Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Toto se nám stalo na 306. Je to už několik let. Je tam motorek servo, který přidává plyn po zapnutí klimy (aby to nechcíplo), a takhle to za jízdy přidalo naplno. Servisák to opravil - asi vyměnil ten servomotorek, nevím, už je to asi 6 let.

Odesláno

Ahoj,tak je to vyřešený...naky demetn pravděpodobně v servisu dal před výhu vzduchu těsnění(dovnitř do tý trubky...)to těsnění se zohybalo,a když se klapka otevřela,těsnění vletělo pod ní,a zablokovalo klapku v otevřené poloze......děkuji všem co s emi snažili pomoct...

Díky..Lukas

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Mně dnes pro změnu při přidání plynu pedál najednou spadl k podlaze a přidávat se dalo tak 2cm. Páč to provázelo takové škubnutí, hned jsem tušil.... Někam se mi odporoučelo to péro, co aretuje bovden v motorovém prostoru. Dal jsem provizorně drát a zítra se v peu stavím pro tu pojistku. Jen jsem se chtěl zeptat, jestli to můžu nastavit dle citu od oka, nebo to potřebuje nějaké odbornější řešení...?

Osobně myslím, že když to nastvím tak, aby to nezvyšovalo volnoběh a přitom tam nebyla velká vůle, mělo by to fungovat?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...