malypeto Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 Caffte.Potreboval by som poradit ktore kontrolky maju svietit pri zapnuti kluca na pristrojovke na new modeli.Mam tam nejako tmavo:-D a neviem ci su v pristrojkovke ziarovky aebo diody,zozadu je len zeleny plosak a nic viac... Citovat
BoneDaddy Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 Původně zaslal: Ferry diody Bohužel diody. Citovat
pastorek Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 Tu nájdeš celý popis. http://public.servicebox.peugeot.com/ddb/code/index_sk_sk.htm Vyber si auto, ročník, kontrolu činnosti apotom združený prístroj. [upravil dne 1/10/08 pastorek] Citovat
MatrixChose Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: Ferry diody Bohužel diody. Proč bohužel? Byl bych radši kdybych měl diody Citovat
Guest servisman Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 a to je problém je dáti místo žárovek?? Citovat
MatrixChose Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 Původně zaslal: honza406 a to je problém je dáti místo žárovek?? Ty upravený do oblímky asi ne, já to zkoušel \"na drátky\" ze svých zásob a nic moc rozptyl Citovat
Kekros Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 Původně zaslal: MatrixChose Ty upravený do oblímky asi ne, já to zkoušel \"na drátky\" ze svých zásob a nic moc rozptyl Mně se zdá ten rozptyl docela dobrej, sice tim mam jenom budíky, ale osvítí je to dobře Citovat
Neon Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 Po prvním otočení by Ti měla svítit baterka, na druhou polohu ještě STOPka, kontolka oleje, žhavení, když máš ropu (pak zhasne), kontolka AIRBAGŮ, Dignostika (ještě chvíli svítí po nastartování a pak zhasne a kontolka ABS ... Citovat
malypeto Odesláno 2. říjen 2008 Autor Odesláno 2. říjen 2008 Dik za odpovede.Volaco tam uz svieti,mal som na navsteve pod kapotou potkana alebo co za svinu mi tam papala kabliky a neprezil to hlavne ten od kompresoru klimy a jedna poistka..Este mi nesvieti kontrolka oleja,odpojil som cidlo,capol o kostru a nist...Co by mohlo byt tomu? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.