Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak všichni nyní čtou co jsi žač. Ty jsi si nepřečetl pořádně můj úvodní dotaz kde píši ,že mé poslední auto byla Xantie/ to je citroen osobní auto pro upřesnění/ a napsal si že nevíš čím jsem jezdil, mimo jiné je ta 206 mé 14té auto.Tvá ironická otázka: čím jsi jezdil Bentlejem? Namísto toho že by jsi napsal tvé postřehy a rady.Toto není místo na seberealizaci v urážení druhých. Zkus to třeba doma nebo v práci. Naskýtáse jedna odpověď. Ty špunty do uší si musí dát každý kdo s tebou hovoří a prášky si vem ráno a večer jeden před spaním. Oceňuji jinak ostatní členy fóra co se pokusily najít řešení. Ty jsi vyjímka, tobě auto nehučí a to ti upřímně závídím a blahopřeji ti. Myslím si, že bychom už těch dohadů měli nechat a neotravovat tady ostatní. Tím jsem skončil a již se k tomu nebudu vracet, ať mě budeš jakkoliv napadat a urážet.

Odesláno
Původně zaslal: pery

Tak všichni nyní čtou co jsi žač. Ty jsi si nepřečetl pořádně můj úvodní dotaz kde píši ,že mé poslední auto byla Xantie/ to je citroen osobní auto pro upřesnění/ a napsal si že nevíš čím jsem jezdil, mimo jiné je ta 206 mé 14té auto.Tvá ironická otázka: čím jsi jezdil Bentlejem? Namísto toho že by jsi napsal tvé postřehy a rady.Toto není místo na seberealizaci v urážení druhých. Zkus to třeba doma nebo v práci. Naskýtáse jedna odpověď. Ty špunty do uší si musí dát každý kdo s tebou hovoří a prášky si vem ráno a večer jeden před spaním. Oceňuji jinak ostatní členy fóra co se pokusily najít řešení. Ty jsi vyjímka, tobě auto nehučí a to ti upřímně závídím a blahopřeji ti. Myslím si, že bychom už těch dohadů měli nechat a neotravovat tady ostatní. Tím jsem skončil a již se k tomu nebudu vracet, ať mě budeš jakkoliv napadat a urážet.

Ke své odpovědi jsem připojil smějícího se smajlíka.Inteligentní

člověk chápe,že v tom není zlý úmysl.Tys to bohužel nepochopil. Na toto téma končím,měj se hezky....:)

Odesláno

Mám Peugeota 206 asi rok, kupováno jako nové, a první co mě překvapilo byl \" nezvyklý\" hluk od zadní nápravy. Mám pneu Pirelli 3000. Je to podle mě tím, že to je malé autko, předtím jsem měl všechny škodovky a Vectru, naposledy byl podobný hluk slyšitelný ve Felicii Combi, když jsem měl sklopené zadní sedačky. Co to může být u mě ? Gumy nové, ložiska nové, auto nové. Je to taková akustická hříčka. Neřeš to a nic preventivně neměň, podle mně mírně hučí všechny tato prcky auta.

Peugeotům zdar a vždycky jen kolama dolů !!!

Odesláno

Takhle jsem si představoval odpověď od někoho kdo má identické auto a může mi popsat jeho pocity. Již jsem se stím smířil a neřěším to. Přeji hezký den.

Odesláno

Ja si myslim ze problem ktory ma uzivatel Pery je nahodny. Nevravim ze hucanie v P206 nieje (teda aspon v mojej 206), len si myslim ze ak hucanie je nadmerne tak natrafil na zle vyrobene auto. V automobilke v ktorej som pracoval sa auta delili na I. a II triedu. Auta I triedy sa vyvazali do krajin ktore boli bohatsie. Auta II triedy boli repasovane auta s repasovanymi motormi alebo polomotormi ktore boli skompletovane mimo montaznu linku a predavali sa zvycajne v krajine v ktorej boli vyrobene alebo sa vyviezli do krajin ktore nemali silny ekonomicky rast a tak sa predavali lacnejsie. Ale dufam ze toto nieje Peryho pripad.

Odesláno
Původně zaslal: pery

Auto je z Belgie. Jak ma vypadat to vytlumení? Kde všude a čím?

Napiš si to do vyhledávače na net.Jinak se vytlumujou dveře,podlaha atd.Většinou je u všeho psaná vhodnost použití

[upravil dne 12/10/08 L.I.P.O.8]

Odesláno

Mne to tiez huci a hlavne to pocut od kufra, ked mam zlozene plato dolu, ale jazdim na zimnych pneu, tak sudim, ze je to len preto, som zvedavi po zime, ked nahodim letne, co to spravy s hlukom vo vnutri auta. Auto som kupoval nedavno, takze este nemam skusenosti s letnimi. Ked som mal Favaca, tak tam ked som nasadil zimne tak ich nebolo pocut, alebo to bolo tym, ze vsetko ostatne to prehlusilo?:myslim

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak sem vcera menil tesneni na poloose a vsimnul sem si silembloku pod motorem, ze je trochu prisponovanej ke strane. Tak sem povolil sroub na napravnici a sroub co de stredem toho silembloku, zahoupal sem motorem na vsechny strany a dotahnul. Od ty doby mam vetsi klid od predni napravy a motor ma kultivovanejsi zvuk. Mam 1.4HDI 2005. Tak mi napadlo, ze celej hluk muze delat blby ulozeni, jinej material gumy, nebo spatny dotazeni..

Odesláno

Skus ich nahustit dusikom . Hucanie nezmizne uplne ale budes poznat rozdiel.

Jojo, já hustím směsí 78% dusík, 21% kyslík a 1% argon. :cool:

Zimáky mi dost hučí, ale rapidně se to zhoršilo až po natlakování na předepsaný tlak. Dokud jsem tam měl 2,1 tak pohoda...

Odesláno
Původně zaslal: Ticcino

Skus ich nahustit dusikom . Hucanie nezmizne uplne ale budes poznat rozdiel.

Jojo, já hustím směsí 78% dusík, 21% kyslík a 1% argon. :cool:

Zimáky mi dost hučí, ale rapidně se to zhoršilo až po natlakování na předepsaný tlak. Dokud jsem tam měl 2,1 tak pohoda...

No ozval sa chemik :bacha:D lenze vzduch netvori 1 % argonu ale 1 % inych plynov :papa

[upravil dne 29.10.2008 Gitarista001]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...