Tunny Odesláno 22. září 2008 Odesláno 22. září 2008 Dobrý den, vím že už to tu bylo 1000x ale bohuzel sem nenasel nikoho v blizkosti a prispevky ktere se kolem tohoto tematu konci jsou mnohdy i 2 roky stare - takze asi nejake aktualnejsi info Potřeboval bych repasovat zadní nápravu na Peugeot 306 2.0 cabrio, v zadní nápravě mě to při každé menší díře celkem hodně mlátí (určo bude potřeba vyměnit nápravnici) - ideálně aby to byl někdo kolem východních čech HK a okolí ale není problem si zajet někam 150km. aspon si teda myslim ze je potreba repase protoze pri i mensim doliku se zezadu ozyvaji rany jako kdyz klackem mlátíte do kastrolu tak 5-6 ran a ticho CHtěl bych hlavně kvalitu všechno vyměnit co vyměnit jde protože si myslím že už to je hodně v prd... a cena do těch 10-12k i s prací a aby mě zustala moje náprava tzn přijedu - odmontujou zrepasujou namontujou zaplatim odjedu našel jsem pár servisu které se specializují ale je to všechno 300 a vic KM Diky moc za info [upravil dne 22.9.2008 Tunny] [upravil dne 22.9.2008 Tunny] Citovat
vendelinek Odesláno 22. září 2008 Odesláno 22. září 2008 nenašel jsem odkud přišel příspěvek,no? :myslimschválně [upravil dne 22.9.2008 vendi.stejskal] Citovat
kyzektom Odesláno 22. září 2008 Odesláno 22. září 2008 Jestli to mlati takhle jak uvadis spis bych se podival jestli nemas vymlacene silentbloky zadni napravy. Protoze kdyz to mlati je to spis tohle. Kdezto vrzani skripani a hlavne kola do \"A\" jsou napravou. Citovat
ozzy56 Odesláno 22. září 2008 Odesláno 22. září 2008 Původně zaslal: kyzektom Jestli to mlati takhle jak uvadis spis bych se podival jestli nemas vymlacene silentbloky zadni napravy. Protoze kdyz to mlati je to spis tohle. Kdezto vrzani skripani a hlavne kola do \"A\" jsou napravou. Spíše si myslím PŘEDNI silentbloky zad.nápravy.Ty zadní zkontroluješ hned co s nima je--ale ty přední vypadají OK a přitom jsou KO. Citovat
kyzektom Odesláno 22. září 2008 Odesláno 22. září 2008 Myslel jsem prekontrolovat vsechny 4ks silentbloky na zadni naprave. Priznavam ze jsem to napsal spatne asi to znelo jako ze zadni silentbloky na zadni naprave. Ono to neni ani tak dulezite protoze jakmile se to auto zvedne na zdvizi tak je to hned jasny co je spatny. Tom Citovat
Tunny Odesláno 24. září 2008 Autor Odesláno 24. září 2008 tak mel sem to sundany a ja idiot si ty fotky vymazal - silentbloky sou KO na pravy strane ale i napravnice je v hajzlu takze to bude chtit vzit komplet achjo Citovat
kyzektom Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 Sice nevim jak si poznal ze je vydrena i napravnice ale co mam zkusenosti tak bych to typl na vydrene lozisko a cep. Napravnice se da vyvarit je to sice pakarna ale uz jsem to delal. Zpravidla pokud chyta kolo o podbeh tak je spatna i napravnice. Pokud nechyta tak mas jeste sanci ze to bude jen vymena cepu a loziska Citovat
Qcko Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 Akurat som riesil tento problem, odisla mi prava strana, rameno oplne \"prihnilo\" k naprave a k torznej tyci, tak sa to ani nedalo rozobrat, tak som si zohnal \"novu\" napravu z buraneho auta (v dobrom stave samozrejme, vysla ma 8000Sk), na tej som dal vymenit loziska (pre istotu) a komplet som ju celu namontoval na auto a tu staru som vyhodil:super...takisto som zadok zdvihol o par centakov hore... ...ak by si sa rozhodol zhanat napravu, tak jedine, co si treba zistit je to ci ma alebo nema ABS, ci su kotucove alebo bubnove brzdy, to je vsetko, inak su uplne rovnake;) Citovat
oddie Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 Pokud někdo chcete starší dobrou nápravu na krátkou 306 s bubny bez ABS, jednu tu mám... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.