Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vážení ,

nevíte náhodou někdo,kde sehnat těsnění okolo dveří na 309?Ptal jsem se v Peugeotu a jedno stojí 2240 kč.To nejsem blázen,abych do toho takové peníze vrážel.Není ještě nějaká firma co to dělá?

Děkuji za odpovědi.Buki:papa

Odesláno

Zkus to ve škodovce. Jestli to není podobné např. z Favoritu apod. Někde to snad prodávali i v metráži, ale nevím, zda se to dalo použít na pažouty.

Odesláno

Potřeboval bych nové,na vrakáči mají již dost omačkané a stále mi tam někudy fouká,teda slyším hukot jako když je pootevžené okno,takovej ten blbej zvuk.

Odesláno

Buki : ten slyším taky už při 95, zkoušel jsem ho přestříkat silikonovým olejem a trochu přitáhnout dveře. Výsledek - skoro žádné zlepšení na úkor špatnýho zavírání dveří ...

Odesláno

Ja jsem to resil tak, ze jsem pouzil samolepici tesneni, ktere se pouziva na okna. Nalepil jsem ho po obvodu dveri a celkem se to zlepsilo...me tam totiz hlavne teklo :-)

Odesláno

Jestli mas zajem, tak mam 4 ks tesneni na dvere (nemam na kufr). Neni to nove, ale je v perfektnim stavu, chtel jsem si ho dat na auto uz loni, ale nejak jsem to pred zimou nestih a asi budu moji 309 prodavat. Jestli jsi z Prahy tak se muzes prijet podivat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...