Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem , mám dotaz budu měnit na své stošestce koberec,

k tomu abych ho vyměnil ,musím odpojit tu karkulačku imobilizéru. Mám ale obavy, jestli se cod nesmaže a bude to fungovat správně.:myslim

Odesláno

kalkulacku je treba odpojit v odkodovanem stavu, tedy svitici zelene diode. Pote ridici jednotka zustane odblokovana do doby, nez se zase pripoji klavesnice a pak zase bude chtit ten stary kod, kterym se odemykala pred odpojenim

Odesláno

Když ho odpojíš bez toho aniž by svítila zelená, tak ŘJ zapomene kod.

Po připojení ho ale můžeš zadat a po nastartování si ho pět zapamatuje.

Je to stejný, jako když ti klekne baterka.

• O 2 měsíce později...
Odesláno
Původně zaslal: robertissimo

A jak změním stávající kód na klávesnici? Je pro to nějaký speciální postup, ale nemůžu ho tady nikde najít. Díky za radu.

Použij hledání. Je to tu několikrát popsáno. :papa

Odesláno
Původně zaslal: Ondřík106s

jde to nejak vypojit, a pak startovat a jezdit bez imobilizéru, myslím abych nemusel porád pri startu zadávat kod:bacha

Přečti si toto vlákno pořádně a návod najdeš (Ferry). :papa

[upravil dne 1/12/08 Dave_k]

Odesláno

Ondříku proč se chceš zbavit té karkulačky?Myslím ,že je to šikovná věc , větší zabezpečení auta, bez toho ,aby tam člověk cpal nějaký neoriginál alarm. Jasně pro pár zlodějů brnkačka ,ale pro zbytek problém , mají řešit imobilizér na autě co má cenu 50 nebo 60 tisíc, tak jdou o auto dál kde to mají snadnější. Podobné karkulačky se montují do mnohem dražších aut. U tak levných je to s podivem ,proto má u mě peugeot plus.

Odesláno

tyjo taky jsem o tom přemýšlel a je to prej docela problém obejít tenhle imobiliser jednou se mi to rozbilo tak jsem o tom uvažoval ale 200 mě stála oprava tak jsem to neřešil a určitě je to nejlepčí napad peugeotu a citroenu je to vydařená ochrana!

[upravil dne 1/12/08 luky106rolandgaros]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...