Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak pojistka je ok. stalo se to taky někomu že vam takto zničeho nic umřelo radio? štvě mě to protože to byl original peugeot. takže přímo komunikoval s informačním displayem tak nevím jestli to u nového pujde takto propojit.

Odesláno

No nemám to moc kde zkusit. diagnostiku mi udělají asi přímo nějakém u peugeotu,že? nevadí, přinejhorším se koupí nové. spíš mě ale zajíma zda bude nové radio komunikovat s displayem (tzn.ukazovat stanici,hlasitost atd.)a zda bude komunikovat s páčkou od radia co mam pod volantem?

Odesláno

UŽ TO TADY BYLO NĚKOLIKRÁTE PROBRÁNO.FACHČIT TI TO NEBUDE POKUD SI KTOMU NEKOUPÍŠ REDUKCE JENŽE TI PARCHANTI ZA TO CHCOU TO CO ZA PŮL VELMI SLUŠNÉHO RÁDIA ATO ZA PÁR KÁBLÍKŮ A TROŠKU PLASTU.ŘÍKAJÍ TOMU REDUKCE A CHTĚJÍ ZA NI KOLEM 2000kč.ŠOUPNU TI ODKAZ JAK TO VYPADÁ A KDE TO MAJÍ URČITĚ. A HELE TADY NA ODPOVĚDI NENÍ KOLONKA PŘILOŽIT SOUBOR - TO JSOU TEDA BOHOVSKÉ STRÁNKY :D

JAKMILE ZJISTÍM JAKÝM SLOŽITÝM SPŮSOBEM TO JDE TAK TO POŠLU.URČITĚ TO VYMYSLEL NĚJAKÝ ČESKÝ GÉNIUS :D:D:

NO UŽ JSEM TO ZJISTIL PŘI tzv.RYCHLÉ ODPOVĚDI TO NEJDE,TAKŽE UŽ TI TO TAM ŠOUPU.

[upravil dne 5.10.2008 bara]

post-0-14109602414485_thumb.jpg

Odesláno

tak jsem myslel ze mam vyhrano když jsem sehnal uplně stejné original radio peugeot ale omyl. taky to nejde takže bude nejspiš chyba někde v elektroinstalaci. určitě se to tady už řešilo nevíte kde se dá sehnat plán zapojení elektroinstalace v peugeotu.

pod volantem je spousta pojistek a nikde k nim nemám manuál která od čeho vlastně je?

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Kód zadať je úplne jednoduché, pri zapnutí rádio napíše CODE, po chvíľočke nabehnú 4 pomlčky - - - - teraz môžeš zadávať kód normálne číselne 4 čísla a to je všetko, po asi 2 sekundách by mal nabehnúť nápis RADIO a malo by hrať. To všetko len v prípade ak máš správny kód.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...