Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: elton

Chtěl bych poradit, jak zaretušivat toto bebínko na autí a nelakovat ve velkém? (Doufám, že se mi podaří tu otku nahrát.)

tak jedině samolepka s plamenem , :D

zas tak velke lakovani to nebude , blbe je ze to chce plnič a broušeni

Odesláno

Takže teď seženu samolepku:D a pak kvalitního lakýrníka. Myslel jsem, jestli by nepomohla jen nějaká retuš. Tak to jsem smutný. Díky

Odesláno

Hele, ještě dřív než začneš hledat lakýrníka, stalo se mi něco podobného. Na první pohled to vypadalo strašně. Foukl mi velmi silný vítr do vrat od garáže a ty se v plné rychlosti zavřely, zrovna když jsem vyjížděl. Na autě šlinc jako kráva.

Vzal jsem brusnou pastu (nebo leštící, kucí tady používají něco, co nevím jak se jmenuje, já mám nějakou jinou značku) a leštil a leštil. Nakonec tam zbyl jen malinkej škrábanec, kterej nenajdu už ani já.

Pokud je to ale hluboké, tak brousit šmirglem, případně tmel. Tím tam ale vznikne flek. Přelakování lze. Ale musí být pistolí nebo sprejem. Pokud se to povede, tak to na první pohled nepoznáš. Ale za rok, za dva to zase poznat trochu bude.

Jeden velmi hluboký slinc mám na nárazníku zezadu. Řešil jsem to výše uvedeným způsobem, ale místro spreje jsem použil štětec. Barva je origo z Peugeotu. A stejně je to vidět.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...