Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Myslíš tuhle zlatou - http://www.sportovnivozy.cz/index.php?auto=peugeot&idvyrb=879&akce=detail&fotoZobraz=vse :) Vypadá docela slušně, škoda že u toho není víc fotek. Ještě jsem našel nějaké pár let staré inzeráty na klubovém bazaru, ale to už bude všechno pryč.

moon13: Tvoje 306 vypadá skvěle, ale myslím že Rallye by pro mě byla už moc brutální náčiní..

[upravil dne 19.9.2008 Marav]

Odesláno

oni: tak jsem na to koukal a mel jsem trosku jiny predstavy o krasnym aute.. lepsi a vetsi brzdy je jako co?? pise tam ze tam daval akorat Ferodo Racing (asi DSka)..

Odesláno

Že bych taky prodal svýho mazlika??? :myslim Abych se přiznal, už jsem taky pokukoval po jinym vozítku. :mad: Přecijen mam GTičko nebouraný a po prvnim majiteli.....sice to má asi stočenej tachák, ale když to auto jezdí bez poruch, tak nemá cenu tohle řešit... No, občas mam takový divný myšlenky to prodat. :D:roker

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

Že bych taky prodal svýho mazlika??? :myslim Abych se přiznal, už jsem taky pokukoval po jinym vozítku. :mad: Přecijen mam GTičko nebouraný a po prvnim majiteli.....sice to má asi stočenej tachák, ale když to auto jezdí bez poruch, tak nemá cenu tohle řešit... No, občas mam takový divný myšlenky to prodat. :D:roker

neblbni, co bys chtel misto toho? ochcafku fdehtu? bejt tebou sem rad, ze sem rad...:aut

Odesláno
Původně zaslal: jurash

neblbni, co bys chtel misto toho? ochcafku fdehtu? bejt tebou sem rad, ze sem rad...:aut

No, pošilhávám po zadohrabu s turbínkou v benzínu. :mad: žádnou ochcávku nebo fóbii bych v životě nechtěl. :blicismajlik

Edit: ale to neznamená, že to tak dopadne. ;) Třeba si GTičko nechám ještě hezkejch pár let... :roker

[upravil dne 19/9/08 Stifler]

Odesláno

No, pošilhávám po zadohrabu s turbínkou v benzínu. :mad: žádnou ochcávku nebo fóbii bych v životě nechtěl. :blicismajlik

Edit: ale to neznamená, že to tak dopadne. ;) Třeba si GTičko nechám ještě hezkejch pár let... :roker

[upravil dne 19/9/08 Stifler]

Porsche 911 Turbo? :D:D:D To ja bych chtel taky... Ale vazne; to mas namysli nejakyho vybehanyho japonce? Mit prachy na to abych postavil odznova motor, udelal podvozek atakdale, tak to bych asi nevahal a menil, ale jinak si myslim ze tyhle zadohraby v turbu (v cenovy hladine okolo GTi6) jsou vetsinou vyjezdeny mrtky..:nevim

Odesláno

Porsche 911 Turbo? :D:D:D To ja bych chtel taky... Ale vazne; to mas namysli nejakyho vybehanyho japonce? Mit prachy na to abych postavil odznova motor, udelal podvozek atakdale, tak to bych asi nevahal a menil, ale jinak si myslim ze tyhle zadohraby v turbu (v cenovy hladine okolo GTi6) jsou vetsinou vyjezdeny mrtky..:nevim

No, spíš šilhám do řad BMW v trošku jiný cenový relaci, než je GTi-6ka. ;) Ale jak řikám, je to jen takový pošilhávání, třeba mě to zase brzo přejde. :D:myslim

Odesláno

No, spíš šilhám do řad BMW v trošku jiný cenový relaci, než je GTi-6ka. ;) Ale jak řikám, je to jen takový pošilhávání, třeba mě to zase brzo přejde. :D:myslim

hele vpoho, kazdej si asi obcas pohravame s myslenkou zmenit karu. ale jeste mi rekni, premesjlim, ale nejak me nenapada jakej baworak je benzin turbo, krom alpiny. teda ty uplne novy asi naky jo, ale to bych si radsi za ty kacky postavil barak :D

Odesláno

hele vpoho, kazdej si asi obcas pohravame s myslenkou zmenit karu. ale jeste mi rekni, premesjlim, ale nejak me nenapada jakej baworak je benzin turbo, krom alpiny. teda ty uplne novy asi naky jo, ale to bych si radsi za ty kacky postavil barak :D

No, viděl jsem na netu nějakou M3 s turbínou...třeba to ještě někde najdu a dám ti do SZ odkaz, abysme to tu nezaplácali :xvul

A jinak pro zakladatele tohoto vlákna: Tady máš mnoho cenných i užitečných informací o S16ce/GTi-6ce. ;)

ODKAZ!!!

Odesláno

Stiflere, na to ze nemuzes jezdit a s GTickem si najel nula, nula prd tak mas zajimavy myslenkovy pochody..

to bawo te sezere i s backorama kdyz vidim jak setris na gumy atd. ;)

Odesláno

No, viděl jsem na netu nějakou M3 s turbínou...třeba to ještě někde najdu a dám ti do SZ odkaz, abysme to tu nezaplácali :xvul

A jinak pro zakladatele tohoto vlákna: Tady máš mnoho cenných i užitečných informací o S16ce/GTi-6ce. ;)

ODKAZ!!!

Nepruď brácho, sedni si, dej si zmrzlinu, koukni do garáže na červenýho draka se kterým nemůžeš jezdit a těš se, až se povozíš, tohle je auto, který není tuctový a máš kliku, že ho máš, navíc jsi s ním, jak píše Béďa, najel prd...bohužel...:(

Takže led, zmrzlina, ledová sprcha:D:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: meldal

Hele Stife.......jestli ho nechces, tak ja ho beru......:super

tlaky voe? ta je maaaaaa.:D:D:D:D:D:bacha:bacha

[upravil dne 19/9/08 oni]

Odesláno
Původně zaslal: oni

Hele Stife.......jestli ho nechces, tak ja ho beru......:super

tlaky voe? ta je maaaaaa.:D:D:D:D:D:bacha:bacha

No, tak se tu ještě poperte. :D to byla zatim jen taková myšlenka, třeba mě to zatemnění mysli za chvíli přejde. :roll

Odesláno

no tak kdo je teda prvni na rade??? JA nebo ONI??? Hmmm?....at vim na cem jsem...

No, já zatim nic neprodávám. Jen jsem o tom tak uvažoval, co kdyby............... :blablabla a zatim to zůstalo u té myšlenky. Nikde žádnej inzerát nemam, takže to neberte jako hotovou věc. ;)

Odesláno
Původně zaslal: oni

nn tamta je pouze na tip cars a poznas ji!ma kridlo,plasty,narazniky!ma to origo vejfuk,jiny ,lepsi a vetsi brzdy!mrkni tam!

vzdyt je to hnus,navic zprasenej...vytrhanej volat z ABG, takze problem na technicky, atypicky kola, a k tomu hnusne oplastovano... brrrr :bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...