venouš306 Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 Zdar Jde mi těžko pedál spoljky mam 306 1,6 65kw a zabira nahoře da se to nejak doštelovat ?soušel jsem ten pedal v jine 306 a šel stejne tuho ale vlezu třeba do favorita a nebo golfa a tam to jde lehounko tak nevim jestli to je zavada? Citovat
pastorek Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 Skús namazať lanko nejakým riedkym olejom. Prípadne premazať i pákový mechanizmus na prevodovke. Citovat
venouš306 Odesláno 26. září 2008 Autor Odesláno 26. září 2008 no střikal jsem to silikonovym olejem ale je to stejne Citovat
pery Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Máš unavenej přítlačný talíř, pokud je pedál spojky hodně nahoře ,tak je sjetá lamela. Řešení je vyměnit komplet spojku samozřejmě i s ložiskem. P 206 1.4 HDi SW černá 2003 Citovat
standa Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Souhlas s Perym, nemá smysl to mazat,protože je v bovdenu teflonová nebo silikonová vložka-spíš tomu ublížíš.Moje zkušenost z kola-přehazovačky,po namazání se rapidně zhoršilo řazení.Proto tam ten teflon je aby se to nemuselo mazat.To samé se týká bovdenu ovládání plynu atd.Když tam je olej tak se lanko má tendenci lepit v bovdenu a např. se může stát,že se plynový pedál nebude vracet (zkušenost mého kamaráda). Citovat
pastorek Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Původně zaslal: standa ... nemá smysl to mazat,protože je v bovdenu teflonová nebo silikonová vložka-spíš tomu ublížíš... To som si kedysi myslel tiež no pár kvapiek hydraulického oleja ma presvedčilo o opaku. Citovat
kyzektom Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 Vezmu to od zacatku spojky na 306 jdou stuha to si napsal spravne a je to pravda. Pastorek pise ze ze pomuze olej a ma pravdu. Kdo maze ten jede plati to porad ale u te spojky si zas tak moc nepomuzes. Co ja si vytrpel ze spojkou na 306 1,9TD (66kw) dokonce jsem sundal prevodovku a jedine co jsem zjistil bylo ze lamela, priptacak a lozisko je ok. Celej problem byl v lanku ke spojce. 306 ma totiz samostelovaci lanko spojky a melo by to spravne fungovat tak ze pokud se ti uz trosku sjede lamela tak se sam posune. Postup co jsem kdysi nasel tady na foru znel ze musis parkrat silou dupnout na spojku melo by to preskocit a mela by zacit zabirat tam kde ma. Me to nefungovalo navic se mi pedal propadal cim dal casteji az na podlahu tam zustal a jedine co pomohlo bylo ho rukou vratit zpet ale problem byl v tom ze v te chvili nebyla pojka zcela vystavena takze auto porad jelo. je to moc fajn na krizovatce a podobne. Nakonec jsem to vyresil koupenim noveho (neoriginal) lanka ktere uz nema samostel ale je na nem dlouhej zavit plus zajistovaci matka. Trik je v tom ze zavit neni na lanku ale na bovdenu. Ja ti radim abys jeste nez se pustis do sundavani prevodovky nejdriv testl jine lanko. Pery pise ze mas unavenej pritlacak muze to byt pravda ale jestli mas otocenou spojku jako muj diesel tak tam by ta spojka sla spis lechceji nez vic ztuha. Ja uz proste originalnimu spojkovemu lanku u 306 neverim. V jednoduchosti je sila. tom Citovat
Martin.405 Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 já zrovna dodělal spojku na 405tce, přítlačák byl skoro ko stejně jako lamela a spojka šla těžko jak bejk... nová spojka jde lehounko že sem poprvé málem prošlápl podlahu =) Citovat
