BoneDaddy Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Dá se prosím nějak regulovat vyhřívání předních látkových sedaček nebo jde tlačítko pouze uvést do stavu zapnutí a vypnutí? Děkuju. Citovat
kadaver Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Len on a off...jedine, ze by si sa s team pohral... Původně zaslal: BoneDaddy Dá se prosím nějak regulovat vyhřívání předních látkových sedaček nebo jde tlačítko pouze uvést do stavu zapnutí a vypnutí? Děkuju. Citovat
BoneDaddy Odesláno 27. září 2008 Autor Odesláno 27. září 2008 Hm tak to nebudu pouštět. Já jen tak, protože v octávii to má máma volitelný asi na 5 stupňů. Citovat
kadaver Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Tiez som nadteam spekuloval...ak nieco vymyslim urcite sa ozvem... Citovat
BoneDaddy Odesláno 27. září 2008 Autor Odesláno 27. září 2008 Původně zaslal: kadaver Tiez som nadteam spekuloval...ak nieco vymyslim urcite sa ozvem... Super. Dík. Citovat
MrVain Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 potenciometer,IO a tranzistor samozrejme aspon 10A http://www.avelmak.sk/index.php?lm=143&pg=det&article=5627 aky odber ma vyhrievanie sedačky??? [upravil dne 28/9/08 MrVain] Citovat
pastorek Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 Původně zaslal: kadaver Tiez som nadteam spekuloval...ak nieco vymyslim urcite sa ozvem... Kedysi som montoval vyhrievanie sedačiek z Golfa (original) do Audi 80. Výkon bol regulovaný iba reostatom. Možno by šlo vymeniť ten vypínač za ovládanie reostatom ako má Oktávia. Prúdovo by to nemalo byť veľmi rozdielne. Neviem či Peugeot nemá tým tlačítkom spínané relé, to by sa muselo odstaviť alebo použiť ako spínanie napájania reostatu. Citovat
HonzaZ Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 Nejde to regulovat. Sedák má svůj termostat, který udržuje určitou teplotu. Po dosažení určené teploty vyhřívání vypne. Citovat
genzer Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 u 406 tek zadny termostat neni,vim to,mel jsem sundane calouneni z koster Citovat
HonzaZ Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 Já jsem na něj pájel ulomený kabel - viz druhý příspěvek \"vyhřívání sedadel\". Bylo to na 406HDI 1999 nový model. Citovat
BIBOP Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 NECHCI SE HÁDAT ALE MĚ SE ZDÁ ŽE MI SEDAČKA TOPÍ PODLE STUPNŮ NA KLIMATIZACI POKUD MÁM NASTAVENO 30 TAK TOPÍ HODNĚ I SEDADLO A NEOPAK PODUD JEZDÍM NA 19 TAK SEDADLO SKORO NEHŘEJE :myslim:myslim:myslim:myslim:roker Citovat
BoneDaddy Odesláno 19. říjen 2008 Autor Odesláno 19. říjen 2008 Původně zaslal: BIBOP NECHCI SE HÁDAT ALE MĚ SE ZDÁ ŽE MI SEDAČKA TOPÍ PODLE STUPNŮ NA KLIMATIZACI POKUD MÁM NASTAVENO 30 TAK TOPÍ HODNĚ I SEDADLO A NEOPAK PODUD JEZDÍM NA 19 TAK SEDADLO SKORO NEHŘEJE :myslim:myslim:myslim:myslim:roker Faaaakt????? Takže když dám 20 tak bych měl být v poho?? Není tu někdo s látkovou sedačkou kdo by to co nejdřív otestoval prosím??? Citovat
BoneDaddy Odesláno 19. říjen 2008 Autor Odesláno 19. říjen 2008 Původně zaslal: genzer asi mas pravdu Myslíš proto že tam je že je teplota automaticky regulována?? Nebo si to zkoušel? No nic. Já to asi testnu zítra. Doufám. Jinak dííky. Citovat
kadaver Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 no neviem, ale podla schemy to nevyzera na regulovane vyhrievanie.. Citovat
Y2K Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 Je to tak ze je to automaticky regulovane podla nastavenia teploty....ale asi len pri digi klime, ako je to pri manuale neviem. A ani neviem ci je taka kombinacia ze vyhrievane sedacky a manualna klima. Citovat
kadaver Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 Ja mam digi klimu...a kukam teraz do schemy kukam a nic tam ine ako plus a minus zapojenie nemam. Nic od ac alebo bsi prepojenie...nebude to tym, ze ked je velka kosa viac citis to vyhrievanie? Hm... Citovat
kupák Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 Já si taky myslím, že ta automatická regulace je jen termostatem na takovou max teplotu, aby nám neshořela p... Jinak s okolní teplotou nebo nastavením klimy to nemá nic společného. Citovat
kadaver Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 no hladal som aj ine schemy, ale je len jedna...takze bude to asi tak ako hovorime...pri vyssej vonkajsej teplote(teda teplejsie mas aj v aute) sa Ti skor vypne vyhrievanie a pri zime nie...hlavne ak mas kozu. [upravil dne 20.10.08 kadaver] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.