Guest petr Odesláno 6. duben 2004 Odesláno 6. duben 2004 Přeji dobry den všem. Začala se mi projevovat opakovaně závada která mě zlobila nedávno ale pak to ustalo. No ale už to blbne zase. Při jízdě vypadávají rychlosti .Nejdřív jenom dvojka pak se přidala čtyřka ale včera se vše změnilo a vy padává pouze trojka.Jsem z toho na řepu.Nesetkal jste se s tím někdo ?Řízení pod autem jsem prohlíd ale na první pohled je vše ok. Dík. Citovat
vix Odesláno 6. duben 2004 Odesláno 6. duben 2004 Z tohohle co jsi napsal, se vazne na dalku neda moc zjistit Co mas za motor ? (vykon) A kdy ti to vypadava ? (pri cem se to projevuje ?) Citovat
Guest petr Odesláno 6. duben 2004 Odesláno 6. duben 2004 Mam motor 1,4 asi 70 koní.Vypadává to většinou když uberu plyn.Ta rychlost tam jde blbě už při řazení . Nejde špatně ale jako by se tam tlačila přes pružinu která jí vrací pomalu do neutrálu. Citovat
vix Odesláno 6. duben 2004 Odesláno 6. duben 2004 Mrkni se na silentbloky motoru. Muze to delat to, ze jak pridas/uberes plyn, motor se zhoupne a jde s nim i prevodovka, u ktere vypadne pak kvalt. Zkus se na to mrknout, jde to poznat, kdyz otevres kapotu a nekdo ti prida/ pusti splyn... Motor by se mel dost kvedlat. Citovat
Guest petr Odesláno 6. duben 2004 Odesláno 6. duben 2004 Jo dík mrknu na to.Jenom mi zaráží že se to přesunuje na různý rychlostní stupně. Citovat
Jardaned Odesláno 6. duben 2004 Odesláno 6. duben 2004 nechytil jsi někde za spodek auta o něco?mám stejnýho pažouta jako ty a kdysi jsem ho mněl v opravě u takovýho blba,který mi při jeho zvedání ohnul trochu táhlo řazení.Jakmile jsem tam mněl trojku,nebo pětku,tak mi vypadávala.Bylo to proto,že pro změnu délky táhla při zařazení řadičkou vpřed tak nedošlo v převodovce k řádné aretaci rychlosti.Jenom mi je divný,že se to stěhuje.To by klidně mohli být ty silenbloky jak píše vix. Citovat
Guest petr Odesláno 7. duben 2004 Odesláno 7. duben 2004 No pokud vím tak jsem tím spodkem nikde nezadrhl.No ale radši to ještě zkouknu a necham vyměnit ty sinebloky a pak se to ukáže.Mohl bych preventivně vyměnit i ty táhla řazení uvidím kolik za ně tady u nás budou chtít.Zatím dík:papa Citovat
drtikols Odesláno 10. leden 2007 Odesláno 10. leden 2007 tuto zavadu jsem mel take je to vidlici ale nevim kde presne je hehe rekli me to v servisu delalo mi to na 2 a 4 ted po roce mi to zaclo delat zas ale na 1,3,5:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.