Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Len on a off...jedine, ze by si sa s team pohral... :papa

Původně zaslal: BoneDaddy

Dá se prosím nějak regulovat vyhřívání předních látkových sedaček nebo jde tlačítko pouze uvést do stavu zapnutí a vypnutí? Děkuju.

Odesláno
Původně zaslal: kadaver

Tiez som nadteam spekuloval...ak nieco vymyslim urcite sa ozvem... ;)

Kedysi som montoval vyhrievanie sedačiek z Golfa (original) do Audi 80. Výkon bol regulovaný iba reostatom. Možno by šlo vymeniť ten vypínač za ovládanie reostatom ako má Oktávia. Prúdovo by to nemalo byť veľmi rozdielne. Neviem či Peugeot nemá tým tlačítkom spínané relé, to by sa muselo odstaviť alebo použiť ako spínanie napájania reostatu.

• O 3 týdny později...
Odesláno

NECHCI SE HÁDAT ALE MĚ SE ZDÁ ŽE MI SEDAČKA TOPÍ PODLE STUPNŮ NA KLIMATIZACI POKUD MÁM NASTAVENO 30 TAK TOPÍ HODNĚ I SEDADLO A NEOPAK PODUD JEZDÍM NA 19 TAK SEDADLO SKORO NEHŘEJE :myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:roker

Odesláno
Původně zaslal: BIBOP

NECHCI SE HÁDAT ALE MĚ SE ZDÁ ŽE MI SEDAČKA TOPÍ PODLE STUPNŮ NA KLIMATIZACI POKUD MÁM NASTAVENO 30 TAK TOPÍ HODNĚ I SEDADLO A NEOPAK PODUD JEZDÍM NA 19 TAK SEDADLO SKORO NEHŘEJE :myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:roker

Faaaakt????? Takže když dám 20 tak bych měl být v poho?? Není tu někdo s látkovou sedačkou kdo by to co nejdřív otestoval prosím???

Odesláno
Původně zaslal: genzer

asi mas pravdu

Myslíš proto že tam je že je teplota automaticky regulována?? Nebo si to zkoušel? No nic. Já to asi testnu zítra. Doufám.

Jinak dííky. :super

Odesláno

Je to tak ze je to automaticky regulovane podla nastavenia teploty....ale asi len pri digi klime, ako je to pri manuale neviem.

A ani neviem ci je taka kombinacia ze vyhrievane sedacky a manualna klima.

Odesláno

Ja mam digi klimu...a kukam teraz do schemy kukam a nic tam ine ako plus a minus zapojenie nemam. :) Nic od ac alebo bsi prepojenie...nebude to tym, ze ked je velka kosa viac citis to vyhrievanie? Hm... :myslim

Odesláno

Já si taky myslím, že ta automatická regulace je jen termostatem na takovou max teplotu, aby nám neshořela p... Jinak s okolní teplotou nebo nastavením klimy to nemá nic společného.

Odesláno

no hladal som aj ine schemy, ale je len jedna...takze bude to asi tak ako hovorime...pri vyssej vonkajsej teplote(teda teplejsie mas aj v aute) sa Ti skor vypne vyhrievanie a pri zime nie...hlavne ak mas kozu. :)

[upravil dne 20.10.08 kadaver]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...