Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Caffte.Potreboval by som poradit ktore kontrolky maju svietit pri zapnuti kluca na pristrojovke na new modeli.Mam tam nejako tmavo:-D a neviem ci su v pristrojkovke ziarovky aebo diody,zozadu je len zeleny plosak a nic viac...

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

Ty upravený do oblímky asi ne, já to zkoušel \"na drátky\" ze svých zásob a nic moc rozptyl :nevim

Mně se zdá ten rozptyl docela dobrej, sice tim mam jenom budíky, ale osvítí je to dobře :)

Odesláno

Po prvním otočení by Ti měla svítit baterka, na druhou polohu ještě STOPka, kontolka oleje, žhavení, když máš ropu (pak zhasne), kontolka AIRBAGŮ, Dignostika (ještě chvíli svítí po nastartování a pak zhasne a kontolka ABS ...

Odesláno

Dik za odpovede.Volaco tam uz svieti,mal som na navsteve pod kapotou potkana alebo co za svinu mi tam papala kabliky a neprezil to hlavne ten od kompresoru klimy a jedna poistka..Este mi nesvieti kontrolka oleja,odpojil som cidlo,capol o kostru a nist...Co by mohlo byt tomu?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...