Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec.

Potreboval bych videt, jak je uchyceny el. stahovani oken ve dverich. Mohl by mi nekdo poslat fotku prednich dveri bez calouneni, aby tam slo vydet uchyceni stahovani?

Diky Dolly

Odesláno

Překopírováno ze sekce pokec :

Nevíme, co máš za model. Ale mohu říci, že uchycení motorku v 205/309 je stejné, jako uchycení klasických manuálních kliček.

(chce to jenom sehnat ty motorky a vypínače )

Nejhorší ale bude natahat elektroinstalaci - pokud ji nemáš přednatahanou z výroby

• O 2 měsíce později...
Odesláno

kdyz uz jsme u toho, jak moc tezky je natahat ty kabely. Mam 205 s ruco stahovanim a pak mam jeste u baraku vrakoida a ten ma el. Az bude vic casu,tak jsem to chtel pretahat.Nemate s tim nekdo zkusenosti,co vsechno to obnasi. Dikiz

Odesláno

No...já už to dělal.....přehodil jsem vše (tapecirunk, kabely....a vše mechanizmy).Nechal jsme pouze skla.Vše jde - přeji ti velkou trpělivost....já už bych to neudělal.Vše bylo časově náročné a asi za půl roky se posral jeden vypínač.....tak to bylo...nanovo

Odesláno

ja bych asi prehodil skla i s tim mechnismem,prijde mi to jednodussi. Kam vsude se tahaj ty kablesy, jeste jsem to nejak do detailu nestudoval? Kdyz to bude joo moc sr***ho,tak se na to asi vykvajnu

Odesláno

Kabely jsme napij na pojistkovou skřínku( už nevím na jakou pozici,ale v knížce \"Jak na to\" byla určena pozice na el. stahovaní oken.Možná pozici zjistíš podle těch obrázku. Problémem také bylo vyndat bez poškození motorky s příchytkami. Pokud jsi trpělivý, tak máš šanci. Elektrické schémá zjisti podle toho druhé peugeota....hlavně si dělej poznámky kde co bylo...

Odesláno

U 205/309 je to naprostá pohoda. Sklo se měnit nemusí, mechanismus se vytáhne snadno. Kabely stačí natahat do dveří, levý má připojení na kostru, + a další dva dráty, které vedou na druhou stranu - takže pod palubkou stačí na druhou stranu dotáhnout tři dráty, a je to.

Podrobnější popis kdyžtak časem, teď nějak nemám kdy... :(

Odesláno

myslím, že není nic jednoduššího, že když mám vedle vrak kde to je, tak do něho vlézt a koukat jak je to tam a postupně to vyndat a dát to tam kam potřebuju:o

a když u toho bádání narazím na nějaký konkrétní problém tak mi kluci z fóra poradí. je to jednodušší pro všechny. není-li to tak tak se omlouvám

Odesláno

Není na tom nic sloziteho, na každou stranu auta vede jeden drat od pojistek a dvouma dratama je to propojene mezi sebou. Nejhorsi je to spravne nastrkat do spinacu. Jestli ma nekdo zajem tak mu poslu planek zapojeni.

Odesláno

Kdybys byl od te dobroty a poslal mi ten planek,ja jen tak pro sychr. Udelali jste mi radost,ze na tom neni nic moc slozityho,jen jsem se bal,aby v tom nebyla nejaka zrada a kdyz neni...

A jeste jedna vec,tu prihradku co je v pravych dverich nahodou nekdo nevede. Nebo nevite, kde tahovyhle veci sezenu. Ovladani mam,ale prihradka mi jaksi chybi. U nas (v Liberci) se takovyhle drobnosti spatne shani a kdyz uz jsem v tom (psani...jinak by to bylo proti prirode) tu paku na orig. sibr taky nemuzu sehnat. Ten dobrodruh predenmou ji ulomil. Thanks

Odesláno

Dosti dalko mam, ale nemam, ja mam dlouhy ruce. Ja v Prahe studuju,takze jsem tu kazdy tyden. Dneska jedu navecir domu,ale v nedeli navecir zase prijedu a budu tu asi do pondeli do odpol. Kde Te kdyztak neleznu a co si mam pripravit za tu prihradku, jestli je teda k mani

Odesláno

Nalezneš mě, po předchozí tel. domluvě, v P6-Dejvice. Bližší info po tel., je vlevo pod nickem.

Pokud tu kapsu fakt mám (doufám že jo), tak tak 200,- .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...