Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevíte někdo jak se zbavit nepříjemného drncání při jízdě na nerovném povrchu, nejhorší je to když je lepená cesta napříč .Vůle jsem kontroloval všechno se zdá být v pořádku.Peugeot 307 SW 2,0HDI r.v.2002

Odesláno

tak to ti moc neporadim,budeš muset vydržet,jestli se nědko kukne ze 307kářů,nebo ti co maji takovýdle gumy,ale stejně si myslim,neni to trochu víc?proto třeba sou ty gumy takový tvrdý:myslim,já mám teda jiný gumy175/70/13, a foukám je jen na 2,3 o stupínek míň než by měly bejt

Odesláno

Zdravím,taky si v mém SWčku připadám na lepených cestách jak v tanku.Je to hold asi takové nastavení podvozku,frantíci mají cesty jako lusk,na naše tankodromy tohle auto prostě není!!Co už,dost se to ozývá zezadu,je to prej nápravou,308 už jí má lepší...mi bylo řečeno v Peugeot servisu,když jsem se ptal.jestli je 308ma taky tak tvrdá :papa

Odesláno

taky mam 307 sw a jak pise Neophyte je to jak jizda tankem,hlavne na tech lepenejch cestach to mam pomalu vybouchany zuby,mam tam 16 205 na 55 a foukam taky na 2.5.myslel jsem si ze mam nejaky spatny tlumice a tak sem byl na testech a dopadlo to dobre tak hold to auto nepatri na ty nase silnice-polňačky.ale nejakej vylepsovak by nebyl spatnej nejaky lepsi tlumice nebo neco.

Odesláno

to neni hustením pneu ale stavbou zadnej napravy ked mam prazdne auto /hlavne kufor/ alebo ideme iba s manzelkou je to v pohode ale ked mam plny kufor zatinam zuby aby som ju nestratil je to taka zvukova atrakcia pre zadnych spolujazdcov, nic s tym nespravite je to od vyroby ALE niekde som cital ze sa to da odstravit vlozenim nejakych gumenych nazvem to klobucikov niekde na zadnu napravu a malo by sa to zlepsit ale nikde to neviem najst /ak je to blbost tak ma opravte/

Odesláno
Původně zaslal: Freeman

Bohumil: a kdyz to drandim vetsinou po D1, tak to mi uz nepomuze asi nic, ze?

Za mesic prezuji na zimni 15ky, tak se tesim, ze to treba bude lepsi.

No,nevim,zimní sou tvrdší?ne?:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Freeman

Bohumil: a kdyz to drandim vetsinou po D1, tak to mi uz nepomuze asi nic, ze?

Pomůže!!!!!!!! :o:o:o Nejezdit po ní !!!!!!!!!!:P:P:P

Ne, teď vážně. Po dálnici se podhuštěnými koly jezdit nedá. Jedině pořádně zatnout zuby a \"vyděržáj moloděc\". :D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...