Béďa Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 obcas pri hledani na netu najdu pekny kousky ale i dosti tragicky a tak me napadlo ze by si zaslouzilo mit je tady hezky vystavene at uz pro \"inspiraci\" tak jako \"odstrasujici pripad\" posouzeni necham na Vas, 306kari [upravil dne 5/10/2008 Béďa] Citovat
vendelinek Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 Něco jako galerie peugeot 306? Proč ne,sem pro:super:potlesk:potlesk Citovat
Béďa Odesláno 5. říjen 2008 Autor Odesláno 5. říjen 2008 Původně zaslal: vendi.stejskal Něco jako galerie peugeot 306? Proč ne,sem pro:super:potlesk:potlesk tak nejak, proste kdyz nejaka fotka s tematikou \"306\" nekoho zaujme tak se tu muze se vsemi klidne podelit.. osobne se moc rad na to podivam Citovat
Béďa Odesláno 5. říjen 2008 Autor Odesláno 5. říjen 2008 Mahel: tohle je pro me zrovna ten druhej pridad \"odstrasujici\".. hrozna splacanina.. Citovat
Mahel Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 mne sa akurat libi to sklo v kapote ale to bi som musel mat krajsi motor a to zrovna nemam:roll Citovat
Mahel Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 Ten prvi obrazok na prvi pohlad vizera ako bi bol z hry Need For Speed:aut Citovat
Stifler Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 Původně zaslal: Béďa obcas pri hledani na netu najdu pekny kousky ale i dosti tragicky a tak me napadlo ze by si zaslouzilo mit je tady hezky vystavene at uz pro \"inspiraci\" tak jako \"odstrasujici pripad\" posouzeni necham na Vas, 306kari Taky mě takováhle věc již nějakou dobu hlodá v holavě, ale Béďo, ty jsi to dovedl k dokonalosti. Tak přidám taky pár kousků, mam jich v compu staženejch opravdu stovky: Tááák. Teď jsem vás nakrmil spoustou obrázků, ale hodnocení nechám jen na vás. Mně se z výběru mnou uveřejněných 306ek nelíběj úplně všechny, ale vesměs je na to radost pohledět. Citovat
Béďa Odesláno 5. říjen 2008 Autor Odesláno 5. říjen 2008 inu nektere kousky jsou vazne povedeny ale naky zase pro me naprosto neprijatelny.. fakt se mi libej ty Toory ala \"Cyclone\" v 17ce Citovat
oni Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 vetsina jsou opravdu krasny kousky! 306 je proste naaaaaaadherny auto! Citovat
BoneDaddy Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 Moc pěkný. Nejvíc se mi líbí ta černá tuším třetí obrázek. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.