kyzektom Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 Kdyz jsem mel tu spojku venku byla jak nova a od firmy valeo coz je original. Proste jsem ji nemenil. Rikam nejdriv bych sel po lanku ale samozrejme to muze byt spojkou. Jo a jeste jsem si uvedomil ze nad pedalem je pruzina mam dokonce pocit ze se da snizit tah ale ja uz to neresil zvykl jsem si na to ze jde vic ztuha nez u ostatnich aut. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 No na tom som sa chcel nekde spytat. Ked uz bolo auto moje, malo 52 000 km po 1 majiteli, spojka isla uplne v pohode. Bola troska tuhsia, ale bola akurat. Roztrhlo se mi spojkove lanko. Kupil som nove, stelovacie, vymenil som ho, vsetko ide ako ma. To kde ma zaberat som si nastavil, ale pravda je taka, ze ide spojka o nieco tuhsie... Otazka je ta, ze ci hned nove lanko s vyrobi, je treba preolejovat ??? Citovat
pastorek Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 Původně zaslal: Lubk0 No na tom som sa chcel nekde spytat. Ked uz bolo auto moje, malo 52 000 km po 1 majiteli, spojka isla uplne v pohode. Bola troska tuhsia, ale bola akurat. Roztrhlo se mi spojkove lanko. Kupil som nove, stelovacie, vymenil som ho, vsetko ide ako ma. To kde ma zaberat som si nastavil, ale pravda je taka, ze ide spojka o nieco tuhsie... Otazka je ta, ze ci hned nove lanko s vyrobi, je treba preolejovat ??? \"treba\" nieje ten správny výraz. Nieje to nutné ale každopádne prospešné. Moderné bowdenové lanká mávajú vložku z teflonu ktorý má zabrániť korózi a je \"mastný\". No napriek tomu odporúčam i do nového lanka injekčnou striekačkou vstreknúť olej. Na spojkové stačí cca 2 -3 ml. Vhodný je nejaký s nízkou viskozitou, preto používam hydraulický ktorý je riedky i pri nízkych teplotách. Neviem ako to ovplyvní samonastavovací mechanizmus ale na klasických je to dosť poznať. Citovat
hribe Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 Hele, ja sem mel v minulosti dve 306-ky - 1.9TD a 2.0HDI - u obou tehle aut byla spojka uplne normalni, naprosto v pohode, nepamatuju se, ze bych mel nakej pocit tvrdy spojky. Dneska mam 405-ku (2.0i) a spojku mam tuhou od samyho zacatku, co sem si to auto poridil. V zacpe nebo pri parkovani to bejva dost neprijemny. Mam ted najeto asi 170tis. Asi ve 160tis. sem nechaval delat spojku (uz obcas kvicelo lozisko). Nachal sem tam dat kompet sadu Valeo + origo lanko se samostelem. No, bylo to jeste horsi nez pres tim. Nakonec sem to lanko vyndal a dal sem tam neoriginalni bez samostelu, tady je o tom vic : Musim rict, ze bez toho samostelu je to mnohem lepsi ... Pravda, uvital bych jeste lehci chod, ale lepsi uz to proste asi nebude ... Kazdopadne u toho samostelu me pekne stvalo i to, se proste neni vubec zadna moznost si to nestelovat, tak jak ti to vyhovuje. Kdyby tam byla aspon matka u paky spojky, ale to neni. Lanko bez samostelu si to naridim jak chci, jsou tam i dve mosnosti - jedna matka je na konci u paky spojky, druha moznost je uprostred lanka dole pod autem - tam se da stelovat bovden. Nemyslim, ze zrovna spojkovy lanko se musi stelovat tak casto ... Apropo, kdyz tak koukam do toho motoru, tak zrovna u moji 405-ky, by tam nemuselo bejt vubec slozite lanko (za 1200,-) tazeny spodem, ale slo by tam primo tahlo vrchem ... tak jak to bejvalo u starejch aut, tahlo je nesmrtelny, ale proc to delat jednoduse, kdyz to de slozite ... hribe Citovat
venouš306 Odesláno 2. říjen 2008 Autor Odesláno 2. říjen 2008 kecal jsem z mechošem a řika že to je v klidu že to nemam řešit a segra ma 306 a jde ji stejne a nevadi to ani moji holce tak že nato kašlu a budu to řešit až se tam neco rozsype dik za rady:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.