Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Koblih69, není problém. Stačí se domluvit. Už jsou zralý špendlíky (červený), tak si může dát či natrhat. Jinak s Chozeluizskuner jsem krátce mluvil přes mobil.

Odesláno

Zralý= dají se jíst. Bohužel, prudké deště naruší struktůry a pak to hnije. Máme špendlíky (minarelky): žluté, čevené, černé;):super. Mňam!!!!!!!

Odesláno
Jako Moravák navrhuju si nekazit žaludek a vypálit to :D

Tak si udělej s rodinou výlet a můžete sbírat celý den!!!:D

Jinak na leštění se můžeme domluvit, popřípadě si vystkříkat ptahy + dutiny;). Záleží na počasí a na času. Rád každého uvidím

Guest servisman
Odesláno
Tak to si pospěš protože páprdům po čtyřicítce už neleštím...

Tož Ti děkuji :papa

Odesláno

Abych se nenudil, tak si dávám ,,dohromady\" 406, u které se dělal pravý práh + oba zadní lemy.

Musím uznat, že se nenudím v garáži. Jen kdyby bylo více času. Počasí je příjemné. Co se týká fotek, tak ty dodám později.

Při opětovné montáži gumy, která je na prahu, jsem dával nové příchytky, které byli poškozené.

Kupovali se v ACi. Jelikož byli malinko větší, než je díra v prahu, tak byly dvě možnosti a to zvětšit díru a nebo upravit příchytky. Nakonec jsaem si vybral druhou možnost. Příchytky jsem po stranách lehce sbrousil na brusce ( kde nebyli zobáčky). a to cca 0,5mm. Po této úpravě, bylo možno bez potíží připevnit příchytky i s gumou:super.

[upravil dne 16/8/13 16:58 od OK406]

post-7387-14109632827847_thumb.jpg

[upravil dne 16/8/13 16:59 od OK406]

post-7387-14109632828127_thumb.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dneska odpoledne se u mě v garáži konal z komorně-pracovní minisraz, kdy ke mě přijel se svým Peugeot 306 2.0 HDi MilanF+ s Kitty. Počasí se nám vydařilo, tak po úvodním seznámení se MilanF1 pustil do zkrášlení 306. Ať to bylo nejdříve leštění palubky a pak oživování venkovních černých plastů. Vzhledem k příjemnému slunečnímu počasí, zajel MilanF1 do garáže a všichni tři jsme se vydali pěšky na nedalekou rozhlednu a poté k soutoku řek Vltavy a Lužnice. Od tud jsme se vydali na na místa, kde se natáčela trilogie Kameňák. Prošli jsme podél řeky Vltavy až k Novému mostu a odtud jsme šli přes náměstí a pak přes hřbitov (pochován český loutkař Matěj Kopecký) zpět do garáže. Našlapali jsme více jak 6 km. Po příchodu MilanF1 vyjel se svojí 306, aby jsme následně umyli a naleštili kosmetikou. Kitty mezitím vyluxovala 306.

Během setkání došlo i na trhání špendlíků či pohlazení poníka Jůlči. Samozřejmě, že se pořídilo mnoho fotek i video.

Věřím, že dnešní minisraz se všem líbil a snad se ukáží znova. Hlavně Kitty byla unesena z cyklostezek a už MilanaF1 přemlouvala, aby si na 306 pořídil závěs + nosič kol:D.

post-7387-14109632984972_thumb.jpg

post-7387-14109632985295_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...