dysan Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 Prosím o radu. Dnes mi zničeho nic přestalo hrat radio. Teda nejde ani zapnout. Včera vše v pohodě. Rano chci jet do prace a nic. Citovat
dysan Odesláno 4. říjen 2008 Autor Odesláno 4. říjen 2008 Tak pojistka je ok. stalo se to taky někomu že vam takto zničeho nic umřelo radio? štvě mě to protože to byl original peugeot. takže přímo komunikoval s informačním displayem tak nevím jestli to u nového pujde takto propojit. Citovat
Gitarista001 Odesláno 4. říjen 2008 Odesláno 4. říjen 2008 Mne sa stalo ze sa nedalo zapnut pre prach co bol v kontaktoch predneho panela. Citovat
dysan Odesláno 4. říjen 2008 Autor Odesláno 4. říjen 2008 JO dnes jsem ho rozebral tak uvididím. no kazdopádně to je divné. baterie je ok. Citovat
Dave_k Odesláno 4. říjen 2008 Odesláno 4. říjen 2008 Zkus to v jiný 206, případně přes diagnostiku jestli ho BSI vidí. Citovat
dysan Odesláno 5. říjen 2008 Autor Odesláno 5. říjen 2008 No nemám to moc kde zkusit. diagnostiku mi udělají asi přímo nějakém u peugeotu,že? nevadí, přinejhorším se koupí nové. spíš mě ale zajíma zda bude nové radio komunikovat s displayem (tzn.ukazovat stanici,hlasitost atd.)a zda bude komunikovat s páčkou od radia co mam pod volantem? Citovat
bara Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 UŽ TO TADY BYLO NĚKOLIKRÁTE PROBRÁNO.FACHČIT TI TO NEBUDE POKUD SI KTOMU NEKOUPÍŠ REDUKCE JENŽE TI PARCHANTI ZA TO CHCOU TO CO ZA PŮL VELMI SLUŠNÉHO RÁDIA ATO ZA PÁR KÁBLÍKŮ A TROŠKU PLASTU.ŘÍKAJÍ TOMU REDUKCE A CHTĚJÍ ZA NI KOLEM 2000kč.ŠOUPNU TI ODKAZ JAK TO VYPADÁ A KDE TO MAJÍ URČITĚ. A HELE TADY NA ODPOVĚDI NENÍ KOLONKA PŘILOŽIT SOUBOR - TO JSOU TEDA BOHOVSKÉ STRÁNKY JAKMILE ZJISTÍM JAKÝM SLOŽITÝM SPŮSOBEM TO JDE TAK TO POŠLU.URČITĚ TO VYMYSLEL NĚJAKÝ ČESKÝ GÉNIUS :D: NO UŽ JSEM TO ZJISTIL PŘI tzv.RYCHLÉ ODPOVĚDI TO NEJDE,TAKŽE UŽ TI TO TAM ŠOUPU. [upravil dne 5.10.2008 bara] Citovat
dysan Odesláno 10. říjen 2008 Autor Odesláno 10. říjen 2008 tak jsem myslel ze mam vyhrano když jsem sehnal uplně stejné original radio peugeot ale omyl. taky to nejde takže bude nejspiš chyba někde v elektroinstalaci. určitě se to tady už řešilo nevíte kde se dá sehnat plán zapojení elektroinstalace v peugeotu. pod volantem je spousta pojistek a nikde k nim nemám manuál která od čeho vlastně je? Citovat
dysan Odesláno 10. říjen 2008 Autor Odesláno 10. říjen 2008 Jo a jak se zadává do radia ten 4 mistný kod? Citovat
Zdenička Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 Kód zadať je úplne jednoduché, pri zapnutí rádio napíše CODE, po chvíľočke nabehnú 4 pomlčky - - - - teraz môžeš zadávať kód normálne číselne 4 čísla a to je všetko, po asi 2 sekundách by mal nabehnúť nápis RADIO a malo by hrať. To všetko len v prípade ak máš správny kód. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.