Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

1x Š 105 ( menší pomoc při sklizni vraků ) :)

a dneska málem škrábnutá 406, když jsem kolem 5.30 hod. Chtěl jsem přejdet na dálnici TIR a souběžně s nim jel děda se Š 120 a samozřejmě mu vzadu nesvítila žádná světla :bojim

Odesláno

Já můžu přiznat jen dvě spoluviny:

1. Peugeot 305 SR 1984 (rozebráno s Marcelem)

2. Peugeot 405 Mi 16 x 4 1990 (rozebráno s Bohoušem)

Vlastně mám na krku jednu skorovraždu:

Simson Star SR 4-2/1 1983- ten je v krabicích rozebranej ve stodole a čeká, až budu mít čas ho kompletně zrenovovat...

Odesláno

Já už tu mojí likvidaci auta také už několikrát zmiňoval - Renault 8, z kterého se po kotrmelcích na Štvanici stala hromada šrotu (ale motor a kola se mi podařilo prodat dráž, než jsem auto jako celek koupil).

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Já už tu mojí likvidaci auta také už několikrát zmiňoval - Renault 8, z kterého se po kotrmelcích na Štvanici stala hromada šrotu (ale motor a kola se mi podařilo prodat dráž, než jsem auto jako celek koupil).

Asi jako kamarád, koupil auto, nabourali mu ho, zvlášť prodal doklady a zvlášť auto a ještě dostal od pojišťovny... :D

Odesláno

Tak já mám dvě spoluviny. Je to už sice dýl, ale 1xŽigulik 1200 rv. 197? Totálně prohnilej, kterej v rodině střídal majitele a nakonec skončil rozebranej na ND a 1xRenaulit 9 GTL rv. tušim 1984, taky prohnilej, kde mohl spolujezdec skrz díru v podlaze pomáhat brzdit:D

Odesláno
Původně zaslal: KoudaK

Jo a ještě jsem zapoměl na jednoho fíka.. JAWA 555 je na díly na půdě..

pokud se pocitaj i motorky tak jedna jawa 21 (rozebrano, rozprodano)..

Odesláno

1. auto- 205 1.1 1990- investicve brutální, prodána, jezdí do teď a bez problémů, občas ji vídám

2. auto- mám do teď- VAZ 2101 1973, leštěnka v garáži

3. auto- 205 1.9D 1990- zušlechtěno, servisováno, TOP stav, nabouraná novou majitelkou- spousta lidí ji odepsala, dal jsem ji opět do TOP stavu.

4. auto- 306 1.9XTDT 1997- zušlechtěno, nainvestováno, prodáno, jezdí a doufám že bude..

5. auto- Fiat 124 Break 1971- zachránil jsem před rozpadnutím,. stojí mi v garáži a vypadá to, že půjde do sbírky cca 40 Fiatů do Dortmundu.

6. auto aktuálně 306 HDI XS 1999, jezdí, občas chce drobné peníze, ale jezdit bude...:)

Dobrá auta ai nezaslouží umírat:super

Odesláno

No tak ja se taky pridam :c)

Ford Fiestou 1x veverka (totalka)

Opel Zafirou 1x zajic (ale ten asi utek)

Peugeot 406tkou 1x vrabcak (prednim rohem narazniku ko asi na 70%)

K tomu zajicovi bylo to na snehu s letnima gumama (cizi auto jen sem ridil) a kdyz sem ho trefil a jak byl nalepenej snih na narazniku tak jak se to otraslo tak ten snih preletel pres predni sklo dozadu ale v prvni chvili to vypadalo jak cary masa s chlupama (nechutnej pohled) :c) Jinak zajic to asi dostal spodkem narazniku nebo vanou a zrejme utek pac rano uz tam nebyl (nebo uz ho nekdo upek a sezral)

jinak predchozi auto Ford Fiesta prodana

Odesláno

hundrt 100 v berounce, fabia se zrusila o meho pezota a kotrmelce s fackem :-)

nic jsem nerozebiral, vsechno slo na prvni ranu :D

Odesláno

Z tech zivejch nekolik kocek, nekolik zajicu, srnka a bazant. Z tech nezivejch akorat fichtl

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...