kiloms Odesláno 15. září 2008 Odesláno 15. září 2008 Zdravím všechny členy clubu, pořídil jsem si 307 SW 2L benzín r.v. 04/2003 a mám na Vás pár dotazů. Při sepnutí spínačky před startem mi nesvítí kontrolka tlaku oleje, měla by, nebo ne? Klakson na volantu fungoval, pak mi při jízdě naskočila známá hláška \"antipollution fault\" a následně na to jsem zjistil, že klakson z volantu už nefachčí, může to mít spojitost, hlídá PC i takové závady? Citovat
KoNG Odesláno 16. září 2008 Odesláno 16. září 2008 co se týká klaksonu tak to spojitost nemá hláška antipollution fault bude mít souvislost s katalyzátorem případně lambdou (všeobecná hláška o spalování) co se týká kontrolky mazání tak u mě se nerosvítí při sepnutí spínačky Citovat
kiloms Odesláno 16. září 2008 Autor Odesláno 16. září 2008 Děkuji za informace. Každopádně navštívím pána s diagnostikou, abych zjistil co ten můj krasavec má za bebínko. Citovat
Ticcino Odesláno 16. září 2008 Odesláno 16. září 2008 U mě se kontrolka oleje taky nerozsvěcuje. Citovat
marisw Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 ani v jednom sa nerozsvecuje kontrolka oleja Citovat
HonzaZ Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 Co se týká klaksonu, to jsem o prázdninách řešil u kamarádovy 206. Kontroloval jsem houkačku - ta byla OK. Nešla tam štáva. Nakonec jsem zjistil, že má přerusený tzv. šnek.To je svinutý páskový vodič v COMu pod volantem. Pravděpodobně nebyl při montáži dodržen montážní postup a byl přelomený. Jeho auto bylo původně lehce bourané. Podařilo se mi to rozebrat a ten páskový vodič spájet. Byla to práce pro vraha, ale zatím funguje. Jinak ten COM stojí cca 6000 kč. Doufej, že je to u tebe třeba jen pojistka, nebo zoxidovaný kontakt. [upravil dne 17.9.2008 HonzaZ] Citovat
Karambamo Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 Původně zaslal: KoNG co se týká klaksonu tak to spojitost nemá hláška antipollution fault bude mít souvislost s katalyzátorem případně lambdou (všeobecná hláška o spalování) co se týká kontrolky mazání tak u mě se nerosvítí při sepnutí spínačky Měl jsem Peugeot 307 1,4 Hdi Break a tam se mi také začala ukazovat hláška antipollution fault v servisu řekli že se jedná o závadu na palivovém systému, možná voda v naftě nebo špatná nafta. Proběhla výměna palivového filtru ale antipollution fault tu bylo zase. V servisu řekli že nevědí co s tím, koupil jsem aditivum a hned po přidání se už hláška nikdy neukázala. Pak mi volali ze servisu že by to mohl být přidřený vstřik ale hláška se už neukázala tak jsem to neřešil. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.