych ich dal na operaciu..:D:D:D

To máš pravdu,že to maji za úkol čistit,ale leju Super Diesel Aditiv http://www.vif.cz/produkty.htm od začátku co pažouta mám t.j.1,5roku a podivej jak to dopadlo musely vstřiky k doktorovi,takže na aditiv se taky moc nespoléhej;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...