Pata Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 Tak... sice pozde, ale prece.... Remembrance Of Summer 2008 [Pata(7)] Playlist: 1) Shaun Baker Feat. Maloy - Hey Hi Hello (Sebastian Wolter Orignal Long Version) 2) Ian Carey feat. Michelle Shelle - Keep Of Rising (Electrolovers Remix) 3) Natasha Bedingfield Vs. Chicane - Bruised Water (Original Club Mix) 4) R.I.O - Shine On (Vision Deejays Edit) 5) The Space Cowboy - Crazy Talk (Pique & Nique(You Will Mixx Me Remix)) 6) Soul Corporation - All To You (Remix) 7) Spit - Falling (Dg Vocal Edit) 8) Laurent Wolf - No Stress (Original Club Mix) 9) Gustavo Santaolalla - The Wings (Gabriel & Dresden\'s Organized Nature Mix) 10) Fragma vs. P. Diddy - Tocame Last Night 11) Justin Timberlake - Lovestoned I Think She Knows (Tiesto Remix) 12) Dj Antoine - Funky Kitchen Club (Extended Mix) 13) Seal - The Right Life (Tiesto Remix) 14) C-mos - 2 million ways 61:41 Ke stazeni zde [112.9MB] Edit: rychlejsi mirror zde [upravil dne 23/9/2008 Pata] Citovat
maspe Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 kvalitka ! doporučuju :super:super:potlesk Citovat
RychJ-1 Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 Tak mě to nějak nejde sosnout..... Aha už to jde... [upravil dne 23/9/08 RychJ-1] Citovat
Pata Odesláno 23. září 2008 Autor Odesláno 23. září 2008 ke stazeni doporucuju nejaky download manager (Flashget, Total Commander). Webzdarma nekdy stavkuje a prece jen je toho pres 100MB Citovat
RychJ-1 Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 Pěkné pěkné... Jen mi tam maloučky chybí mezírky na přepínaní mezi písničkama... Citovat
Pata Odesláno 23. září 2008 Autor Odesláno 23. září 2008 Původně zaslal: RychJ-1 Pěkné pěkné... Jen mi tam maloučky chybí mezírky na přepínaní mezi písničkama... Mno ony sety byvaji schvalne takhle namichane Citovat
RychJ-1 Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 Chápu chápu, je to vážně pěkný, ale prostě mi to tam chybí...:ticho Citovat
Pata Odesláno 23. září 2008 Autor Odesláno 23. září 2008 Původně zaslal: RychJ-1 Chápu chápu, je to vážně pěkný, ale prostě mi to tam chybí...:ticho No me hlavne zarazi, jak jsi to stihl cele poslechnout behem 35 minut Citovat
RychJ-1 Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 mám rychlou mechaniku.... Jen jsem to prolítl a líbí, dal na CD a za chvilku vyrážím cestou necestou, tak si to poslechnu celé... Citovat
MJSytic Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 Zase tak dlouhý to není ... Kuwa, zase mi stáhlo jen 2,3MB:aut ... Ale že ti to trvalo ... Snad si to poslechnu celý, abych moch kritizovat:aut P.S. Ten začátek je mi povědomej:D Citovat
Pata Odesláno 23. září 2008 Autor Odesláno 23. září 2008 vydrzte, nahodim to na skolni www, tam bude rychlejsi linka Citovat
MJSytic Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 Původně zaslal: Pata Původně zaslal: RychJ-1 Chápu chápu, je to vážně pěkný, ale prostě mi to tam chybí...:ticho No me hlavne zarazi, jak jsi to stihl cele poslechnout behem 35 minut Čoveče, ale když si koupíš origo CD, tak ten mix má normálně mazi písničkama přepínání. Nějak to tam ti koumáci dodělaj při lisování nebo nevím:myslim Citovat
Pata Odesláno 23. září 2008 Autor Odesláno 23. září 2008 Původně zaslal: MJSytic Původně zaslal: Pata Původně zaslal: RychJ-1 Chápu chápu, je to vážně pěkný, ale prostě mi to tam chybí...:ticho No me hlavne zarazi, jak jsi to stihl cele poslechnout behem 35 minut Čoveče, ale když si koupíš origo CD, tak ten mix má normálně mazi písničkama přepínání. Nějak to tam ti koumáci dodělaj při lisování nebo nevím:myslim Ja vim, ja vim, k tomu jsem se jeste nedostal... Citovat
MJSytic Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 Čoveče, ale když si koupíš origo CD, tak ten mix má normálně mazi písničkama přepínání. Nějak to tam ti koumáci dodělaj při lisování nebo nevím:myslim Ja vim, ja vim, k tomu jsem se jeste nedostal... Tak jsem to stáhnul a jdu poslouchat;) No když víš, tak jak se to teda dělá? Citovat
Pata Odesláno 23. září 2008 Autor Odesláno 23. září 2008 Původně zaslal: MJSytic Čoveče, ale když si koupíš origo CD, tak ten mix má normálně mazi písničkama přepínání. Nějak to tam ti koumáci dodělaj při lisování nebo nevím:myslim Ja vim, ja vim, k tomu jsem se jeste nedostal... Tak jsem to stáhnul a jdu poslouchat;) No když víš, tak jak se to teda dělá? V softu kde to michas se to da rozsekat na jednotlive tracky a pak to vypalit bez 3s mezer... Citovat
AnotherOne Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 V Nerovi napríklad sa dá vyvoriť hudobné cd, kde importneš MP3 a potom v zabudovanom editore to rozsekáš na tracky. Ináč moderátori nenamietajú proti umiestňovaniu takých odkazov? Citovat
Pata Odesláno 23. září 2008 Autor Odesláno 23. září 2008 Původně zaslal: AnotherOne V Nerovi napríklad sa dá vyvoriť hudobné cd, kde importneš MP3 a potom v zabudovanom editore to rozsekáš na tracky. Ináč moderátori nenamietajú proti umiestňovaniu takých odkazov? proc? je to snad komercni inzerce? Citovat
AnotherOne Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 A čo tak nelegálne sťahovanie hudby? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.