Kuča Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 Dotaz -jak vám startuje hdičko na první cvrnk nebo párkrát otočí??? asi 3-4 krát????? Citovat
Kuča Odesláno 5. říjen 2008 Autor Odesláno 5. říjen 2008 Nikdo tu hdi nemáte??? nebo nejezdíte??? Citovat
Dave405 Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 Myslím, že v tuto hodinu zde není moc osob, kteří by byli ochotni poradit se startováním HDIčka Zkus to, až se vzbudí Citovat
Pata Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 spis tu v tuhle nocni hodinu nikdo nechodi Citovat
Dave405 Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 Jinak co se týče mne, nikdy jsem HDI neměl, ale atmosféry mi vždy chytly dřív, než jsem otočil klíčkem na doraz spínačky Citovat
Dave405 Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 Původně zaslal: Pata spis tu v tuhle nocni hodinu nikdo nechodi ..když to říkáš Citovat
Pata Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 Původně zaslal: Dave405 Původně zaslal: Pata spis tu v tuhle nocni hodinu nikdo nechodi ..když to říkáš nikdo s HDIckem jsem myslel Citovat
Gargamell Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 Dobré ráno Takže asi tak jak říkáš, nepočítal jsem to ale řekl bych tak 2-3 otočky a vrčí. Citovat
Freedom Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 Dobré dopoledne taky tak 2-3 otáčky a už vrní jako lvíček. Citovat
Kuča Odesláno 6. říjen 2008 Autor Odesláno 6. říjen 2008 ještě dotaz když se mi v létě motor ohřeje tak musím točit déééle co by to mohlo bejt? Citovat
foxo Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 no ja len dodam, ze mi motor naskocil vzdy po 4. otacke. Zacal sem pouzivat VIF aditivum do nafty, a teraz vzdy naskoci po 3. Je to srandovne, ale je to tak. Teraz uz mam v nadrzi iba naftu bez aditiva, a naskoci tiez vzdy po 3.otacke. Asi sa precistili vstreky alebo co. Ale urcite ti nenaskoci hned na prvu. Je to urcite tak nastavene, preco inac vzdy po 3. otacke?.. ci je teply alebo studeny, ci dlho stal, alebo nie... vzdy po 3. otacke... Aspon sa to trochu premaze bez tlaku na klukovku... Citovat
Kuča Odesláno 8. říjen 2008 Autor Odesláno 8. říjen 2008 Točím i víc jak 4krát????? co s tím? Citovat
MatrixChose Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 Původně zaslal: Kuča ještě dotaz když se mi v létě motor ohřeje tak musím točit déééle co by to mohlo bejt? To mě dělá taky. V těchto dnech ráno se otočí kolikrát i jen 2x a ohřátý 4x. Prej komprese na **** Citovat
roxbury7 Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 ja som si to tiež všimol , že ked dám do nafty aditívum motor naskočí lepšie... Citovat
Vlastyk Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 Já myslím že to vyřešíš,teď jsem taky řešil starty,pažout chytal čim dál dýl,přisuzoval jsem to k špatné naftě,ale i po natankování jinde se starty nezlepšily,vyndal jsem teda vstřiky a dovezl je do Měřína k firmě Diamos,kde prováději čištění vstřiků ultrazvukem a repasujou čerpadla,počkal jsem si 2,5 hod a výsledek 2 vstřiky přicpaný,měnily v nich nějaké kroužky byly popraskané a 2 dobrý,vyčistily je,na stolici odzkoušeli a paráda pažout chytá na 3 otočení oprava za 850kč,myslim,že to nebude jediná firma co tohle provádí,ale musim je chválit,solidni jednání a ceny taky příznivé,kdyby někdo měl zájem tady je číslo 566 521 023 p. Švarc. Citovat
foxo Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 tak tak, za vsetkym hledaj vsteky.. teda skoro zavsetkym. Casto sa pripu, ale ja sa spoleham na aditiva. Sak oni maju za ulohy cistit tie vsteky... Takze radsej ich lecim, nez bych ich dal na operaciu..:D:D Citovat
Vlastyk Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Původně zaslal: foxo tak tak, za vsetkym hledaj vsteky.. teda skoro zavsetkym. Casto sa pripu, ale ja sa spoleham na aditiva. Sak oni maju za ulohy cistit tie vsteky... Takze radsej ich lecim, nez bych ich dal na operaciu..:D:D To máš pravdu,že to maji za úkol čistit,ale leju Super Diesel Aditiv http://www.vif.cz/produkty.htm od začátku co pažouta mám t.j.1,5roku a podivej jak to dopadlo musely vstřiky k doktorovi,takže na aditiv se taky moc nespoléhej;) Citovat
Kuča Odesláno 9. říjen 2008 Autor Odesláno 9. říjen 2008 Děkuji všem za rady jte dobří fakt děkuji!!!!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.