Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pri rozbiehani na krizovatke ked potrebujem vystartovat tak je to dost lenive lepsie povedane sekundu to vobec nechce ist a az ked otacky vybehnu okolo 1700 tak vtedy to potiahne poriadne. Je to normalne u automatu alebo je nieco na figu? Inac vsetko radi bez trhania a krasne plynule. Ake su vase skusenosti?

Odesláno

řekl bych,že je to normální--aut.převod. si zjištuje otáčky a rychlost--podle toho řadí. HDi má max.toč.moment právě

kolem 1700,takže motor má i největší tah.

Odesláno

No ja viem ze to nebude zavodak a ani nepotrebujem zavodak, ale pri tom rozbiehani to je fakt dost pomale ako keby ma niekto v zadu drzal a potom pustil. Ale uz si pomalu na to zvykam a zatial som so vsetkym maximalne spokojny.

Odesláno

Joo tak tohle mi z počátku na našem automatu taky dost vadilo...vzbouzelo to ve mně takovou tu nejistotu, že když budu potřebovat rychle vystartovat např. z křižovatky, tak to tak rychle nepůjde. Ale jak zde bylo už psáno, u těchto automatů je to normální a \"S\" tomu taky nepomůže.

Jediný co můžu doporučit a co funguje je zvyknout si na to a počitat s tím. Myslím tím např. při předjíždění sešlápnout pedál plynu už o 1s dřív. Nebo pokud potřebuju rychle vyrazit do křyžovatky tak taky sešlápnu pedál o 1s dřív. :papa

Odesláno

No ta V6 je na tom lepsia, ale tiez to nie je uplne ono. Predtym nez som kupoval moju 607 tak som mal moznost porovnat V6 s 2.2 manual. je tam samozrejme vykonovy rozdiel ktory pocitis pri sportovej jazde, ale pri normalnom dedkovskom jazdeni sa to zdalo skoro rovnake. ^07 s manualom sa jazdi trosku inac ako automat. Uz si pomali zvykam na to ze nevyletim ako raketa na krizovatke, ale za manual by som uz automat nemenil.Ono aj ta spotreba nie je az taka velka s automatom. Kombinovanu jazdim podla PC 7.1 a mimo mesta do rychlosti 130 to je 6.2.

• O 3 týdny později...
Odesláno

:potlesk:potlesk:potlesk Takže V6 je takisto o sekundu pomalšia, ten automat si proste musí preradiť. Ty z manuálom tu sekundu stojíš na spojke a preraďuješ to iste potrebuje urobiť aj automat. Ako písal Vopičí počítaj stým a reaguj o sekundu skôr ja to robím a zvykol som si. Keď dám plnú podlahu tak to trvá ešte dlhšie lebo vtedy podradí o dva stupne a najviac ťahá pri 3500 otáčok a ako píše výrobca tam je ten najvyšší výkon 207 koni 208 aj so mnou.

Nič sa netráp to je cena za luxus a pohodlie že nemusíš mat ruku na rýchlostnej páke ale frajerke v nohavičkách

:super:myslim

Odesláno

ja si kúpim dalšie P407 Coupe, 2.7HDi (204PS), ten je blázon na ceste aj s automatom...ale tam je už 6Stupňový, ja som chcel pôvodne len automat, ale v 607 je len štvorkvalt, a to ma odradilo...tak mám 6 kvalt manuál...a terazz nachipovaný som maximálne spokojný, tlačí do sedadiel, a v dvojke pomaly trhá asfalt, malo by to mať tarez cca 155 - 160koní, a 360 NM

Odesláno

Nevim jak u HDI, ale u V6 tomu prostě stačí trochu víc přišlápnout plyn a vystřelý jako střela, ale samozřejmě se nesmí protočit kola, protože to ESP zpomalí.

• O 5 týdnů později...
Odesláno

Je rozdil jestli je 4 nebo 6 kvalt, ten je na tom z reakcí líp. Taky záleží v jakem stylu se 6 kvalt \"nachází\", když vynechám S a vločku tak má počítač převodovky 24 adaptabilních režimů dle jízdy. Dnes jsem ujel 180 km styl pohoda - nedalo se v pátek jinak a reakce spíš pomalé, zato mi po ubrání plynu hned hodí volnoběh za jízdy, přečetl přesně styl. Jak mu párkrát šlápnu , tak se opět přizpůsobí.

Já jsem automat chtěl a už bych neměnil.

Odesláno

Kde tam mas prepinac vlocka? Ja som to vydel iba na starsich 4 stupnovych prevodovkach. Ja mam iba prepinac sport. A na 607 2.7 V6 som to tiez nevidel.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...