jakub106GTI Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 výstaviště Holešovice Pokud chce někdo volňásky at mi napíše SZ program je na www.incheba.cz Citovat
marisw Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 mimo etmu...to som nevedel ze aj v Prahe je incheba a majitelom je Rozin...:myslim ten je snad vsade ako Babiš:D:D Původně zaslal: jakub106GTI výstaviště Holešovice Pokud chce někdo volňásky at mi napíše SZ program je na www.incheba.cz Citovat
jakub106GTI Odesláno 2. říjen 2008 Autor Odesláno 2. říjen 2008 Původně zaslal: marisw mimo etmu...to som nevedel ze aj v Prahe je incheba a majitelom je Rozin...:myslim ten je snad vsade ako Babiš:D:D Původně zaslal: jakub106GTI výstaviště Holešovice Pokud chce někdo volňásky at mi napíše SZ program je na www.incheba.cz tak tak to je majitel Citovat
jakub106GTI Odesláno 2. říjen 2008 Autor Odesláno 2. říjen 2008 Původně zaslal: oni nepojede tam nekdo z brna? a co si to nechat poslat poštou hmm? Citovat
oni Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 jedna o sadu 4 disku a majitel nechce a vyslo by to draze! Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 timto dekuji Jakubovi za listky :-) Citovat
MJSytic Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 Původně zaslal: Scratch timto dekuji Jakubovi za listky :-) Jak si to dokázal:o:myslim Já psal SZ a dokonce jsem i prosil a nic Edit: Jo pozor, je to ještě nepřečtené [upravil dne 3.10.08 MJSytic] Citovat
Bohouš Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Poslána SZ - pokud tedy ještě možno..... Citovat
Miss Scratch Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Původně zaslal: Scratch timto dekuji Jakubovi za listky :-) ja taky dekujuj.-)) i Scratchovi ze me sebou vezme podivat se na auticka. Citovat
jakub106GTI Odesláno 11. říjen 2008 Autor Odesláno 11. říjen 2008 jestli se někdo ještě chce zastavit o víkndu předám mu lístky osobně Citovat
Medvěd Odesláno 11. říjen 2008 Odesláno 11. říjen 2008 Tak jsem se s PetaVem a Lukášem taky byli podívat - děkuji mnohokrát Jakubovi za lístky (ač jsem byl připraven zanechat mu pár korun všimného, Jakub mnou nabídnutý obnos stroze odmítl a odkráčel plnit si pracovní povinnosti). Takže ještě jednou dík moc - máš to u mně schovaný (pivko či jiný druh odměny na sraze to jistí). Citovat
jakub106GTI Odesláno 11. říjen 2008 Autor Odesláno 11. říjen 2008 Doufám že se aspon líbilo:) Pivko určitě neodmítnu..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.