f3Rd@ Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 POkud se nekdo chce koukat a nema TV, tak tady je online prenos. http://www.justin.tv/atomic_napalm Citovat
vendelinek Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 Původně zaslal: f3Rd@ POkud se nekdo chce koukat a nema TV, tak tady je online prenos. http://www.justin.tv/atomic_napalm Jj,dobrý,to je :superaspoň nebudu šilhat,čumim jednim okem na telku a druhym na počítač:potlesk Citovat
orgacek Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 Pěkný závod, spousta zvratů,chyb, 3 nehody a vítěz, který startoval z 15. místa:super Citovat
MatrixChose Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 Původně zaslal: Lentilka já u toho usnul:D Aspoň nejsem jedinej hehe Citovat
vendelinek Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: Lentilka já u toho usnul:D Aspoň nejsem jedinej hehe Si děláš srandu?Takový to bylo napínavý:D:Ddokonce i nějakej ten karambol:D:D:D Citovat
MatrixChose Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 Původně zaslal: vendi.stejskal Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: Lentilka já u toho usnul:D Aspoň nejsem jedinej hehe Si děláš srandu?Takový to bylo napínavý:D:Ddokonce i nějakej ten karambol:D:D:D Bylo to dobrý, ale jak zmizel safetycar mě se zavřely oči a bylo po závodě, to ten pracovní víkend Citovat
Béďa Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 Původně zaslal: MatrixChose Bylo to dobrý, ale jak zmizel safetycar mě se zavřely oči a bylo po závodě, to ten pracovní víkend to doslova, kvuli ty nehode a spackany zastavce v boxech prisel Massa o vitezstvi.. Citovat
MatrixChose Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: MatrixChose Bylo to dobrý, ale jak zmizel safetycar mě se zavřely oči a bylo po závodě, to ten pracovní víkend to doslova, kvuli ty nehode a spackany zastavce v boxech prisel Massa o vitezstvi.. O tom mi povídej, taky mě to naštvalo, jen jsem v koutku duše doufal, že to bude jako za Schumiho časů a zase se vrátí na přední místa. Citovat
orgacek Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 Taky jsem fandil Ferrari, škoda že to tak dopadlo, a navíc se Kimi poškádlil se zdí a byl konec Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.