Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

JUBILEUM - 10. mini sraz Vysočina  

1. 1. JUBILEUM - 10. mini sraz Vysočina

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Tak nam ubehl nejaky ten casek od posledni mini Vysociny a tak nastal cas udelat si dalsi. Tentokrat s krasnym poradovym cislem 10. :super

Ze Zdaru se opet vracime do Havl. Brodu a program by mohl byt nasledujici.

varianta cislo 1.

14:30 - sraz na namesti v HB

15:00 - presun do kavarny, pocasi uz mame skvele na rekordy v konzumaci bile cokolady.. zatim sedim na pomyslnem trunu ja, hned v zavesu Vendulka.. prekona nas nekdo?? :D

17:30 - presun do Rebel hospudky na neco masitejsiho.. :)

jelikoz je to jubileum tak bych navrhoval toto..

varianta cislo 2.

15:00 - sraz v Jihlave, konkretne zde http://www.starkar.cz/ (ceny, rezervaci a cas bych domluvil podle zajmu)

16:30 - 17:00 - presun spolecne spanilou jizdou do kavarny v HB..

19:30 - presun do Rebel hospudky..

Hlasujte prosim pro datum ktery vam vyhovuje. Variantu ktera se vam libi mi prosim napiste do vlakna abych vedel kdo ma konkretne zajem jet se projet na motokary. ;)

Opet doufam ze dorazite jako jiz tradicne v hojnem poctu. Tesim se na Vas. :papa

Odesláno
Původně zaslal: janča205

Že mě dokážete vždycky něčím překvapit:mrk

Bez překvapení by byl život jen nudná pouť mezi zrozením, školou, prací, domovem důchodců a smrtí -

BUĎ TEDY ZA KAŽDÉ PŘEKVAPENÍ RÁDA, z příjemných se raduj, z nepříjemných se pouč.

[upravil dne 15/9/2008 Medvěd]

Odesláno

Myslím (doufám), že ten víkend nic nemám, takže bych přijel.

Motokárám bych se určitě nebránil. Ale dám maximálně jednu jízdu, to mi bohatě stačí :)

Odesláno

Já myslím že na bolení rukou stačí bohatě i jedna jízda :) A vzhledem k tomu že mě jako bonus čeká nějakejch 140 km tam a potom zpátky, nerad bych to přeháněl. Ale samozřejmě nebudu zkušenějším bránit v druhé a dalších jízdách, klidně tu chvilku na lavičce u trati posedím :super

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Já myslím že na bolení rukou stačí bohatě i jedna jízda :) A vzhledem k tomu že mě jako bonus čeká nějakejch 140 km tam a potom zpátky, nerad bych to přeháněl. Ale samozřejmě nebudu zkušenějším bránit v druhé a dalších jízdách, klidně tu chvilku na lavičce u trati posedím :super

to chapu.. hned vedle je bar, takze pokud bude nekdo cekat tak neni problem si tam dat treba kafco a sledovat drahu pres sklo v teple :)

Odesláno

Platí dtto. co jsem psal k Tlemelínu - rád bych jel, ale pokud se stane zázrak a my se budeme stěhovat DOMŮ !!! tak to 100% nemůže vyjít.

Odesláno

Medvěd: bydleni je jasne prednejsi ale kdyz ti to vyjde tak se klidne zastav..

John: pokud se ti to nepotka s praci tak doraz, dame zavod aspon v motokarach..:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...